כננננננננסו מהר

Dark Muse

New member
כננננננננסו מהר

חחחח נכון ציפתם למשהו גדול? טוב אז זה פורום אכזבה ולכן תתאכזבו קצת אתם נכנסתם בשביל לקרוא שיר שכתבתי לא מזמן אז הנה הוא (יש עליו זכויות יוצרים מי שרוצה להלחין שיגיד לי
) אני חי בשביל לסבול לפעמים אני לא יכול וזה מתפרץ כמו הר געש ימים אפלים שהשמש מפסיקה לזרוח כעס ושנאה שולטים על הרוח צורח כדי להשמיע רעש דם שחור זורם לי בורידים מלאך ללא אלוהים וזה עושה לך טעם מר אני יותר מדי אפל ומסתורי לא תצליחי להבין אותי אז לא צריך להכיר בכלל קר, קר לי בלב שאותך אני אוהב והלב נשבר וזה עושה אותי מאושר

black ross

New member
מוזה שחורה שלי .....

ובלילה כשכולם כבר נרדמים על הכר והיום הותיר אחריו סימני דעיכה רק אני מביטה בעולם שנותר עזוב ומיותם ללא צל דמותך כשהשקט מלטף את כולם בערגה הצרחה שלי ממאנת לחדול וזאת אני, ילדה אבודה שנולדה לעולם ... לסבול מוזה שחורה שלי ..... התגעגעתי ... הרבה זמן לא יצא לנו לדבר ... אני רק יכולה לומר לך שאני מזדהה עם השיר שלך ..... מקווה שתמצא את האושר שירן

GALI02

New member
כואב לי לקרוא את זה

ולצערי אני יכולה להזדהות.גם לא לא חסרו ימים כאלו (אז אולי בכל זאת יש כמה אנשים שיכולים להבין אותך...לא שאני מתיימרת אבל שווה לחפש את האנשים האלו)

Dark Muse

New member
דוווקא לפי דעתי

אני מרגיש מאושר לבד .... לפחות כרגע תודה בכל מקרה על הקריאה ותגובות שנה טובה

angel151

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif סוף סוף אני מוצאת

אותך אז גם לך חמוד שתיהיה לך שנה אזרחית חדשה. עם הרבה אופטימיות ודפים חדשים ונקיים ללא אכזבות כמה שאפשר , רק אהבה בליבך והרבה שירים ולב טוב וטהור .. שתמשיך להתכתב איתי בלילות ועכשיו נשים קצת שירים ביוונית .. כמו מסמוליפי

למעלה