כניסות

כניסות

מה הכניסות/הפלות שאתם הכי אוהבים מההפלות הבאות: חסטרה חסטרה עם היד על הרצפה וינגצ'יבה צ'יזורה צ'יזורה רגל אחת צ'יזורה לידיים בנדה קבסדה שכחתי משהו? תוסיפו חופשי

אני אישית

בנאדם של צ'יזורה רגל אחת,במיוחד אם נכנסים לי לוינגצ'יבה... אז תזהרו
וינגצ'יבה אחלה כניסה שבעולם :) והסטרות זה דבר מצוין.

הכי כואב זה מרפק לפנים

אבל לא עושים את זה... תביא משהו מציאותי אם מישהו יכאיב לי בהודה... וואי וואי נותן לי אופציה להכאיב לו.

avishem

New member
בתנאי שתקום בכלל אחרי הבנדה

ג'י קוסטה... ואם אתה מספיק חזק אפשר לעשות בנדה ג'י קוסטה ולהניח את מי שמפילים כדי שילמד ולא כדי להוציא אגרסיות...

אתה חי בסרט אה

אתה צריך לדעת מול מי אתה מתמודד לפני שאתה נותן מכות כי אתה תקבל פי שתיים. אמרה שהמורה שלי אמר לי:"אתה צריך לדעת לחטוף כפול ממה שאתה תנסה לתת, תתן הסטרה,אתה צריך להיות מוכן לקבל 2" תזהר במה שאתה עושה ואל תמעיט בערך של קפואריסטים שאתה לא מכיר,וגם באלה שכן. תהיה צעיר וחוצפן ואתה תחטוף.

avishem

New member
חחחחחחחחח.... יש משל שאומר,

כשאתה עושה את התנועה של האקדח ומאשים מישהו אז אצבע אחת מופנית אליו, אצבע אחת כלפי מעלה לה' ו3 אצבעות אליך כדי שתבדוק טוב טוב מה אתה עושה... עכשיו אני לא מכיר אותך אבל אני יכול להגיד לך בבטחון שאם אתה מדבר ככה אתה לא מכיר אותי... אז ככה, נעים מאוד, אבי, ברוטו אני עכשיו מתחיל שנה 7 של אימוני קפואירה, אבל נכון לעכשיו אני חצי שנה לא התאמנתי וגם לא ראית אותי בפורום בגלל שאני בצבא ואין לי זמן, אבל יש פה אנשים אחרים כולל ג'יני שיודעים מי ומה, תשאל אותם אם יש מצב שאני חוטף ממך פי 2 או לא... וכמו שאמרתי אחרי 7 שנים מהניסיון שלי, לא כל אחד אפשר לתפוס במיוחד בבנדה ג'י קוסטה, אבל אם אני אתפוס מישהו ויעשה במטרה להכאיב, הוא לא יקום אני מבטיח
ואני מוכן לקבל כל מה שמוכנים לתת לי, כי כל פעם שאני מקבל אני לומד יותר. בברכת שבוע טוב ומבורך כפול 2 בשבילך.

נתחיל ככה

נעים מאוד,אני בני cavalo,אני תלמיד באבאדה קפואירה,בסוף החודש הזה אני יהיה 6 שנים בקפואירה(יתחיל את ה7),למרות שבחצי שנה האחרונה לא יצא להתאמן הרבה,בגלל הצבא,עדיין הכול יושב בראש ואפילו מתחדד עם הזמן. גם אני אימנתי,במשך חצי שנה אימנתי בבית שמש בני 13 עד 18. עכשיו רציתי לשים לך דגש על מה שאמרת בקשר לחטוף פי 2 או לא,דבר אחד תדע, כשאתה משחק עם קפואריסט שאתה לא מכיר,תמיד תהיה על המשמר, כי כל קפואריסט למרות שהוא יראה לך הכי חלש/עקום/חסר טכניקה/חדש שיש יכול להביא לך את הבעיטה שתסיים אותך,אל תשתחצן,תן את הכבוד הראוי לכולם ותזהר מכולם,כי אם לא בסוף תמצא את עצמך על הפנים,זה משהו שאני מאמין בו, וראוי שגם אתה.

avishem

New member
ו..... זה מאווווד מציאותי...

גם לי הייתה תקופה שנדבקתי לזה...

אם תקרא טוב תראה שהמשפט

"הכי כואב זה מרפק לפנים" הוא תגובה צינית למשפט "בנדה ג'י קוסטה הכי טוב כי זה הכי כואב",מרפק לפנים זה לא מציאותי,לא עושים את זה,אבל אם כבר עושים משהו כי הוא כואב, תן לו מרפק לפני,ברכיה לצלעות או אפילו לראש, וסגרת את העניין...

TaJu

New member
תיקון קטן:

"מרפק לפנים זה לא מציאותי,לא עושים את זה". סע לברזיל בני... שם מרפק לפנים זה נחמד.

jennie 00

New member
חחח

בסדר בברזיל עושים כול מיני שטויות אבל בארץ זה לא נהוג
:)) וגם אני אוהבת בנדות זה כיפיי כזה

תכלס מי שראה אותי משחק

יודע שאני משחק לא אלים בכלל...אין לי אפילו שמץ של אלימות במשחק, אבל אם מישהו מזלזל וכן פוגע,יחטוף בחזרה,ויותר,ככה זה בקפואירה,כשאתה מרביץ, תהיה מוכן לקבל.

thorondor

New member
מזכיר לי משהו שהמאמן שלי אמר.

פעם הוא אמר לנו שקפואירה שונה מכל אומנויות הלחימה של המזרח, בזה שבניגוד לאומנויות המזרח, בקפואירה יש אגו. אם מישהו יפיל אותנו בהודה, הוא יחטוף כפול.

avishem

New member
בכל אופן, אם מישהו משחק איתי משחק

אגרסיבי+ והוא לא שומר על הפנים אז יש מצב שאני יעשה לו היכרות קצרה וחלשה עם המרפק שלי. שלא תבין/ו לא נכון!!! אני לא משחק אלים ויעידו מי שמכיר אותי, אבל כן אגרסיבי ולוחץ כי אני אוהב אינטראקציה במשחק! אם אתה תעמוד בצד אחד תעשה סלטה ואני בשני גלגלון אז זה מגעיל אותי לכן אני לוחץ לאינראקציה... ולא משנה גם אם תהיה יותר טוב ממני ב10 רמות, אבל שיהיה מ-ש-ח-ק (לא ריקוד! ולא קרב!!!) ובתור מאמן דרשתי פרפקציוניזם מהתלמידים שלי וכן, שישמרו על הפנים, שישמרו מבט ושידעו איפה הם בהודה! לא שידעו לעשות סלטה באימון 10 או פליקפלאק באימון 3. אלא שידעו אחרי חצי שנה לעשות ג'ינגה, להתחמק ולבעוט עם טכניקה וראיית משחק. תסתכלו על הקפואירה כ"שחמט" מציאותי, אני עושה מהלך כדי לגרום לו לעשות משהו אחד, אם הצליח לי אני ממשיך ועושה את ב' וכו', אם לא אני צריך לדעת להמשיך ולאלתר ולשאול עוד שאלה או לענות תשובה לחליפין. ורק בשביל הרקורד, אני יודע שמרפק לפנים היתה תגובה צינית, בגלל זה חלק מהתגובה היה כשעושים בנדה ג'י קוסטה צריך כוח כדי לא לזרוק את מי שמשחק מולי אלא להניח כי ככה הוא יוכל ללמוד וכן להחזיר לי! ככה גם במרפק לפנים, אפשר לסמן ואפשר להכניס! הכל תלוי כמה אתה שולט בגוף שלך. רק בשביל הרקורד (2). מרפק לפנים וברכיה לצלעות זה לא הכי כואב...

thorondor

New member
אבי הוא גם טיפוס רגיש וספונטני,

שנהנה מטיולים על חוף הים לאור-ירח.

avishem

New member
לי, זו פעם אחרונה שאתה

מכניס פן מהחיים האישיים שלנו לפורום!
חכה בהודה...

אבי קיבלת ממני את הכבוד הראוי

אמרת את המשפט הנכון,"מהלך שאני עושה,יוביל למהלך שהוא יעשה","לשאול שאלה או לענות תשובה",בעיני הוכחת שאתה קפואריסט ותיק שיודע מה הוא עושה, הגעת למסקנה שכל קפואריסט מגיע לאחר הרבה זמן,ואני בטוח שלא בזמן האחרון,אנחנו צריכים לשחק יום אחד.

למעלה