כנופיות ניו יורק

NacroMittler

New member
כנופיות ניו יורק

אהלן אנשים, אני אמיר, בן 15.5, שחקן מו"ד די מתחיל מהדרום... הגעתי לכאן אחרי שראיתי אתמול בלילה את הסרט כנופיות ניו יורק (סרט גאוני ++, אם יורשה לי לציין) ותהיתי אם יש משחק על התקופה הזאת... אני מאמין שכן, אבל איזה?

יש בערך

יש משחקים שמתרחשים במאה ה19, אבל אני אישית לא מכיר אחד שמתייחס ספציפית לתוכן הסרט. מצד שני, אתה יכול להשתמש בשיטה כללית כמו HERO או GURPS כדי להריץ משחקים בתקופה. יש גם משהו שנקרא D20 PAST, אבל לפי מה שהספקתי לראות מדובר במוצר די גרוע במחיר מופקע.

NacroMittler

New member
תוכל להסביר יותר

בבקשה בקשר לHERO וGRUPS או לתת קישור כי כמו שאמרתי אני מתחיל ולא מכיר כמעט שיטות משחק (חוץ ממו"ד, מרוצללים ו-וומפייר)

אחרים יעשו זאת טוב ממני

את שתי השיטות הנ"ל אני מכיר רק ברפרוף, אבל מדובר ב"שיטות גנריות". כלומר - כאלו שאמרות לאפשר לך לשחק כל דבר בכל תקופה אם רק תשב קצת ותשחק עם הנתונים הבסיסיים שלהן. כמו כן, אני חושב שעם קצת עבודה תוכל להמיר למטרתך כמעט כל שיטה שמתעסקת במשחק במאה ה19 - החל מקריאתו של קת'ולהו (אימה קוסמית בתקופות שונות - בעיקר שנות ה20 של המאה ה20, אבל מותאמת גם למאה ה19), טירת פלקנשטיין (משחק סטימפאנק - כלומר, בסגנון ספרי המד"ב והאימה של המאה ה19 - ז'ול וורן פוגש את פרנקנשטיין, אבל רק בערך), האדמות המתות (זומבים ואימה במערב הפרוע) וכו'.

l o r e

New member
Pulp Hero

לשיטת הגיבור יש הרחבה בשם Pulp Hero שמתאימה לגנגסטרים של שנות העשרים והשלושים של המאה שעברה. בכתובת הבאה תוכל למצוא קישורים רבים לחברות שעוסקות במשחקי גנגסטרים.

ogmios

New member
הערה קטנה

Pulp HERO טרם יצאה לאור. היא צפויה לצאת בעוד כחודש-חודשיים.

למעלה