כנגד כל הסיכויים

freearth10

New member
כנגד כל הסיכויים

רק אתמול עוד התווכחנו כאן אם חלב זה טוב או רע והנה עברתי זעזוע לא קל, שבו העדפתי להחנק ולא לאמר את מה שאני חושבת מתוך חוסר רצון לריב עם מישהי שפשוט לא מכבדת את רצוני לחיות בדרך בה אני בחרתי. לא השכלתי להוציא את הגלולה המרה הזאת גם בדרך אחרת ויומיים לאחר מכן חטפתי שפעת לאחר חודשים ארוכים שהיא לא ביקרה בביתי. הייתי מלאה בליחה שהיו שעות שהיא זרמה החוצה כמעט ללא שליטה והיו שעות שהיא פשוט חסמה את כל מעבר האוויר פנימה והחוצה. למזלי היתושים אצלי בבית לא מניחים לי לישון בלילה אז הלכתי לבית מרקחת ובמקום לקנות את השמן המוכן העדפתי לקנות שמן אקליפטוס ולבנדר. אמרתי לעצמי, אם לא ירחיק את היתושים בטח יעזור לנשימה קלה יותר. במשך כל היום שכבתי חסרת כוחות ובקושי רב אספתי את עצמי ליציאה עם הכלב שלי. ואז פתאום נזכרתי שלפני כמה שנים כשהייתי באותו המצב הבן שלי הכין לי צ'אי חזק וזה מה שהעמיד אותי על הרגליים, אז. הכנתי לעצמי צ'אי שהוא כידוע על בסיס של חלב, אותו החלב שגורם לליחה. לא הרגשתי שהליחה הצטברה, אלא דווקא ההפך, שזה שיחרר לי המון ליחה אולי בגלל המרכיבים האחרים שיש בצ'אי. חברה התקשרה ושאלה אם ארצה להשתתף בסדנא של עבודה עם הקול. ואז נפל לי האסימון. התחלתי להשמיע את קולי. בהתחלה הוא יצא בצליל של אנחה כל כך כבדה וככל ששיחקתי איתו יותר, הליחה פשוט זרמה החוצה והצליל הלך והשתפר. כך גם מצב הרוח שלי. אז למרות שהכנסתי לגופי חומר שלכל הדעות מגביר ליחה היא דווקא השתחררה, כי עשיתי בו זמנית עוד כמה דברים אחרים, מה שהחזיר אותי לדיעה שחשוב מה שמכניסים לגוף, אבל חשוב לא פחות מה עוד עושים בחיים. תזונה היא דבר חשוב, אבל לא הדבר היחיד שחשוב לבריאותו של האדם.
מאיה

מקווה שעכשיו

את מרגישה יותר טוב.
תמיד היתה לי הרגשה שאת בשנות העשרים המאוחרות לחייך...
שבת שלום, הילה

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif יופי שהדברים הסתדרו לך

ובקשר לחלב החם: כילדה אני השתעלתי כמעט שנה כששום דבר לא הצליח לפתור את הבעיה (על צ'אי עוד לא שמענו אז) עד שדודה שלי אמרה לי לשתות חלב חם עם דבש, והפלא ופלא - תוך זמן קצר הבעיה חלפה.

freearth10

New member
לאחר שמן הדגים

זה היה הדבר הבא שלא סבלתי (בלשון המעטה). וכמו שאת כבר מבינה אצלי הוא לא גרם לפלאי פלאים. לאורך כל הילדות הצעירה שלי סבלתי מדלקות גרון חוזרות ונשנות עד שהחליטו לעשות את אחת הטעויות הגדולות ביותר והוציאו לי את השקדים. מאז לא היו לי עוד דלקות גרון, אלא... התעלפויות חוזרות ונשנות. וכשאני חושבת על זה, זה בדיוק מה שקרה לי אתמול. השיעול כמעט נעלם, אבל במקומו הגיעה חולשה
. כנראה שיש שם עוד משהו שלא הפנמתי...
מאיה

freearth10

New member
כולה התקררות ../images/Emo13.gif

לא זה מה שהדאיג אותי. החלשות מערכת החיסון שלי כשהסביבה שלי רעדה זה משהו שלא הכרתי בי קודם, אולי בגלל שבשנים האחרונות הכל התייצב מסביבי . כבר שנים לא התמודדתי עם הפחד לאבד וכנראה שכאן יש לי עוד משהו לעבד...
מאיה

טאוֹ

New member
נפלא לקרוא ../images/Emo51.gif

מאיה היקרה, נהניתי מאד לקרוא את ההודעה הזאת וכן את הדיאלוג שלך עם tookmy, בשרשור שמציג תפיסה אחרת של הגב... הקול הייחודי שלך, כאן בפורום ובכלל, הוא חשוב ונפלא.

גוף נפש רוח

השילוש הקדוש, כל אחד משפיע עלינו אחרת... יש שיטה של ניקוד, עד כמה הגנטיקה משפיעה, עד כמה מצב הרוח (או הסטרס) משפיעים, ועד כמה התזונה. עשית קישור גופנפש מצויין, שהלוואי על כולם להצליח להבין ככה, ואני מניח שדווקא כל הרכיבים של הצ'אי מחממים, מיבשים ומניעים, ככה שזה מתאזן. אז כן, כולם משפיעים. ולכן חשוב להקפיד על איזון בכל הרמות...

למעלה