כנועה, אך לא צייתנית

בדיוק. סוף סוף מישהו שמבין

matteryou2

New member
אין מה לדאוג

חברה טובה שלי כמוך, "צריך" להכריח אותה, להיאבק בה, להרים את הטון- ואז... מקבלים הכל :)
וגם נגיד ואין עוד כמוך, תעשי קטגוריה משלך, מה- לא מגיע לך? הכל חייב להיות ממוסגר תחת מסגרות מסוימות?
המסגרות והחוקים שחייבים בבדסמ קשורים לבטיחות ואיך לבצע דברים מעשית בצורה הטובה ביותר. מעבר לזה- הכל הגדרות על הגדרות וסטיגמות והכללות... הרבה זמן ואנרגיה נשפכים על להבין דרך חוויות של אחרים.

אוי.. נרגעתי!

בעבר כבר אמרו לי שאני לא "נשלטת טובה", ולאחרונה אמר לי את זה דווקא ההוא שהתקרב אלי בדיוק בשביל זה. "את לא מתאימה לשליטה". והנה אני שומעת שיש כל מיני "נשלטות" והפנטזיות שיש לי לא יכולות "להתחלף" במשהו אחר ממה שהן. מקווה שאמצא את ההגדרה הטובה לי.

A לוןA

New member
בפראפרזה-

לכל שוט יש ישבן
&nbsp
(אני מה זה אוהב את אלו ששמש הבדסמ זורחת להם מהתחת, ויכולים להגדיר "נשלטת טובה" ו"נשלטת רעה". מת עליהם.)

Dan_Kap_

Active member
העולם הזה הרבה יותר מגוון מאשר סטיריאוטיפ אחד או שניים

למרות מה שכל מיני סופרים וסופרות ונילים מנסים לטעון, יש במרחב הבדסמי הרבה יותר גוונים ועוצמות מאחד, שניים או חמישים והרבה יותר צבעים מאשר שחור או אפור.
&nbsp
אחד הסגנונות המרדניים הוא הבראט/ית (brat) - נשלט/ת שכשאומרים להם שאסור לגעת במשהו, ישר שואלים "אסור לי לגעת בזה?!".
&nbsp
יש א/נשים שהתמרדות היא אצלם פתיח למשחק של ענישה או הכנעה.
&nbsp
את לא צריכה להתקפל ולעבוד לפי שום דפוס, אלא למצוא את מה שמרגיש לך נכון ובר מימוש עם השותפים/ות שלך.
&nbsp

HappilyMarried

New member
האמת, שאין לי שמץ של מושג מה הספרות הונילית אומרת

הספר היחידי שקראתי שמתקשר ל BDSM הוא "סיפורה של O"
&nbsp
תודה על התגובה

גם בעיניי

זה חלק מהכיף והרבה פעמים אני מתגרה בו בכוונה כדי לקבל עונשים.
לגבי מאבק פיזי- זה חלק בלתי נפרד ממימוש פנטזיית האונס שלי וזה מגרה את שנינו מאוד.
&nbsp
דבר אחרון,
אם את מחוברת לרגשות שלך ועושה מה שמדליק אותך- את נשלטת אמיתית לגמרי!

אייבורי

New member
איזה מזל שיש לכם מילת ביטחון

&nbsp
מעניין מה קורה אם דוחפים אננס לתחת.

HappilyMarried

New member
אינני יודעת, אבל אצלנו

זה לא יכול לקרות, זה יוצר פרדוקס!
אננס לעולם לא יוכל להכנס אל מיטתנו או אל ישבננו, הרי איך נדע אם אנחנו באמת רוצים בזה, כאשר זו מילת הבטחון???
&nbsp
זה כמו לחזור בזמן בכדי למנוע מההורים שלך להפגש, אם תצליח פרוש הדבר שלא נולדת ולא יכולת לחזור בזמן למנוע מההורים שלך להפגש, אז הם כן נפגשו.
יש דברים שפשוט לא יכולים להתקיים במציאות!

UltraL

New member
Bratty

זאת המילה שמתאימה לסוג כזה של נשלטת שהיא "מרדנית" אבל עם חיוך על הפנים כל פעם שהיא יודעת שעשתה מעשה שמצריך עונש.
אם את עושה את המעשי קונדס שלך במידה מבוקרת ולא עולה לו על העצבים כל היום והוא נהנה להעניש אותך , אז מה רע לכם?

אני אישית לא כ"כ בקטע של מאבקים פיזים, קצת חושש שהנשלטת לא תשלוט בעוצמת וצורת ההתנגדות ותעשה מעשה טיפשי והתגובה שלי תהיה מיידית וללא שליטה עצמית ואני אפגע בה
למשל לתת לה אגרוף או לזרוק אותה לרצפה.

HappilyMarried

New member

אינני יכולה לדמיין מצב שבעלי אי-פעם יתן לי אגרוף.
הדבר היחיד שמפחיד אותו במשחקים שלנו, היא העובדה שהוא שוקל 90 ק"ג ואני 44 ק"ג...
ונכון להיום אנחנו שוב משחקים אגרסיבי, אבל אני בשלבי החלמה מכמה שברים בכף הרגל (לא פציעת סקס
) והוא חושש שאפגע ברגל המחלימה.
האמת, שכרגע זה חשש מוצדק

ordol

New member
אצלי זה בא לפי מצבי רוח

יש ימים שאני במצב רוח לכניעה, התמסרות וצייתנות מוחלטת.

ויש ימים כשבא לי להרגיש את ההכנעה הפיזית והמנטלית יותר חזק
ומתעוררת בי המרדנות, השובבות והרצון להרגיש את יכולתו להכניע אותי וגם לקבל חינוך והענשה (אותי זה מדליק ברמות).

מה פתאום צייתנית וטובה

איך בדיוק יגיעו המכות לטוסיק שלי ככה?!
&nbsp
אני חושבת שזה מאוד תלוי בדינמיקה ומה שמגרה אתכם.
אם מגרה אותך להתחצף ואותו לחנך אותך- לבריאות. ואם אחרת, אז גם.
ואפשר תמיד להיות פעם כזו ופעם כזו.
זה לא כל הכיף?

למעלה