כנסוווווו

סמאלההההה עליקוםםםם

מזהההההההההההההה אני מיתעלפת אויי אלוקים הוא נראה לידה קטנציק קטנטן כזה אבל כוסוןןןןןןןןן והיא נראת כזאת גדולהההההההההה ומפחידה אבל.. אם הוא אהב אותה והיא עשתה לו טוב אז אני תומחת בו חחחח אוחח איזה יפיוף בוא אליייייי

יש לי משהו להגיד..

למה אתם אומרות דברים כאלה זה הטעם שלו הוא אהב אותה דיי לרדת על כל מי שנמצא איתם אתם חיים באשלייה שהם היו שלכם אז חלאס רדו מזה הם לא וכבר מגעיל אותי לשמוע את הדברים האלה מכן בנות דייי הוא היה איתה ואני בטוחה שהיה להם כייף ביחד אז שיהנוו והיא חמודה בישבילו אני בטוחה שהיא היית כוסית.. אז פעם הבאה אל תגידו כאלה דברים זה מגעיל..!!!

OoנויoO

New member
אני לא אמרתי על זה כלום...=/ אמרתי

שיהנה ושאם הוא אהב אותה אז היא שווה וכאלה... אבל אפחד לא חושבת שהוא שלה או יהיה... לא קשור אבל קבלו תפוזה של ביחו'ש בתמונה שהיא שמה חחחחח איזה יפההה

יאא

אז אולי היא ידידה טובה שלהם וסתם אמרו שהיא חברה של נולי.. טוב לא משנה ידידה או חברה שיהיה להם בכיף
כפרעלייהם

ואם זאת אחותו או דודה או סבתא?

מה אכפת לכם? לדעתי היא מאוד יפה וחמודה.. אתם אשכרה מזכירים לי אחד לאחד את הכתבים הרכילאים וכל העמבוש הזה חחח בלי להעליב חח

OoנויoO

New member
מה קשור עמבוש?!חחח אני התחלתי לדחוף

בכל מילה שנייה שלי עמבוש לא דעת למה..
זה מילה חמודה כזאת...חחחח אשכרה רכילאים חחחחחחחחחחחח זאת נראה לי באמת אותה אחת...גם אם כן אז חפיףף...

טוולי

New member
נממ חח כנסווו שניההה =)

נולי אמר בראיון ברדיו שיש להם ידידה ממש טובה וזה שבאה אליהם וכאלה והם בקשרים טובים איתה אולי סתאם הייה בא להם להצטלם ככה וזה
...

נכון לא כל מי שמצטלמים איתו אז

זה אומר שהם חברים.. זה כמו שאני יצטלם עם ידיד שלי ויגידו שאנחנו חברים :\ טחח איזה שטויותתת קיצצ אם היא חברה או ידידה שיהיה להם בכיףףף

היא לא הכי מכוערת

ואם זה הטעם שלו אז אחלה .. וחוץ מזה אם היא חברה שלו לשעבר אז מה אתם מתעצבנות

ירדוששש

New member
לא נכון! היא לא מכוערת!

וחוצמזה עם שרון אהב אותה זה אומר שהיא אישה טובה בסה"כ! לא שופטים בנאדם לפי היופי!

את צודקת !!! ../images/Emo153.gif

איכסס היא בכלל לא יפה מה הוא מוצא בה !!!! זה לא מתאים: כוסון שחבל על הזמן ומכוערת !!! ה-י-א ל-א מ-ת-א-י-מ-ה ל-ו !-!-!

למעלה