כניסה לארץ

pelesg

New member
כניסה לארץ

האם לאחר חתונה בקפריסין ניתן באופן חופשי להכנס עם בת זוגתי (רוסיה) לארץ ללא בעיות וללא שקרים לבנים למניהם?
בת הוזג הייתה פה פעמיים כתיירת ופעם שעברה נאמר לה שלא יתנו לה להכנס עוד אלא אם נתחתן
תןדה ושבת שלום :)

pelesg

New member
מה זה אומר?

תהליך שעושים אחרי כניסתינו לארץ?
השאלה אם יעשו בעיות בשדה התעופה
תודה

למיטב ידיעתי יש להסדיר ויזה לבן זוג

לפני הכניסה לישראל ולא מספיק להתחתן בחול כדי שהיא תוכל להכנס לארץ. בדוק בנהלי רשות ההגירה שמתפרסמים באינטרנט.

pelesg

New member
המשך

אז לפי מה שאני מבין עלינו להפגש בקפריסין להתחתן, אני ממשיך לארץ עם המסמכים הרלוונטיים והיא חוזרת לרוסיה. רק אז אני ״מזמין״ את אשתי דרך משרד הפנים וצריך לחכות שיאשרו עד שהיא תוכל להגיע? כמה זמן זה לוקח? אין אופציה להגיע יחדיו לאחר החתונה?
תודה ושבת שלום

stkachov

New member
כדאי להסדיר את הכניסה מראש

אגב, אין סיבה לנסוע לקפריסין בשביל להתחתן.
&nbsp
אתה יכול כבר עכשיו לקבוע תור במשרד הפנים, בזמן הזה שמחכים לתור להתחתן איתה ברוסיה, לחזור לארץ עם כל המסמכים ולהתחיל את התהליך.
&nbsp
הגעתה לארץ כאשתך אמורה להיות מוסדרת מול משרד הפנים בהתאם לנוהל. פקיד ההגירה בנתב"ג לא יכול במקום לבדוק את כנות הקשר שלכם, את המסמכים ואת כל מה שנדרש, ולכן יכולים לא להכניס אותה לארץ, גם אם תגיע איתך. או יכולים לדרוש ערבות. הכי טוב להזמין אותה מראש, וכך תוכל להגיע בראש שקט.
&nbsp

pelesg

New member
תודה לך, עוד כמה שאלות

זאת אומרת שעליי לקבוע תור על מנת להגיש את הבקשה? כשמגיע התור רק אז אני מביא את המסמכים? ואז הם מתחילים גם את ההליך המדורג וגם את אישור הגעתה?
כמה זמן זה לוקח עד שמאשרים לה להגיע בדרך כלל?
לגביי חתונה ברוסיה הבנתי שזה קצת בעייתי ושקפריסין זה הכי קל מבחינת מסמכים והכרה בהם במשרד הפנים. האם ניתן להתחתן ברוסיה?
תודה רבה על ההתייחסות

pelesg

New member
שיחה עם משרד הפנים

לאחר שיחה עם נציגה היום היא אמרה לי שהאופציה הקלאסית היא ללכת על בטוח ולהזמין אותה כאישתי אך זה גם יקח יותר זמן. אמרה שניתן לנסות להכנס יחד ואם מסרבים כניסה (למרות שמראה מסמכי נישואין, מכתב פגישה במשרד הפנים ועוד) אז לחזור לאופציה הקלאסית. השאלה האם סירוב כניסה משפיע על כניסות עתידיות?

למעלה