כניסה ללא בדיקה

כניסה ללא בדיקה

האם ניתן להכנס למקומות עם אבטחה בלי תור ובלי בדיקה באמצעות תעודת מתנדב או תעודת שוטר עם/בלי מדים?(אל תדאגו אני לא מכניס בלון גז...)

S k o d a

New member
כנס

תעודת שוטר/ותעודת יח"מ לפי דעתי אפשר התעודה הזאת הסגולה לא ממולץ, אבל תלוי במאבטח.

ocool

New member
חוץ מעזריאלי

לא עשו לי בעיות בשום מקום והכניסו אותי ישר עם התעודה :)

UTM

New member
זה התחזות

אפשר, אבל אסור. אם המאבטח הוא מתנדב (או אפילו שוטר בעבודה נוספת) הוא עלול להחרים את התעודה ולעכב אתכם על התחזות לשוטר. ממש לא כדאי.

idan shina

New member
לא בידיוק נכון,

זאת לא התחזות בגלל שאתה לא טוען שאתה שוטר או משהו אתה מזדהה בסך הכל כאדם "כשר" בסך הכל הצגת התעודה מאפשרת למאבטח לזהות אותך כאדם בסדר ואני חושב שאם המשטרה סומכת עליך אין שום סיבה שהמאבטח לא יסמוך, יתרה מזאת אני חושב שאסור להציג תעודת מנוי בבדיקת זהות רגילה ואו בבדיקב במחסומים.

UTM

New member
הפרת כללי אתיקה

במאמר "אתיקה בתפקיד" בפורום משא"ז של וואלה מופיעה הציטטה הבאה: "דוגמאות בולטות להפרת כללי אתיקה ע"י מתנדבים "* שימוש בתעודות מינוי שלא בזמן התפקיד – לצורך נסיעות חינם בתחבורה ציבורית, קבלת הנחות המיועדות לשוטרים וכו'.

tapuach

New member
נסיעות חינם והנחות, אבל מה עם זה ?

נסיעות חינם, הנחות וחניה במקום אסור זה ברור, כאן אתה מנצל הטבות שניתנות לשוטרים (נוציא את החניה במקום אסור לרגע), אבל הצגת תעודה, לא מקנה הנחה (ממשית, כלומר בכסף או פריט כלשהו), אלא באמת לזיהוי. במאמר הנ"ל, ישנה דוגמא נוספת: * "הצגת פריטי זיהוי במקום בולט ברכב - בעת חנייה במקום אסור". אצלי ברכב יש שני אפודים שונים, מאז שיש לי רישיון, לא יצא לי לחנות במקום אסור (למעט פעם אחת שחסמתי כביש [בצורה אופקית] לבקשת ניידת משטרה, בארוע גדול של חפץ חשוד).

Super Go

New member
אסור!!!

תעודת מתנדב היא לשעות הפעילות בלבד! היא לא מכריזה על כשרותו של אדם, או על מה שיש בכיסיו, וכאשר אתה לא נמצא בפעילות אתה ככל אדם אחר מהשורה. תעודת שוטר, מציגים בכניסה למקומות ציבוריים משום שבד"כ השוטר נושא עימו את נשקו האישי ותעודת השוטר היא בעצם "רישיון הנשק" שלו.

למעלה