כן, שוב שאלות

EROTOMANIA

New member
כן, שוב שאלות ../images/Emo13.gif

מצטערת אם אני מציקה.. אבל בהחלט יש פה אנשים שיודעים מה הם עושים. 1. אילו צמחים אפשר לשים באקווריום עם השממית [מנומרת] שלי? כאלה שלא יעלו את הלחות, לא רעילים, וכדומה.. ואם אפשר, אז שמות באנגלית כדי שאני אוכל ממש למצוא אותם כאן
2. אילו לטאות אחרות יכולות לחיות בהצלחה יחד עם השממית? בחנות חיות ראיתי שהם שמו שממית מנומרת יחד עם אחת לוסיסטיק.. 3. היא עשתה את צרכיה בפינה השניה של האקווריום. למה? חשבתי ששממיות נשארות נאמנות לפינה אחת. תודה מראש על תשובות, וגם ח"ח על העזרה בפורום :]

רן333

New member
הערה קטנה:

"לאוסיסטיק" (leucistic) אינו מין אחר של שממית, אלא מופע מיוחד. למעשה, מדובר כאן בצורה מיוחדת של לבקנות: אורגזניזמים לאוסיסטיים הם חסרי פיגמנטים בעור, והעיניים שלהם בד"כ כחולות-אפורות או שחורות. התופעה הזו קיימת אצל מגוון של בעלי חיים. אגב: המלצה שקשורה לתופעה הזו: אם יעבור לידך פיתון מתכדר לאוסיסטי - כדאי לתפוס אותו מיד ולרוץ איתו הביתה.

Nailicq

New member
../images/Emo13.gif

בנושא זה... עם יעבור לידך כל פיתון מתכדר במופע שונה מהמופע הרגיל- לתפוס ולרוץ הביתה!!!!

naja

New member
יש בקישורים של הפורום שני אתרים.

אחד בנושא זיקיות והשני-האתר של מליסה קפלן. בשניהם את יכולה למצא רשימה של צמחים. בקשר ללטאה אחרת-מומלץ רק שממית מנומרת(לא משנה המופע).

EROTOMANIA

New member
אוקיי, אני אהבלה.

הסתכלתי בכל הקישורים ולא רק שלא מצאתי רק שני אתרים מצאתי מלא וגם לא ראיתי שום מליסה קפלן :[

למעלה