"כנגד כל הסיכויים"

"כנגד כל הסיכויים"

ראיון עם דפנה בנאי על פעילותה במחסום ווטש, היום יום חמישי בשעה 23:30 בערוץ 2, בתוכנית - כנגד כל הסיכויים אל תחמיצו! ותודיעו לקרובים ולחברים

ערב רב

New member
עדיף כבר שתקפצי פעם בעצמך ותבקרי

במחסום, מאשר שתסמכי על הדו"חות המסכמים של הארגון הזה, שהוא במוצהר ארגון פוליטי שמטרתו "סיום הכיבוש ע"י הצפת בעיות הומניטריות אמיתיות או מדומות במחסומים". אגב, דווקא הדו"חות היומיומיים של הפעילות באתר שלהם הרבה יותר מהימנים, כי הם לא עברו עריכה והכנה לתקשורת.

sela v

New member
לפני שאתה שולח את שמיים

מעניין אם אתה ביקרת שם? או שלא היה לך זמן כי התלוות לברוך מרזל בביקורו בסכנין?

sela v

New member
בתור אזרח או בתור בעל תפקיד?

מה דעתך על מה שקורה במחסום?

ערב רב

New member
בתור אזרח

ואת דעתי כבר אמרתי לא פעם ולא פעמיים - כן, מג"בניקים הם עם בעייתי, אבל עדיין כל קשר בין התנהגותם לבין הסיפורים של מחסום וואטש - מקרי בהחלט. אני לא אומר שפעם בכמה חודשים מג"בניק לא נותן אגרוף לעובר-אורח, אבל גם לא יותר מזה.

sela v

New member
מסכים

שלא כל מה שהארגונים האלה באים ואומרים הוא מדויק, ולמה? כי זה שונה תלוי מי המתבונן, וכמה הוא רגיש. מה שאני לא מסכים זה שדברים שלא צריכים לקרות קוראים פעם בכמה חודשים. וזה לא רק ישראלים, סתכל למשל על האמריקאים והבריטים בעירק איך כל הזמן מגלים שיש עוד התעללות, וזה אני מדבר על הדרגים הנמוכים, ולא לדבר על מה שקורה בכל מיני בתי כלא שמורים, שהאמריקאים מכנים את מי שנכלא שם כלוחם לא חוקי.

ערב רב

New member
לא לא, אני לא מדבר על רגשות

אני מדבר על מדיניות מכוונות של ראשי הארגון לשכתב את הדיווחים היומיומיים של הפעילות לדו"חות חודשיים מפוברקים ושקריים על מנת לשרת את המטרה הפוליטית המוצהרת של הארגן - "סיום הכיבוש" ע"י הצפת בעיות הומניטריות אמיתיות או מפוברקות במחסומים. לכן, אם למשל הצבא בונה בור ביוב ומציב תאי שירותים במחסום לשימוש עוברי האורח, במחסום וואטש דווקא ימחו על כך משום שלא טובת עוברי האורח במחסום מעניינת אותן אלא עצם קיומו, ולכן ל-"פיקוח" שלהן על הנעשה אין שום משמעות.

sela v

New member
ומאיפה כל המידע הזה?

אתה זורק מילים. לא אמרתי שאני מאמין לכל הארגונים, אבל אתה אפילו לא מנסה להראות שאתה צודק.

ערב רב

New member
שמע, הכל גלוי, הן לא מסתירות לרגע

את העובדה שמדובר קודם כל בארגון פוליטי ל-"סיום הכיבוש" ורק אח"כ אם בכלל "ארגון הומניטרי", אתה רק צריך לשאול.

sela v

New member
שוב מכיוון שאני לא נפגשתי

עם חברות הארגון אשמח אם תוכל להביא ציטטות מפיהן או אתר שבוא הן מביעות את דעתן, כי גם אני בעד סיום הכיבוש, אבל אני לא אלך למחסום, ואצא בהאשמות אם אין על מה.

Ragamala

New member
נראה לי שאתה הוא בעל האג'נדה

הפוליטית כאן, לא? נשות וואטש מדווחות באמינות רבה (מהתלוותי אליהן מספר פעמים) ורוב הדיווחים ה"לא רציניים" מוצנעים. דוגמא לדיווח "לא רציני": סטונדט פלשתינאי שעוקב לשעתיים כי מישהו שכח לבדוק בקשר אם הוא מבוקש. אמנם עבורך זאת לא בעיה הומניטרית כי הוא לא יהודי אבל עבורי ועבור אחרים זאת בעיה חמורה שחוזרת על עצמה יום יום. צריך רק להביט במבטים המושפלים של כל מי שעובר מול קנה של M16 שמכוון לו לראש. נכון שהמחסום עצמו הוא נושא המאבק אך נשות וואטש נמצאות שם בעיקר כדי לעזור. את הדיווחים גם כך אף אחד לא קורא. חוץ ממני וממך. מעניין למה אתה היית שם??

למעלה