כנו כולם בבקשה

כנו כולם בבקשה

מנהל צעיר ומצליח טייל במכוניתו במורד רחוב שכונתי, נוסע קצת מהר מדי ביגואר החדשה שלו. הוא הביט סביב לוודא שאין ילדים המזנקים להם מבין מכוניות חונות, והאט כשחשב שהוא רואה משהו. במהלך הנסיעה, לא נראה אף ילד החוצה את הכביש. לפתע, בהפתעה גמורה, התעופפה לבנה אל כיוון מכוניתו והתנפצה אל תוך הדלת הצדדית של היגואר. המנהל המבוהל לחץ על הבלמים וסובב את היגואר אחורה. הוא קפץ החוצה מן המכונית, תפס בכוח ילד, דחף אותו כנגד מכונית חונה, וצעק עליו: "מי אתה ומה זה צריך היה להיות? מה לעזאזל אתה חושב שאתה עושה?" בכעס ההולך גובר הוא המשיך, "זו מכונית חדשה , והלבנה הזו שזרקת עומדת לעלות לי הרבה כסף. מדוע עשית זאת?" "בבקשה, אדוני, בבקשה. אני מצטער, לא ידעתי מה לעשות," התחנן הצעיר. "זרקתי את הלבנה כיוון שאף אחד אחר לא עצר..." דמעות זלגו על סנטרו של הילד כשהצביע סביב על המכוניות החונות. "זה אחי," הוא אמר. "הוא התגלגל מהמדרכה ונפל מכיסא הגלגלים שלו, ואני לא יכול להרים אותו". ביבבה, ביקש הילד מהמנהל, "האם תוכל בבקשה לעזור לי להחזיר אותו לתוך כיסא הגלגלים? הוא נפגע והוא כבד מדי עבורי." הנהג זע ללא מילים, מנסה לבלוע את הגוש הגדל במהירות בגרונו. הוא הרים את הבחור הצעיר בחזרה לתוך כיסא הגלגלים, הוציא את הממחטה שלו וניגב את השריטה והחתך, מוודא שהכול יהיה בסדר. "תודה ושהאל יברך אותך," אמר לו הילד האסיר תודה. אחר כך הביט המנהל על הילד הקטן דוחף את אחיו במורד המדרכה לעבר ביתם. הייתה זו הליכה ארוכה בחזרה ליגואר שלו... הליכה ארוכה, איטית. הוא מעולם לא תיקן את הדלת הצדדית, הוא השאיר את הפגיעה כדי להזכיר לעצמו לא לעבור יותר דרך החיים כה מהר, עד שמישהו יאלץ לזרוק עליו משהו כדי ללכוד את תשומת לבו... אלוהים לוחש בנשמתנו ומדבר איתנו. פעמים רבות, כאשר אין לנו זמן להקשיב, הוא חייב לזרוק עלינו לבנה, רק כדי להעיר אותנו... זו הבחירה של כולנו: להקשיב ללחישה ~ או להמתין ללבנה.

soofgania

New member
מקסים../images/Emo24.gif

נועל'ה תמיד נחמד לקרוא זאת שוב
כמעט באתי לומר לך ברוכה הבאה.. מה יהיה עם אלפי הניקים שלך???

soofgania

New member
../images/Emo207.gifשרשור בדיחות../images/Emo3.gif

המרצה באוניברסיטה כמעט בכה - רמת הסטודנטים היא כה נמוכה ולגמרי ברור מה מקור הביזיון - הרי לא מכינים אותם כראוי בתיכון. איך ניתן איתם משהו לעשות, אמרו המורות בתיכון כעוסות הבעיה נעוצה בשלב המקדים, בחטיבת הביניים שם בכלל לא מלמדים. הרימו מורי החטיבה גבה, דבר כזה עוד לא היה אפילו מיומנויות יסוד לא הקנו לילדים, אז מה בעצם ביסודי עושים? אמרה המורה בביה"ס היסודי: תלמיד כה חלש לא ראיתי מעודי את האשם יש לתלות כמובן - בגננות. והגננת?היא אמרה כך: איזה מין ילד לא מחונך נו, ולמה כבר אפשר לצפות אם יש לו אמא שכזאת. והאמא אמרה - ילד כה חסר ישע, זה פחות או יותר גובל בפשע, אבל עם אבא כאביו אין עצה ולא פלא שכך הוא יצא. נאנח לבסוף האב - אלי, הוי אלי אני בכלל לא בטוח שהפרחח הוא שלי.

soofgania

New member
תוכים ותוכיות../images/Emo118.gif

אשה מגיעה אל הרבי שלה נסערת כולה. "יש לי שתי תוכיות", היא מספרת לו, "וכל פעם שמגיע אלי אורח הן מביכות אותי וצווחות: ´היי, אנחנו זונות. רוצה לבלות?´". אל דאגה", מחייך הרבי, "יש לי שני תוכים צייתנים וחסודים כל היום הם בכלוב, לומדים גמרא ומתפללים. תביאי אלי את התוכיות, ותוך זמן קצר אני משוכנע שהן יהפכו מחונכות למופת". למחרת מגיעה האשה עם התוכיות אל בית הרבי, ואכן בקצה הסלון עומד כלוב מרווח ובתוכו שני תוכים חובשי כיפות שמתנדנדים ומתפללים בלהט. הרבי מכניס את שתי התוכיות לכלוב, וכמובן שהן מיד צווחות לתוכים: "היי, אנחנו זונות. רוצים לבלות?". פתאום התוכים מפסיקים להתפלל, ואחד אומר לשני: "מוישה, אתה יכול להניח את הספר המזוין. התפילות שלנו התגשמו"..

soofgania

New member
להבא..רק את האמת!!!

שני זקנים נכנסו לקזינו בלאס-וואגס לראשונה בחייהם. נעמדים השניים ליד הרולטה ומחליטים להמר על מאה דולר. "על איזה מספר נהמר?" שואל אחד הזקנים. "על מספר הפעמים שאנחנו מקיימים סקס בשבוע" עונה לו חברו. האחד הימר על 12 והשני הימר על 4. לבסוף כשהרולטה נעצרה הכדור עמד על.... אפס. הזקנים הביטו זה בזה, ואחד מהם אמר לחברו: "וואלה... אם לא היינו כאלה שקרנים, היינו יכולים להיות עכשיו מליונרים!"

soofgania

New member
../images/Emo18.gifגן עדן וגהינום

זו לא בדיחה..את הסיפור הזה צריכים הרבה מחברי הפורום להפנים זה ב-מ-י-ו-ח-ד בשבילכם<במיוחד כשמדובר בתחרויות..
> גן עדן
וגהינום
היו היתה אישה שרצתה בכל ליבה לדעת מה ההבדל בין גן עדן וגהינום. יום אחד דפק מלאך על מפתן ביתה ואמר: "שומע אני את כמיהת ליבך, ובאתי לכאן על מנת להביא אותך גם אל גן העדן וגם אל הגהינום על מנת שתוכלי לעמוד על טיבם בעצמך". האישה אחזה בשולי גלימתו של המלאך ובין רגע מצאה את עצמה עומדת בשערי הגהינום. "אני אחכה לך כאן" אמר המלאך. האישה עברה בשערים ומצאה עצמה בתוך אחו ירוק יפהיפה זרוע פרחים צבעוניים ונחלים זכים. "כמה יפה בגהינום" חשבה לעצמה, כשהגיעה אל עמק בו עומד שולחן גדול העמוס בשפע מטעמים משובחים וסביב לשולחן יושבים אנשים לרוב, כולם מחזיקים בידיהם כפות גדולות. אבל להפתעתה של האישה האנשים נראו מורעבים ואומללים. קריאות של כאב ותסכול בקעו מפיהם. "איך זה יכול להיות"? חשבה האישה בפליאה. והנה היא שמה לב פתאום שמרפקיהם של האנשים נעולים. הם לא יכולים לכופף את זרועותיהם ולהגיש את האוכל אל תוך פיהם, ועל כן הם רזים מורעבים ואומללים למרות השפע הגדול שנמצא לידם. נאנחה האישה: "אכן זהו גהינום". חזרה האישה אל השערים שם מחכה לה המלאך, היא אחזה בשולי גלימתו ובין רגע מצאה את עצמה עומדת בשערי גן העדן. עברה האישה בשערים ושוב מצאה את עצמה באחו ירוק יפהיפה שהיה דומה בדיוק לאותו אחו שראתה בגהינום, והנה גם כאן היא מגיעה לעמק בו עומד שולחן גדול העמוס בכל טוב, וסביב השולחן יושבים אנשים לרוב המחזיקים כפות גדולות ומרפקיהם נעולים. אבל איזה פלא! בשולחן זה האנשים כולם נראים מאושרים ושבעים. תמהה האישה מאד עד אשר הבחינה בכך שבשולחן זה האנשים כולם מאכילים זה את זה. חייכה לעצמה ואמרה: "אכן זהו גן עדן".

soofgania

New member
תנו כותרת לתמונה../images/Emo195.gif

לוקח כמה שניות להבין מה בתמונה

soofgania

New member
חחח רזי..ככה?צריך משהו יותר חזק

חשבתי על "המיטה הזו תפורה עליו בול" או מנוחת הלוחם"

למעלה