כניסה לעולם ה qa

Airjordan13

New member
כניסה לעולם ה qa

שלום לכולם , אני בן 28 ואני מעוניין להיכנס לעולם ה qa , אין לי ניסיון קודם או ידע. באפשרותי לעשות קורס באחת המכללות בן כמה חודשים, שיעלה קרוב ל 20 אלף שח. או להתחיל תואר באוניברסיטה הפתוחה, מדעי המחשב ומערכות ויישומים, ובמהלך התואר אחרי שעשיתי כמה קורסים לנסות להתחיל לחפש עבודה בתור qa. מה דעתכם איזה אפשרות יותר ריאלית ? כי לדעתי בסוף לצאת גם עם תואר , למרות שזה לא מדעי המחשב טהור חד חוגי, אבל עדיין תואר , עדיף מלעשות קורס יקר שלא מבטיח לי אחרכך עבודה. מה הסיכויים שלי להישתלב בעבודה אחרי שנה של לימודים באוניברסיטה הפתוחה?

תודה לעוזרים.

Airjordan13

New member
תודה על התשובה

אני מתכנן ללמוד באוניברסיטה הפתוחה במשרה מלאה, זאת אומרת לסיים את התואר בשלוש וחצי שנים פלוס מינוס.

הדילמה שלי אם התואר הזה יתן לי משהו, ואם זה יפתח לי דלתות ויתן ידע לעולם ה qa.

בקשר לjava קראתי תודה רבה.

harder1

New member
הייתי מציע לך לעשות קורס וישר להתחיל לעבוד בQA

חבל לבזבז את הזמן שלך אתה בן 28 שתסיים חצי מהתואר תיהיה בן 30 + ואז גם יהיה לך מאוד קשה למצוא עבודה
תעשה קורס תתקבל לעבודה ואז תעשה תואר
מוזמן לקורא איך אני עשיתי זאת באתר שלי
http://avoda-qa.co.il/
ואם יש לך שאלות מוזר ליצור איתי
&nbsp

Airjordan13

New member
תשמע אני סקפטי

זה נשמע too good to be true . אני מאוד סקפטי מדברים כאלה.

halperin

New member
מנהל
ובצדק - ההמלצות בסגנון זה לרוב תופסות לטווח קצר בלבד

בלי תואר קשה הרבה יותר למצוא משרות, ואולי דור ה- Y דוחף ללביטול הצורך בתארים - אבל בינתיים מי שמגייס זה עדיין דור ה- X...
בקריירה בהייטק גם אם תתחיל אותה עוד 3 שנים יהיו לך בערך 45 שנה עד הפנסייה,
זה אומר לפחות 10 חיפושי עבודה,
ומניסיון - זה הולך ונהייה קשה יותר ויותר - במיוחד למי שאין תואר.
אפילו עם תואר הנדסאי והמון ניסיון וידע - מאבדים לא מעט משרות.
לא ברור לי איך תלמד במשרה מלאה וגם תעבוד במקצוע - אבל אם תתמקד רק בלימודים עם יעד ידוע מראש - מצויין.
אחרי תואר, תצטרך להשלים ידע בבדיקות - ניתן לעשות את זה בקורס קצר של 4 ימים שייתן לך טעימה מהנושאים שצריך לפתח בהמשך,
ו/או ע"י לימוד עצמי.
יש בפורום הדרכות באתר www.itcb.org.il בהודעה הנעוצה קישורים לחומר לימוד עצמי עם סדר לימוד מומלץ.

עמית ו

New member
לימודים נשמע לי כמו האופציה העדיפה

אם המטרה שלך היא להיכנס לתחום הבדיקות, תואר ייתן לך יותר אפשרויות (הן מבחינת מקומות אליהם אתה יכול לשלוח קו"ח והן מבחינת תנאי שכר התחלתיים). אין משמעות לכך שהתואר נקרא "מדעי המחשב ועוד משהו", כי עם מגוון התארים שיש היום, כל עוד התואר "רלוונטי", אף אחד (שאני נתקלתי בו) לא טורח להפריד ביניהם.
אבל - אני רוצה להצטרף להמלצה של קובי: השלם את התואר ואל תיתן לזה להימרח. גם אם תמצא עבודה. עד לשלב בו אתה צובר כמה שנות ניסיון (ולא שתיים או שלוש), עדיין יסתכלו על ההשכלה שלך גם אחרי העבודה הראשונה.
&nbsp
לגבי קורס - נראה לי שחבל מלכתחילה לשים את עצמך בקבוצה של "אלה שלא יכולים להשלים תואר אמיתי" (וכמעט כל מי שמשלים קורס בדיקות "לא יכול" להשלים תואר - מסיבות כלכליות, זמן פנוי, חוסר יכולת אקדמית, חוסר סבלנות או עוד עשרים סיבות שחלקן לגיטימיות מאוד), מטרת הקורסים היא לצייד אותך בתעודה, במהלך התואר לפחות מנסים לצייד אותך בידע והבנה.
&nbsp
כן, יכול להיות שתצליח למצוא עבודה אם תתחיל לחפש עכשיו (עם קורס ובלעדיו). לדעתי - התחלה בלי בסיס חזק שמה אותך מלכתחילה בעמדת נחיתות, כזו שתיגרר איתך לאורך השנים. במיוחד עכשיו כשהנטייה של יותר ויותר מקומות היא לעבוד באופן צמוד מאוד לצוותי הפיתוח, הדרישות עולות, ויש דברים שקל יותר ללמוד באוניברסיטה.
&nbsp
&nbsp

smadji

New member
סתם כדי לקלקל - או אולי לעזור

אני גם חושבת שעדיף לך תואר.
אבל, אם אתה מרגיש נוח באנגלית, אולי שווה לך לבדוק את האוניברסיטה של ההמונים, זה יוצא יותר זול מהאניברסיטה הפתוחה, בעלות של מאה דולר למבחן, והקורס עצמו כמעט חינם...
http://www.uopeople.edu/

לא יודעת אם לאחרים יש דעות לגבי זה (אשמח לשמוע), התואר עצמו קביל בארצות הברית.

למעלה