כניסה לקבע?

liorim

New member
כניסה לקבע?

שלום לכולם השתחררתי לפני הרבעה חודשים מחיל האויר אני הנדסאי אלקטרוניקה לא נישארתי קבע כי לא היה תקנים לכן ביטלתי את ה ר הייתי בראיון בבסיס חיל האויר במצפה והם רוצים אותי עכשיו הם אמרו לי שזה כבר לא בידיים שלהם והם שלחו את הבקשה לכוח אדם מישהו יודע כמה זמן זה אמור להימשך כל הועדות האלו עד שאני יעלה על מדים שוב? בנוסף לזה יש לי גמו"ש א ורמת פעילות ב כמה אני אמור לקבל משכורת (האם אני זכאי למריץ 20)? השמח לכל תשובה בעינין

deathcaster

New member
,ducv

תיקונים : א. ארבעה חודשים, הרבעה זה משהו אחר . ב. אני אעלה על מדים ולא "יעלה" ג. שיהיה בהצלחה.. ד. משך הזמן הממוצע הוא כחודש עד חודשיים. ה. האם אתה זכאי לתמריץ 20 ? מה המקצוע הצבאי שלך ? אני מניח שאתה זכאי לתמריץ 15% ולא 20% , תואר הנדסאי יקנה לך אאל"ט תוספת של 3% לברוטו. כדאי שתדאג גם לגמו"ש ב' כי זו תוספת משמעותית, ולפי הנתונים שלך, לא נראה לי שזה אמור להוות לך בעיה. משכורת מוערכת ?......כ- 6000 נטו אבל זו הערכה גסה, עם גמול ב' תוכל להגיע כמעט ל-7000..

reembel

New member
שאלה נוספת

זו המשכורת גם לחמ"מ מטוסים/מסוקים בעל תואר הנדסאי עם גמולים בשנה הראשונה לקבע כנגד?

deathcaster

New member
ממממממממממ

תראה, אני לא ממש בקיא ברזי חיל האוויר, אבל אין רלוונטיות לעובדה שזו תהיה השנה הראשונה שלך בקבע, אם אתה הנדסאי ויש לך מספיק שעות מוכרות לגמו"ש , אתה זכאי לגמו"ש כבר מיומך הראשון ושוב, אני מדבר על הערכה בלבד.

liorim

New member
אני במקצוע..

אבנט כחול טכנאי תקשורת נתונים זה מוכר לתמריץ 20? תודה אחי

reembel

New member
אבנט כחול

אני שוחר בכיתה י"ג. זה נכון שאבנט כחול זה קורס מבוקש וברמה? תתיחס גם לשירות וגם לאזרחות.

liorim

New member
מאוד אחי

תלך על זה אומרים שזה הקורס הכי טוב אחרי קורס טייס וגם לאזרחות אבל תלמד טוב ותשקיע

reembel

New member
אל תגזים

אני יכול למנות בפנייך מס' קורסים/פרויקטים/יחידות שיותר טובים מאבנט כמו קורס חובלים, פרויקט תלפיות, וסירות למיניהם.. אני לא יכול להגיע לזה, כי אני חשמלאי. אתה מכיר את תקשורת רב אפיקית? הם עובדים צמוד אליכם, נכון?

reembel

New member
מה עם?

מכונאי מוטס, חמש מוטס, ל"א מוטס? ומה בנוגע לתקשורת רב אפיקית?

אבנט כחול

במקרה אני משרת ביחידה הזו.... זה מקצוע מצויין ובאזרחות מחפשים טכנאים/הנדסאים עם נסיון... לדוגמא- חברת "נורטל".

למעלה