כניסה לקבע

erannagar1

New member
כניסה לקבע

אהלן חברים, בסוף החודש אני נכנס לקבע ורציתי לשאול האם אפשר ממש ביום הכניסה לקבע להתקשר לישראכרט להזמין את כרטיס חבר או שצריך לחכות כמה ימים שזה "יתעדכן" שאני נכנסתי לקבע ?

תודה,
ערן

netc

New member
אמצע חודש

כל גזירת שכר (16 או 18 לחודש..משהו כזה) מתבצע סנכרון בין המאגרים הצהליים למאגר של חבר. רק לאחר הסנכרון
הזה אפשר להתקשר לישראכרט ולהזמין. כלומר אם אתה נכנס לקבע ב-30.10, רק ב-18.11 תוכל להזמין.

erannagar1

New member
שאלה קצרה נוספת

לגבי נקודות קבע, אם אני נכנס לקבע בסוף החודש(ב26) אז אני כמה נקודות אני אמור לקבל ?
כאילו בינואר אני יקבל מלא לשנה לא ? אז עכשיו עד דצמבר אני יקבל חלקי או כלום ?
אשמח לקבל הסבר בנושא,
תודה

ori239

New member
אהלן

מס' הנקודות שתקבל יהיו באופן יחסי לחלק הזה של השנה (חודשיים לצורך העניין).
את יתרת הנקודות תוכל לראות לאחר הנפקת הכרטיס באמצעות ה'תיק אישי' בצה"לנט.

כדי להנפיק את הכרטיס שלישות היחידה צריכה להעביר למר"צ במייל (נקודות ctrl+k 3) נגררות:
נגררת סו"ש, נגררת דרגות ונגררת מינויים (אם אני זוכר נכון אלו ה-3).

בהצלחה

erannagar1

New member
תודה רבה, משו נוסף

לגבי שימוש בכרטיס חבר "זהב" שמקנה הנחה של 17 אחוז בכל מיני רשתות ביגוד..אז ההנחה כוללת מבצעים? כלומר אם בחנות מסוימת יש מבצע על הבגד אז אם אני משתמש עם חבר זהב זה לא מתייחס למבצע ומוריד את ההנחה מהמחיר המלא ?

ori239

New member
אתה מדבר על כרטיס 'חבר של קבע' הכתום?

כי כרטיס חבר זהב משמש לרשתות מזון עד כמה שידוע לי.

אם הכוונה לכרטיס הכתום - ממליץ לך לבדוק באתר מאחר ולכל חנות יש תקנון שונה.
עד כמה שזכור לי לרוב יש כפל מבצעים.

erannagar1

New member
שנייה שנייה אני צריך סדר

כמה כרטיסים בדיוק יש?
יש את האשראי הרגיל השחור, יש חבר טעמים, יש חבר זהב לרשתות מזון ? יש עוד דבר ?(נגיד "חבר של קבע"?) שלמה הוא משמש ?

ori239

New member
ככה

חבר של קבע הוא כרטיס דומה מאוד לחבר טעמים - כרטיס נטען שמקנה הנחות בחנויות נבחרות.
עד 1000 הראשונים שאתה טוען אתה מקבל 30% הנחה (למשל טענת 400 ש"ח - שילמת בפועל 280 ואתה יכול לקנות כאילו ב-400). עד ה-1000 השני אתה מקבל הנחה של 20%.

מותר לטעון עד 2000 בחודש אם אני זוכר נכון.
תמונה -
http://mibemall.co.il/Image.ashx?image=Isracard/5128970701303188000.jpg&width=380&height=400

חבר זהב זה כרטיס שמקנה הנחות ברשתות שופרסל למיניהן - גם הוא כרטיס נטען עם הנחה.
אסרוק לך בקרוב תמונה (אם הכרטיס עדיין אצלי)

למעלה