כניסה ליפן

asafstov

New member
כניסה ליפן

מאז ומתמיד הייתה לי משיכה ליפן, לאחרונה אפילו התחלתי ללמוד את השפה (דרך דיסקים - פימסלר למי שמכיר) ואני חושב שתוך חודשים ספורים אני כבר אהיה שם. מקווה לפחות. אני יודע שיש בעיה לישראלים להכנס לשם כי הם לא רוצים שנעבוד שם. אני לא מתכוון לעבוד אלא רק לנסוע לטוקיו לאיזה שלושה שבועות אבל אני דואג, מאוד אפילו שהם לא יתנו לי להכנס, גם בגלל שאני ישראלי בן 24, גם בגלל שאני לא מציג תוכנית לטיול וגם אני לא בא עם סכום כסף מטורף (אני מגיע עם 3000 דולר). השאלה שלי היא האם למישהו מכם יש איזה טיפ לתת לי איך בכל זאת אני כן יכול להבטיח את הכניסה שלי לשם או שרק להנמיך את הסיכוי שלא יכניסו אותי. דומו אריגטו גוזאימס :)

לא אמורה להיות בעיה

ליפנים אין בעיה עקרונית עם כניסה של ישראלים ליפן. יש להם בעיה עם אנשים (גם לא ישראלים) בעיתיים. כאלה שנכנסו כמה פעמים ברציפות, כאלו שמשקרים להם... לא נראה לי שבגלל שאתה בן 24 לא יתנו לך להיכנס... אם אתה באמת בא לטייל (יש להם מן "חוש שישי" לדעת מי משקר להם ומי לא...ככה הם היפנים) הם רוצים תיירים ושמחים לבואם. ישראלים רבים נשארים ביפן "over stay" בניגוד לחוק ובגללם הפכו היפנים חשדניים יותר כלפי כל נושא דרכון ישראלי. אבל כמו שאמרתי הם כבר ידעו להבחין... רצוי מאד שיהיה לך גם כרטיס אשראי בינלאומי. enjoy!

כניסה ליפן

אם יהיה לך כרטיס טיסה עם תאריכים סגורים (כתבת שאתה נוסע רק לשלושה שבועות), ותוכנית טיול בסיסית (גם אם אתה לא מתכוון לבצע אותה), שמות של מלונות שבהם אתה מתכוון להתאכסן ואולי אפילו rail pass לשבוע (מאד ממליצה על זה, נוח מאד לטיל אתו), סביר שלא יחשדו בך. מאד מסכימה עם בייבי רחם בקשר לחוש השישי של היפנים. אם אתה בא ליפן בכנות רק בשביל לטייל - יתנו לך להכנס.

KX250

New member
דנה צודקת

לא תהיה לך בעיה תוכנית טיול + כרטיס יציאה ל24 יום+הזמנה למלון, ואתה מכוסה אם יש לך בעיה לגבי תוכנית טיול אני יכול לשלוח לך בכיף, זה לא קשור לאם ניכנסת ליפן בעבר וכמה פעמים, ביטחון עצמי אתה בא לטייל נקודה בהצלחה..

asafstov

New member
אני אשמח לתוכניות טיול

אם תוכל לפרסם כאן את היעדים זה יהיה מצויין אגב - איפה אני משיג Rail Pass לשבוע? אפשרי להזמין דרך האינטרנט?

למעלה