כניראה שלא בעינינים

יערית

New member
כניראה שלא בעינינים

מצחיק אך מאוד מנסה להשתלב בין כל ההודעות שפיספסתי, לא מצליחה כ``כ,לא חשוב לי עד כדי כך אך מאחר שאנשים טובים כאן פגועים חשבתי אולי לאזן קצת את מצב הרוח . ראשית אני לא אוהבת ריכולים ,שונית אין צורך בהסברים....וגם אתה שבור, וכמובן השדכן הפיס מייקר ענבר ,שימו הכל הצידה ,תתרווחו לכם אחורנית, שתו משהו טוב,אם הנכם מעשנים אז עשנו סיגרייה או משהו מהמשפחה, וחשבו כמה החיים יפים,אתם יודעים לאחרונה יש לי יציקה על הראש,אקס שרודף אחר שלום,מעודד אותי,מנסה לחבר עולמות,לעומת זה חבר ששיחררתי אותו מאהבה מיוחדת שלנו,אתם יודעים לרווקים בסופו של דבר קשה להתחבר עם הרעיון של גרושה +2,למרות היצירה החברית שלנו הנפלאה יש מכשולים ,בכאב רב ובדמעות אמרתי לו שכדאי היום מאשר מאוחר,``תיק `` החיים שלי קצת עווה יחסית אליו, אורך החיים שווה אך בוגר יותר. אדם אחד שהיה אהבתי הראשונה לימד אותי כשאוהבים מישהו שרוצה לעזוב אז צריך לתת לו ללכת מאהבה,לתת לו לחיות בדרך שהוא בוחר ולא לחנוק אותו,אז תאמינו לי היה לי קשה ועדיין קשה לי,אך זו היתה החלטה נבונה,ואמיתית,אין מנוס,הבחור חייב להחשל בחיים בכדיי לקבל אחרים ב-1000%. אז למה אני מבלבלת לכם את המוח? כי אני מבינה שהרבה מהנפשות הפועלות כאן יש להם נשמה רגישה ,יש מהם מחוספסים ,ויש שמתנדנדים כמו אונייה על גלים,למרות כל הכאב ,הקשיים,העצבים,הלבד!!!,השקט והרעש מתחברים יחד בגוף וגורמים לנו לסערת רגשות,רצוי לא להגיב על כל דבר,הפירגון כאן הוא אחד מאבני היסוד של הפורום הזה,לדעתי כולכם מקסימים אייך שאתם... אני מבינה יש קשרים שמתהדקים מעבר לנישה הזו,מכירה את זה היטב:) אך תנצלו רק את הטוב שבזה ,ולא להגיע לפסים אישיים לפני כולם! באמת החיים יפים(ואני אומרת זאת כשאני אל סף שיגעון עצמי),ויש לי הרבה מסביב,אך מספיק שאני מתעוררת לעיניים מלאות שמחת חיים בכל בוקר ,עיניים שרק התחילו להכיר את החיים,זה הכל!!!!! וכל השאר מתגמד! ממני יערית.

שרית29

New member
גם אני .....H-)

גם אני שיחררתי רווק, מבינה כל מילה שלך היום אני מבלה יותר עם גרושים, מה לעשות רק הם מבינים מה זה ילדים.

chirab

New member
לי אין - אבל בכ``ז

לי אין ילדים ואני עדיין מעדיפה גרושים... יש הרבה, ודי טובים, לפעמים אני מרגישה שאני נמנית על חוג איכות B-) למשל כאן.... ( כולם משבחים ומהללים את הפורום שלנו, לא?) ש.

chirab

New member
אז יערית......

למה את על סף שיגעון עצמי?? ו....החיים באמת משגעים, גם אני אוהבת אותם שירה

למעלה