כננסו

כננסו ../images/Emo13.gif

שאאלון
שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום: שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב:

../images/Emo23.gifהממשך../images/Emo23.gif

מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום : שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום: קצת ארווך אבל מהנה ... תהננו

liron162

New member
עונננה :)

שעת התחלה: 23:27 שיר שמתנגן ברקע: "אתה עושה לי טוב" ספר קצת על עצמך: תשאלו תדעו מחשבה שעוברת בראש: אןי מה עשית היום? אממ הייתי בבצפר חברה שלי מהבצפר באה אלי כי עשיתי על האש היום בגלל היומולדת שהייתה לי היינו בבית ואצל סבתא סבא בנעורים וזהו מה תעשה מחר? לא יודעת חשק ל...: הופעהה מה המידה שלך בנעליים? 38- 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מאיפה לי מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה מה אתה הכי שונא לאכול? מלוח,עלי גפן,שקשוקה ועוד מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא יודעת מה הצבע האהוב עלייך? כחול,שחור,חום מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? ספורט מה המקצוע השנוא עלייך? קריירה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אמממ השנה הייתה בסדר מלאה בקסאמים כמו כל שנה עיר/ים אהובות: שדרות אשקלון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודעת איפה חגגת יומולדת אחרון? היום בנעורים עשינו על האש איך אתה הכי אוהב לבלות? כל מיני מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אחרי 12 בלילה בלימודים בחופשיים 1 2 3 לפעמים מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:40 כן כן מוקדם מאוד יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? אכן מה היה המבחן האחרון? אממ לשון כמה קיבלת בו? 40 ומשהו אני לא יודעת לשון יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? לא יודעת לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לידיד שלי כי הוא הרבייץ לאחותי ולחבק? לא יודעת ולנשק? לא יודעת ולספר לו משהו מהלב? אף אחד יש לך חברה? לא אין ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שרית אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? סתם ידיד שם מיוחד לבן? אממממ מלא.. שם מיוחד לבת? ליאן, אגם מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: מלוח דבר אחרון שאכלת: עוף בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? המורדים הספר היחידי והאחרון שקראתי אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת אהבת? אולי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה על מה דיברת איתו? סתם מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? זיוית על מי אתה יודע הכי הרבה? זיוית מה הדבר האחרון שקנית? אמממממממ לא קניתי כמה הוא עלה? לא יודעת ממי הsms האחרון שקיבלת? לא קיבלתי אין לי SMS מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לזיוית מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא יודעת מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא זה ולא זה עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש אולי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כשהייתי קטנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אני לא גרה בעיר והעיר האחרונה שביקרתי הייתה שדרות למה הלכת לשם? סתם איך קוראים לאמא שלך? דורית יש לך שם שני? מהו? בלה אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אממ לא יודעת כמה בני דודים יש לך מצד אבא? מלאאאאאא!!! איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? צריכה לחשוב על זה ובפנימיות? צריכה לחשוב איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה,מתח פעולה וקצת קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? "כלום" מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אין כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? לא יודעת מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אעסוק באומנות מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אין לי שמץ מה עושה לך טוב? לשמוע או לראות את שרית לעסוק בדברים שאני אוהבת מה מעצבן אותך? אנשים עצלנים,אדישות מה תמיד צריך להיות בכיס? לא יודעת איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? הפימו שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה אין לי כוח לענות על הכל השאלון ארוך מדי..

Music4Life

New member
../images/Emo2.gif ספיר יא משוגעתתתתתתתתת!!!!

חחחחחחחח, באמת...... כשהצעתי לך לשים לכולםן פה שאלון, לא חשבתי שתביאי לנו כזאת מ=ג=י=ל=ת א=ס=ת=ר
אווו נסחפתתתת עם האורך
כמה שאלות יש פה, איזה 300
אני בטח לא הולכת לענות לך על הכל...גם אם תשלמי לי, חחחח, למי יש עצבים
?| מה שכן, אני יענה על חלק..... תהיי בטוחה שגם השאר יענו לך על החלק
והמון

חחחחחחחחח

הבאתי אותו מאיזה פורום .. את לא חייבת לענות על הכל חחחחחחחחח

עווונה

שעת התחלה:10:40 שיר שמתנגן ברקע:'תאהבי קצת את עצמך' של שירי מיימון ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש:שאת משוגעת משאלון הארוווך הזה
מה עשית היום?לפני שעה בערך קמתי ראיתי טלוויזיה ובאתי למחשב
מה תעשה מחר?מאיפה לי ? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים?37-38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?של שרית במיוחד...וקצת של מירי מסיקה ומוש בן ארי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אין לי מושג מה יהיה איתי שנה הבאה אז עוד 15 שנה
ה' גדול
מה אתה הכי אוהב לאכול?טוסט
מה אתה הכי שונא לאכול?אמממ.. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?אשמור לעצמי
מה הצבע האהוב עלייך?כל מיני מה הצבע השנוא עלייך?אין משו מיוחד מה המקצוע האהוב עלייך?משאבי אנוש מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה ולשון איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?נחמד עיר/ים אהובות:עיר
ת"א נתניה(העיר שלי
) ו...ירושלים.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?כרטיסים להופעה של שריתיי בקסרייה..אבל זה היה מזמן..בבת מצווה איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית
איך אתה הכי אוהב לבלות?קניייון מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?10 וחצי ,11 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?תלוי באיזה יום יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?אכן כן מה היה המבחן האחרון?אתמול..במתטמיקה כמה קיבלת בו?זה רק היה אתמול יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברוור ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?חחח לצעוק על המחשב כן.. היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?לפני יומיים ניראה לי מדוע?סתם.. לקחת סמים מתישהו?לאאאאא
אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?של קרן פלס 'מבול' למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי..אני מתה על דיסקים אבל אפשר להוריד ... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?לאחותי ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל?כן..היתי בפסטיגל את מי היית לוקח לאי בודד?את המחשב את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את הדובי
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אם אף אחד שם מיוחד לבן?עילי,ליאם שם מיוחד לבת?ליאן,קסם(יש שם כזה) מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת:קרונפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?לא ניתקתי קשרים . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?גינ'ס אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?'הרמת מסך'..עדיין קוראת אותו אהבת?כןן מה הסרט האחרון שראית?שחכתי אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא שלי על מה דיברת איתו?על משו.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?לירון על מי אתה יודע הכי הרבה?לירון ניראה לי.. מה הדבר האחרון שקנית?מתנה כמה הוא עלה?אגיד?? ממי הsms האחרון שקיבלת?לירון מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? בת דודה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?לא יודעת מה ממש בא לך לאכול עכשיו?קליק יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא אבל צריכה לעשות מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?מזמןן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני שבועיים בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ירושלים למה הלכת לשם?בגלל הטיול שנתי איך קוראים לאמא שלך?אתי יש לך שם שני? מהו?זיוה..בעצם זיוית זה השם השני שלי וזיוה זה שמי האמיתי אתה קרוי על שם מישהו? מי?סבתא שלי אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3 וה-4 בדרך כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אה? אמרתי איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אדוה.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הכלל ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם שרית למה?לא יודעת..להרגיש איך זה להיות מפורסם כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?מאיפה לי ? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית?אחד הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?'אוקיי' וסבבה חחחחחח מה עושה לך טוב?אחי ושרית מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס?פלא' ,כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך?פלאפון חח מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה?הישרדות והדומניות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת שרית איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לקחת שקיות מהסופר
איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו איזה חג אהוב עליך?ראש השנה ופסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא תמיד חיית מחמד:תוכי דגים כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?בערך מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?ממש לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´?ברוווור החיים טובים לדעתך?לא לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה:בית הבובות סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ:ישראל חחח מה תעשה כשתסיים את השאלון?אגיד ברוך ה' שיר ברקע: שעת סיום:10:54 שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב:

עונה ../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 13:06 שיר שמתנגן ברקע: נושאת תפילה
ספר קצת על עצמך: אמממממ תשאלו אני אספר .. מחשבה שעוברת בראש: מה אני יעשה בערב מה עשית היום? קמתי ב-9 הלכתי לתיגבורים במקיף ואכלתי מיקודם ותכף נילך לישון קצת ... מה תעשה מחר? ישןןןן עד הערב בטח אני אחזור מאוחר היום חשק ל...: לראות את שריייית מה המידה שלך בנעליים? 37-38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רק כאאן איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אממ מקווה שעם מקצוע ועבודה מסודרת מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי מה אתה הכי שונא לאכול? פלאפל
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? צניחה חופשיייייייית מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עזבו חח .. מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? שחור מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית חחח מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נחמדה בסך הככל עיר/ים אהובות: באר שבע
ות"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? 1500 שקל חחח איפה חגגת יומולדת אחרון? אחרון במסיבה עם כל החברים איך אתה הכי אוהב לבלות? במועדון פה בבאר שבע מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 בלילה ובחופשים אני יכולה להגיע ל-5 בבוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 08:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? ברור מה היה המבחן האחרון? מתמטיקה כמה קיבלת בו? 85 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחחחחחחח רק עם המחשב
היית פעם אצל פסיכולוג? כןן
ואצל פסיכיאטר? לאא להסחף חשבת פעם על התאבדות? לא החיים יפים מידי אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? חח אני בוכה הרבה בזמן האחרון מדוע? אנערף גיל ההתבגרות נראלי ...... לקחת סמים מתישהו? לאא .. אתה מעשן? לפעמיים מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אתמווול חחחחחחח תפסתי סטלה לא ממש השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אממ לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? לא תמיד יש
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הרכזת שיכבה שלי ולחבק? שרית ולנשק? שרית ולספר לו משהו מהלב? אימא יש לך חברה? חחח המון חברוות ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן חחח
את מי היית לוקח לאי בודד? את המחשב ואת שרית
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שריתווווווווש אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן עם ידיד שלי שם מיוחד לבן? עידן שם מיוחד לבת? ספיר
דבר אחרון שאכלת: שניצל של יום שישי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה שהייתה לי פעם . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אני חושבת וחולצת מקיף אתה לומד ביום שישי? לאאאאאאאאאא
מה הספר האחרון שקראת? "בורות" אהבת?כן מאוד מה הסרט האחרון שראית? אממ לא זוכרת אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אימא על מה דיברת איתו? אמרתי לה שאני הולכת לישון חח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? חברה שלי מה הדבר האחרון שקנית? ג'ינס כמה הוא עלה? 400 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? דודה שלליי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? דודה שליי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "ספירי" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שום דבר אני מפוצצת יש לך עדשות/ משקפיים? לאא עשית ישור שיניים? לא צריכה ברוך ה' מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שהייתי קטננה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אממ בטיול שנתי בכיתה ז' מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אילת למה הלכת לשם? חופשה איך קוראים לאמא שלך? זיוה איריס יש לך שם שני? מהו? לא אין לי אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? בטח יש לי אחות בת חודשיים
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 11 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 16 חחחחחחח איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אוהבת את כולם באותה המידה אבל יותר קשורה לשני דודות בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שום דברררר ובפנימיות? כלום כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא בוכה הרבה חח איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? שרית למה? לדעת איך זה להיות שרית חדד כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? "לא" חחחחחחחחחחחחחחח מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שרית כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מקווה להיות עורכת דין או פסיכולוגית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכרת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אמממממממ" "יאללללה" מה עושה לך טוב? שרית כפרה עלייה
מה מעצבן אותך? שמדברים עלייה רע מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? שרשרת מזהב של סבתא שלי ז"ל מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב המלצה לסרט: "שר הטבעות" תוכנית טלוויזיה? הישרדות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני מדהימה חחחח
איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת שירים של שרית ויוצצצצצאת מהבית איפה היית רוצה לבקר בעולם? אממממממ לא יודעת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לחטט באף באוטו
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חוורף איזה חג אהוב עליך? פסח , החופש הכי אררוך
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא יפה .. חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך ? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כןן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? ללא נפגשת איתו/ איתה? ללא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? בטטח מהי אהבה בשבילך? דבר שאין כמותו את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בעערך מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חיוווווך של הבנאדם שאני אוהבת , ושרית :) מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישוןןן חחח מקומות בילוי מועדפים: מועדון את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בטטח את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשננית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ללא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא ממש האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן ברור
החיים טובים לדעתך? מאווווווווד שתייה אהובה: קוולה עיר בעולם: באר שבע ארץ: ישראאל מה תעשה כשתסיים את השאלון? יללך לישון
שעת סיום: 13:25

עונננננה

שעת התחלה:15:23 שיר שמתנגן ברקע:שום דבר.. ספר קצת על עצמך:אני זאת אני וזהו ... נעים להכיר
מחשבה שעוברת בראש:כמה זמן לא הייתי פה.... מה עשית היום?מה אכפת לכם
מה תעשה מחר?עד מחר...ה' גדול... חשק ל...:מאמיייי
מה המידה שלך בנעליים?38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?בשום מקום
[גם עכשיו זה סוג של נס כשאני כותבת פה..] איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?הבוסית של כולכםםםםם
מה אתה הכי אוהב לאכול?אוכל של אמא מה אתה הכי שונא לאכול?לא יודעת... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?חחחח עזבווו,באמת עזבו
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?אני אשמור את זה לעצמי מה הצבע האהוב עלייך?ורוד אוחצ'י
מה הצבע השנוא עלייך?הצבע של הכתב שלכם באיסיקיו מה המקצוע האהוב עלייך?פחחח מקצוע... מה המקצוע השנוא עלייך?ב-ס-ד-ר... איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?בת זונהההה עיר/ים אהובות:ת"א וגם אשדוד מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אוייי זה סוד איפה חגגת יומולדת אחרון?חחחחחח גם זה סוד איך אתה הכי אוהב לבלות?עם מאמי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?אחרי מקלחת מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?באשדוד אין בתי ספר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?יש לי מדים...טיפשים מה היה המבחן האחרון?בגרות בכלכלה כמה קיבלת בו?77 יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברור...ככה זה שמוציאים אותך החוצה תמיד ומחוץ לשכבה?לא העיפו אותי כזה רחוק...אבל גם ומבית ספר אחר?אוייי אתם חופרים ומהעיר אחרת?סתמו אתה נוהג לדבר עם חפצים?ברוררר כל יום היית פעם אצל פסיכולוג?לא מה אני כמוכם
ואצל פסיכיאטר?גם לא.. חשבת פעם על התאבדות?אוייש תמותו אם כן - סיפרת למישהו?לאחותכם מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול.. מדוע?נזכרתי במצב השכלי שלכם לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אממ מזמן.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?מה אבא שלי רוטשילד
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?יש הרבה כאלה.. ולחבק?מאמייי ולנשק?גם מאמייי ולספר לו משהו מהלב?מאמי.. יש לך חברה?
ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?מאמיי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את מאמי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?עם סבתא שליי... שם מיוחד לבן?אנדרייי
שם מיוחד לבת?אולגההה
מאכל אהוב:שאלתם כבר מאכל שנוא:מה אמא שלכם זונה
דבר אחרון שאכלת:אורז , בשר ועוד משהו.. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?לא תודה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?מדים אתה לומד ביום שישי?לא..אני לא לומדת גם בשאר הימים מה הספר האחרון שקראת?קופיקו אהבת?ברורר מה הסרט האחרון שראית?לא דופקות חשבון אהבת?כןןן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?מאמי על מה דיברת איתו?על אנדרי ואולגה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?מאמי,הדר,נופר ודודה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?כנ"ל מה הדבר האחרון שקנית?גומיות כמה הוא עלה?5 שקל בחנות של ה2 שקל...מוזר לא
ממי הsms האחרון שקיבלת?מאמי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?גם מאמי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?מנשה מה ממש בא לך לאכול עכשיו?חחחח מה אכפת לכם? יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים..כתמות יפות משהו אשששששששש עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?ביומולדת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א למה הלכת לשם?בסיס... איך קוראים לאמא שלך?מגי יש לך שם שני? מהו?סקסית אתה קרוי על שם מישהו? מי?על שם שירן צדיק.. אתה אוהב ילדים קטנים?תלוי כמה בני דודים יש לך מצד אמא?מה זה השאלות האלה? כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אתם נכים?! איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?לא אוהבת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?19 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כלום ובפנימיות?כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')כחולים בעיקר... עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אפחד למה?ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2..אנדרי המלך ואולגה הכוסית מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?זבל מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אולגה כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?לא מתי זה היה?-- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אמרתי לכם...אני אהיה הבוסית של כולכם..חכו חכו מה הרגע המאושר ביותר בחייך?הרגעים עם מאמי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?מאמיי מה עושה לך טוב?מאמי מה מעצבן אותך?אתם מה תמיד צריך להיות בכיס?פלא',סיגריות' ופותחן.. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?יש לי תודה רבה מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?גבינה צהובה מה היית לוקח לאי בודד?את מאמי המלצה לסרט:לא דופקות חשבון תוכנית טלוויזיה?סקס והעיר הגדולה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא מגלה.. איך את/ה מתגבר על באסה?מתקשרת למאמי איפה היית רוצה לבקר בעולם?לא יודעת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כןן חיית מחמד:לא תודה.. כמה אחים יש לך?4 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?מאמי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לפעמים מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?מאמי מה את/ה אוהב/ת לעשות?אהבה מקומות בילוי מועדפים:לא יודעת את/ה אוהב/ת להיות בבית?לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?זה תלוי למי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:מאמי האם את/ה מאמינ/ה בה´?רק בו החיים טובים לדעתך?כן לבוש:אני מעדיפה בלי חח איפור:לפעמים מאכל אהוב:וואייי פעם 3 כבר שתייה אהובה:וודקה רדבול להקה אהובה:כלום סרט אהוב:נוטינג היל גלידה:שוקו עיר בעולם:אשדוד חחח סתם ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?משהו.. שיר ברקע:כלוםם שעת סיום:15:42 יאללה ביי :p

Music4Life

New member
טוף יאללה, אני עונה....

החלטתי לקפוץ למים ולענות....... אני הולכת לבחור שאלות נחמדות בלבד ולענות, לא הולכת לענות על הכל...אין מצב... אז....... שיר שמתנגן ברקע:
עכשיו שמתי את "הוזה אותך מולי" של איייל גולן...אוי|מאוה ב| איזה שיר הצילוווווווו.... מחשבה שעוברת בראש:
שכואבת לי הבטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מה עשית היום?
נחתי הרבה בבוקר...כי אני לא הכי מרגישה טוב וישבתי בבית קפה עם חברה של אמא שלי שאני ממש מתה עליה! נשמה היא......
מה תעשה מחר?
אהיה עם לולקס היפיופה
חשק ל...:
לישון חחח מה המידה שלך בנעליים?
37-36. לעיתים רחוקות גם 38. באיזה פורום אפשר למצוא אותך?
פה, ובפורום "צעירים חסרי מנוח" [לא יותר מידי], ובגדול זהו... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?
אוי ה' יודע, מקווה שאני אהיה נשואה לאישה שלי
שאני אוהבת יותר מהחיים שלי, יהיו לי ילדים, ומקצוע פצצה.......בע"ה אמן אמן
מה אתה הכי אוהב לאכול?
בבקשה לא לדבר איתי על אוכלללללללל איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?
שנה של אושר ושימחה, של גדילה ונסיון חיים
עיר/ים אהובות:
בארץ, בעולם? אם בארץ - רק תל אביב...בעולם : נו יורק
, פריז, וונקובר. איפה חגגת יומולדת אחרון?
עם אהובתי, וחברים רבים שלי במועדון, היה מדהיםםםםםםם מדהיםםםםם. בע"ה גם השנה!!! איך אתה הכי אוהב לבלות?
בכל מקום שאהובתי נמצאת איתי........ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?
בדר"כ בשעה 12 בלילה, אני פשוט לא הכי נרדמת לפני.... מה היה המבחן האחרון?
אממ פסיכולוגיה כמה קיבלת בו?
88 אתה נוהג לדבר עם חפצים?
לא...... היית פעם אצל פסיכולוג?
ברור ואצל פסיכיאטר?
כן חשבת פעם על התאבדות?
לא ממש...לא ברצינות לקחת סמים מתישהו?
לא לא לאאאא אתה מעשן?
סיריה פעם בכמה חודשים נחשב?? וזה סתם לקטע, אני שונאת את זה האמת...זה די מגעיל אותי.... מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
הממממ לא להשכתר ולאבד ת'ראש לגמרי אבל הפעם האחרונה היתה בפורים
היה כיףףף!!!!!! למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?
גם וגם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?
לא מרביצה ולחבק?
אממ אממ...היא יודעת.... ולנשק?
יש מצב גדול שהיא קוראת...אז יפהשליייי, כן אותך הייתי רוצה לנשק, רק אותך, ולא אחרת!!!!
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
רק אותה...... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
אף אחד דבר אחרון שאכלת:
מקדונלדס.... בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
ממש לא סביר שאני אנתק קשר עם בנאדם ואח"כ אחזור לקשר איתו...לא קרה עדיין
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?
ג'ינסים אני מניחה אתה לומד ביום שישי?
לאאאאאאא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?
עם חברה של אמא שלי האהובה והמדהימהההההההההה
על מה דיברת איתו?
דברים אישיים, למה שאספר לכם? ........ מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?
לולי, וההורים שלי. הם כולם כבר כמו משפחה..
על מי אתה יודע הכי הרבה?
גם אותו דבר מה הדבר האחרון שקנית?
וואלה לא זוכרת...מתנה לחברה שלי אולי ממי הsms האחרון שקיבלת?
מסיווני מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?
גם סיוני יש לך עדשות/ משקפיים?
יש לי כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?
ת'אמת
אני צריכה ללכת שבוע הבא לשיננית.... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?
מזמן, בהופעה של שרית..... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?
ממממממממ.......הרצליה יש מצב...לא זוכרת... אתה אוהב ילדים קטנים? |מוצץ" מתה עליהםםםםםםםםםם, ברורררררררר בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?
בגילייייייייי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?
הממ גובה.... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')
סרטי אימה, אירוטיים, פעולה, וקומידה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?
בע"ה...1 או 2 כמה קומות יש לך בבית?
3 הלכת פעם להפגנה?
בטח שכן הפגנה נגד (או בעד) מה?
הפגנה נגד ניסויים בבעלי חיים!!!!!!!!! מה הרגע המאושר ביותר בחייך?
הרגע המאושר בחיי עוד אולי יקרה בעתיד, חמסה חמסה אמן אמן
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?
אממ אני מניחה שמחמאות של גברים חחחחחחחח....תמיד הם מפליצים ת'משפטים ההזוים אבל הספורתיים האלה איתי חחחחחחחחחח.........קורעים אותי
איך את/ה מתגבר על באסה?
עם מוסיקה, וכו'.... איפה היית רוצה לבקר בעולם?
אם אפרט לכם מקומות לא אפסיק...אז נוותר מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?
מניחה שחוצפה, גם בכביש וגם בכל מקום, חוסר סבלנות.... איזה עונה בשנה אהובה עליך?
רק אביב, אחחחחחחחחחחח
איזה חג אהוב עליך?
פורים, אחחחחחח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
לא! חיית מחמד:
אין לי, אוווווווווווווווווווף כמה אחים יש לך?
אח אחד מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
ב-א-ר-ו-ר! הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
הכרתי המון חמודות.....
נפגשת איתו/ איתה?
נו...מה ... מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
מאוד מאמינה מהי אהבה בשבילך?
די זה מורכב מידי, לא בא לי לענות את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? |חסה| ברוך השם

Music4Life

New member
המשך קצר - וספירוש../images/Emo13.gif כנסי רגע מותק....

עכשיו אני מבינה למה זה נראה כמו מגילה.... שימי
מה קרה - כתבת את אותו שאלון איזה פעמיים - 3....זה חוזר על עצמו, מצחיקולה
לא חשוב....רק שתדעי... והנה ההמשך..... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? |חסה| ברוך השם מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?
ליטל....ברור
מה את/ה אוהב/ת לעשות?
המוןןןןןןןןן דברים, אין לי כוח לפרט את/ה אוהב/ת להיות בבית?
מתה על הבית כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
הכי נאמנה שיש, בהחלט!!! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?
עקשנית כמו פרד חחח אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
למה שיהיה לי כפת ? את/ה בחור/ה קנאי/ת?
במידה סבירה האם את/ה מאמינ/ה בה´?
מאמינה במשהו כמו גורל או בסגנון, קשה לי להגדיר...... החיים טובים לדעתך?
מעולים! שבת שלום
מתוקים! נשיקות....

אני עונה גם על כמה שאלות... ../images/Emo140.gif

פעם ראשונה שאני עונה על שאלון נראה לי חחח
שיר שמתנגן ברקע: ג'קו אייזנברג - גרמת לי ללכת מחשבה שעוברת בראש: שיגיע הערב
מה עשית היום? רק קמתי לא מזמן מה תעשה מחר? צה"ל.. חשק ל...: ערב מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה.. חחח איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני לא יודעת מה יהיה איתי בשנה הקרובה, מדברים איתי על עוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? גאנק פוד ואוכל של סבתא
איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברים מה היה המבחן האחרון? וואו מזמן, איזשהי בגרות בטח, לא זוכרת אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? פעם ב.. איזה שאכטה
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אני לא טיפוס של להשתכר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? שאלה טובה חחחח אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כן דבר אחרון שאכלת: עוגה ובייגלה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא לומדת בכלל מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? לאה על מה דיברת איתו? וזה אמור לעניין אותכם, כי?! מה הדבר האחרון שקנית? נראה לי חולצה ממי הsms האחרון שקיבלת? לא זוכרת מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה שלי רינת יש לך עדשות/ משקפיים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שנה נראה לי חחח מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שבוע שעבר
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה שיבוא יבוא ב"ה כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי..
חיית מחמד: אחיות שלי נחשבות? חחח סתם כמה אחים יש לך? 2 אחיות הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה אוהב/ת להיות בבית? בתכלס כן, אבל רק שיש תעסוקה, כי אחרת אני משתגעת משעמום
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כל אחד ואיך שהוא את/ה בחור/ה קנאי/ת? אין בחורה שלא קנאית, שלא ינסו לעבוד עליכם שבת שלום

eynav br

New member
משעמם אז יאלה...

שעת התחלה:22:57 שיר שמתנגן ברקע:TV ספר קצת על עצמך:מה לספר? שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב:

eynav br

New member
המשך

מחשבה שעוברת בראש: אמ... מה עשית היום?פגשתי את חברים שלייייייייי שלא ראיתי כבר שנה וחצי!! מה תעשה מחר?אין תוכניות חשק ל...:לא יודעת מה המידה שלך בנעליים?באיזו מדינה?
באיזה פורום אפשר למצוא אותך?כל מני איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?ווא שאלה קשה. מה אתה הכי אוהב לאכול?חח.. מה אתה הכי שונא לאכול?משהו שלא טעים ..חח מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?בשבילי הוא לא היה מטורף אבל יש כאלו והרבה שיגידו שכן, לסוע לארה"ב ל9 חודשים לבד בלי לדבר אנגלית. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?היו הרבה מה הצבע האהוב עלייך?צבעים זוהרים מה הצבע השנוא עלייך?צבעים חיוורים מה המקצוע האהוב עלייך?אוהבת צילום ואם אתם מתכוונים לבצפר אז מתמטיקה. מה המקצוע השנוא עלייך?היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?מ-ע-ו-ל-ה עיר/ים אהובות:Olympia, Uberlandia, Seattle. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?מסיבת הפתעה?? איפה חגגת יומולדת אחרון?ארה"ב איך אתה הכי אוהב לבלות?אמ.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מוקדם מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?אין בצפר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?היה מה היה המבחן האחרון?אנגלית כמה קיבלת בו?אין ציון ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?אולי חשבת פעם על התאבדות?אמ.. אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?יש מצב שאתמול או שלשום מדוע?מחשבות לקחת סמים מתישהו?לא
אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?never איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת, לא ממש מורידה. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?בקושי מורידה אם בכלל מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?לא עולה לי ולחבק?את ההורים הכי חמודים בעולם
ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את מי? את המשפה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?לא נחוץ ברגע זה חח אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?לא יודעת שם מיוחד לבת?כנל מאכל אהוב:תפו"א, אמ... אוכל של הבית.. מאכל שנוא: לא יודעת, אבל יש דבר אחרון שאכלת:שוקולד בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אמ......אין לי כרגע . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?את הפיגמהה אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת?אין אהבת?לא מה הסרט האחרון שראית?לא יודעת אהבת?לא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?ההורים על מה דיברת איתו?שומדבר מיוחד מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?ניראה לי שההורים על מי אתה יודע הכי הרבה?לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית?מים כמה הוא עלה?5 ממי הsms האחרון שקיבלת?תומריקו מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אח שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?מחקתי את הכל הזיכרון קטן חח מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?לא אבל ניראה לי אני אצטרך בקרוב עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?ביום רביעי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?פייי אין לי מושג מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?עפולה למה הלכת לשם?לפגוש חברים איך קוראים לאמא שלך?ענבל יש לך שם שני? מהו?אין אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?נחשב גם בן דוד שני???אז 7 בלי ו11 עם בני דודים 2 חח איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?הם הכי קרובים אלי ככה שאת אורצוק, הילה ויהלי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?לא יודעת מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?גוף ובפנימיות?אמ... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אין לי חבר הכי טוב איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אף אחד למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אמ.. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?לא יודעת נו כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:הלואי וידעתי מה הרגע המאושר ביותר בחייך?השנתיים וחצי האחרונות ששינו ליי את החיים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?שיט מה עושה לך טוב?כשאני מצליחה, אימון בחדר כושר, כשיוצא לי תמונה מיוחדת כמה שזה נישמע טיפשי בשבילכם.. מה מעצבן אותך?הרבה דברים מה תמיד צריך להיות בכיס?אם יש תיק למה צריך לשים בכיס?? לרוב פלאפון בעיקר איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?של איזשהו ספורט אולי מה הפריט הכי יקר שיש לך?החיים? מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מים מה היית לוקח לאי בודד?לא יודעת המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה?הישרדות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה?לפעמים עוזרים לי איפה היית רוצה לבקר בעולם?ברזיל ברזיל ברזיל ואחר"כ ארה"ב, אז יפן, טאיוון, ויאטנם וכו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?בהמות איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב וחורף איזה חג אהוב עליך?חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:משתדלת שלא חיית מחמד:הלוואיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי:'( כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?אולי מהי אהבה בשבילך?כנות, הדדיות, אמון, הבנה וכו את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא כל כך מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?להיות עם בני דודים שלי, להיות בסביבה של ילדים, לעשות משהו שאני אוהבת... מה את/ה אוהב/ת לעשות?לצלם, חדר כושר.. מקומות בילוי מועדפים:חדר כושר,ו.. את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?לא יודעת את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן, מי לא? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:beijosss האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך?תלוי איך מסתכלים עלהם לבוש:נוח איפור:לא מאכל אהוב:די כבר עניתי שתייה אהובה:קולה דיאט להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם:אולימפיה ווברלנדיה ארץ:ברזית וארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון?ימשיך לראות החיים זה לא הכל שיר ברקע:TV שעת סיום:23:30

למעלה