כניסה לבית מול חלון

כניסה לבית מול חלון

שלום רב, רציתי לדעת האם ישנה בעיה למקם מול הכניסה לבית חלון גדול או פאטיו, שמהם נשקף נוף של הגינה? שמעתי , שמיקום כזה יכול להוציא ישר את האנרגיה החוצה... תודה.

דנה A

New member
זרימה

שלום עידיתאורי, ברוכה הבאה האם ישנה אפשרות לשנות את המיקום של החלון/פאטיו? האם הם משמשים גם למעבר, או שנותרים סגורים? מה המרחק בין הדלת לפאטיו, מה קורה ביתר השטח שבבית בין איזורים אלו? האם יש לך אפשרות להעלות סקיצה? אשמח לעזור, כמה שניתן יום מקסים דנה

מיקום הפאטיו

הי דנה, אנחנו נמצאים כרגע בשלב הסקיצות, כך שהכל עדיין ניתן לשינוי. אני הייתי רוצה שכשנכנסים לבית זה לא יהיה מול קיר אלא מול נוף של הגינה, שיהיה ירוק בעיניים. לא חייב שתהיה יציאה משם החוצה, אלא יכול להיות רק חלון גדול קבוע. המרחק אינו גדול - מה זה אומר? בינתיים אני לא מצליחה להעלות את הסקיצה. תודה על העזרה, עידית.

דנה A

New member
פאטיו ופתחים

הי עידית, אכן בשלב הסקיצות הכל עדיין ניתן לשינוי, זו מחשבה נכונה שבכניסה לבית למקם משהו נעים לעין, וגינה וירוק הם רעיון נפלא, לגבי המרחק, אם הפתח אינו בעל יציאה זה טוב יותר, מאשר אם הפתח משמש ליציאה ומופעל, כאשר מדובר בפתח גדול מול דלת הכניסה. אם את רוצה את יכולה לשלוח לי את הסקיצה למייל (נסי לשלוח סקיצה שמופיע בה החץ המורה על הצפון) [email protected] ערב קסום דנה

למעלה