כניסה לחג פורים

קדן

New member
כניסה לחג פורים../images/Emo151.gif

||את חג פורים אני מכניסה בדרך כלל דרך נושא הכובעים - אנחנו עושים הכרות עם סוגים שונים של כובעים ודרכם מחקים אנשים ,בעלי מקצוע.... בהמשך לזה אני מספרת את הסיפור מוכר הכובעים ולמי שרוצה את הסיפור אני מוכנה להעלות אותו כאן. עכשיו אני מחפשת שירים ודיקלומים בנושא כובעים ואולי גם רעיונות להכנת כובעים עם הילדים. אז תשלפו בבקשהבלונד

רעיונות לכובעים:

כובע מכשפות,מבריסטול שחור ועליו כוכבים בזהב כובעים מדף חום (כמו דף עיתון) בגודל גליון,מורחים דבק פלסטי בחצי מהגליון,מקפלים לחצי. מניסים על ראש הילד בעזרת חוט שפגט יוצרים את הקף ראשו של הילד ומקפלים את הדפנות בצורות שונות. נותנים לכובע להתייבש בלי להסיר את החוט. כאשר הכובע יבש אפשר לצבוע אותו בכל צבע שרוצים.

אלהלה

New member
כובעים../images/Emo150.gif../images/Emo66.gif../images/Emo140.gif

יש אין ספור רעיונות להכין כתרים וכובעים. מצרפת כמה אתרים נחמדים. בתקווה שתמצאי שם משו מתאים לך.

יעלים

New member
יש ספר מקסים בנושא כובעים

אני חושבת שקוראים לו "אולי היה זה הכובע שלי" אני אבדוק מחר בגן

אלהלה

New member
לו היה זה הכובע שלי

מאת דומיניק מאס - ספר נחמד מאוד והגימיק שלו שהוא נפתח הפוך מלמטה למעלה. עם איורים נחמדים מאוד.

טלגל

New member
יש גם דיסק שנקרא: "כובע קסמים"

ובו השיר של לאה גולדברג: "כובע קסמים, כובע קסמים עשה מה שאני רוצה הפוך ל..."

zy

New member
ישנו שיר מוכר ונחמד

כל הימים כל הימים חולמת אני על כובע קסמים... לפני שנתיים ,בערך, יצאו דיסק וקלטת וידאו בשם "כובע קסמים" וכוכבי ערוץ הילדים (חלקם) משתתפים בו. בקלטת ישנו סיפור מסגרת סביב סיפורו של כובע קסמים. ישנו סיפור על מוכר הכובעים והקופים - אני לא זוכרת מי כתב אותו.

סיפור לפורים

יש סיפור לפורים שפרסמתי ב"מעריב לילדים" שיש בו גם כובעים. הסיפור מספר על ילדה שאוהבת להתחפש כל השנה ולחקות את חבריה ועל מה שהיא עושה לבסוף בפורים. הוא מיועד לבני 6, בכתה אלף, אבל אולי גם ילדי הגן הגדולים יוכלו להנות ממנו. הסיפור "יונית האמיתית" נמצא כאן. את מוזמנת להשתמש בו ואשמח לקבל תגובות במידה ואכן תעשי זאת. מיכל.

קדן

New member
מיכל שלום!

תודה על הסיפור שלך. אני אישית חובבת סיפורי ילדים ולמרות שילדיי האישיים כבר בוגרים אני עדיין רוכשת ספרי ילדים לעצמי, מן אוסף שכזה. לצערי לא אוכל להשתמש בסיפור שלך מכיוון שאני עובדת עם ילדים בני שנתיים ושלוש ואני מסכימה איתך שהוא מתאים לבני שש ומעלה . בכל אופן הרבה תודה .

למעלה