כן MSI או לא MSI

• פותח הנושא lb22
  • פורסם בתאריך

lb22

New member
כן MSI או לא MSI

שאלה שאלתית .... 5 אנשים ששאלתי אומרים לי לקנות את המחשב 12.1 אינץ של MSI ועוד מספר אנשים אחרים וכאן אני רואה שלא כדאי לקנות MSI ... אני סך הכל צריך מחשב נייד שיהיה 12.1 (שנתיים אני עם ה 15.4 שלHP והוא מת....לצערי....) ואם לא MSI אז מה כן לקנות? טושיבה ? דל ? לנובו ? לגבי הטיפול , אני יודע שהטיפול של אייבורי הוא לא הכי כיף בעולם משהו כזה ... אפשר להגיד שזה הדבר האחרון שמטריד אותי מסיבות אחרות..... אז אני נמצא בדילמה אשמח לקבל עזרה.

lb22

New member
אז למה כולם ממליצים על MSI ?

ראיתי את התגובה הזו..... ואני נשאר עם השאלה למה אפילו עובדים בבאג אומרים לי MSI כרגע הכי טובים למחשב שאני רוצה לקנות... ולא אני לא מקבל המלצות ממישהו שקשור לאייבורי .... אבל 5 אנשים שיש להם MSI שאומרים שהוא טוב .... עובד בבאג אמר לי רק MSI .... ואני נתקע באמצע.... בין המחשב 12.1 של MSI ללנובו 12.1 משהו 200 ויש גם את הטושיבה סאטלייט 12 או 13 אינץ'.....

eladts

New member
אוי התמימות

אתה מזכיר לי שאמא שלי תמיד שואלת מוכרים בסופר: "זה מהיום?".

Jan22

New member
אולי בלוחות אם MSI לא רעים ,

אבל בניידים ? יש להם עוד הרבה מה ללמוד ! רק כדי שתבין את האבסורדיות שבדבר ,תשווה בין מפרטים של MSI טיפוסי מול אחד הניידים של חברות המותג כגון HP/DELL/LENOVO THINKPAD/3000 / FS ,אתה תראה הבדל חד מאוד במחיר ,ויש לזה סיבה מאוד ספציפית - איכות הבניה ,טיב החומרים ,עמידות החומרה / מארז ...

kobi 23

New member
לגבי MSI

מה אני אגיד לך , ייתכן ואכן מדובר במחשבים לא הכי גרועים שיש , ממה שהבנתי מיאיר , הם מייצרים את המחשבים לLG . אבל רק בגלל המקום שנקרא אייבוקראפ לא הייתי מתקרב אליהם

למעלה