כניסה ראשונה חברים

כניסה ראשונה חברים

שלום לכם באי הבית אני חדש, נקלעתי במקרה, חניתי, ומבקש ללמוד את שורותיכם. אשמח להישתתף ולהחכים. אפשר????

כן מ-2002

כן, מ-2002 אני משתמש בכלי הזה אך לא לפורומים. מה לעשות? אולי יהיה מענין להשתתף בפורום זה שהינו הראשון לי בהתנסות הוירטואלית. אני איש של שיח אישי, פנים אל פנים, ואיני רגיל בשיח מאחורי פרגוד, שזה האמצעי הזה. יהיה מענין? מה אתה אומר?

ויקטור, נסה לגלגל איזה רעיון מעניין, מבטיח לך

שתוך זמן קצר, נאספים כאן כוחותינו המשובחים משלוש יבשות, להנעים לך את ההתנסות הוירטואלית. גם בינינו, חברי הפורום הוותיקים הפריד הפרגוד (וזה היה עוד לפני עידן המסכים הדקים...) שהוליד מפגש, שהוליד ידידות אנושית תמימה וטהורה. אני מציע שמידי פעם תבדוק את כרטיס החנייה שלך, כי יש לנו אחד בבית'בות שבעיקר אוסף בולים, אבל הוא גם אוסף כרטיסי חנייה... אנלא מגל מי זה, כי אין הרבה כאלה בהרצליה...

עלמה 3

New member
בבודאי שאפשר ../images/Emo140.gif

ברוך הבא

הודפי

New member
יעיש דאכ לישם, גם לך קוראים חיים?

נפרשולכ זרביה די כא נזבדו פנזאהא ד-סלטאן וגלש תברראע מעא ראסכ חתתא יזבולכ אתאיי וגרייבה. אני לא יודע אנגלית. ערבית, כן!....חחחח

אני מן השורה

אני אמנם מצטרף לשורות אך שייך גם שייך ל"שורותינו" ושמח על ה-welcome ,תודה לך

שרונהה

New member
ברוך הבא ביק ויקטור../images/Emo140.gif

אני רואה שהחברים קיבלו אותך כאן במלוא האהבה והחום שב עימנו, דארנה דארק

cial 1

New member
גם אני מברכת אותך ../images/Emo187.gif../images/Emo141.gif../images/Emo82.gif

הבית הזה לך ויקטור2002 של לפני 7-8 שנים. זה לבדיחה על פי התאריך באהבה מקבלים כאן גם אותי מאמצים כאן בחיבה ואהדה בכלל כך הם בני תרבות מרוקו שלנו. ג'ין וג'ן ביחד זה מג'יאן??? ANN כך זוכרים אותי well u can have my blessing here welcome r to home at marocco country of tapoz . and of ANN is is my juking have a good say

למעלה