כן שוב מגיע סופשבוע...

כן שוב מגיע סופשבוע...

שיר השבוע (יהודית) : שיר השבוע (ישראלי) : שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע : השיעור החשוב של השבוע : הרגע הטוב של השבוע : הרגע הפחות טוב של השבוע : תוכניות להמשך החג : אירוע השבוע : מה שיעמם אתכם השבוע : תוכנית טלוויזיה שראיתם השבוע : סרט שראיתם השבוע : ספר שקראתם השבוע : תוכניות לסופשבוע : שיר להתחיל איתו את שבוע הבא :

venustudent

New member
עונה

שיר השבוע (יהודית) : מילה טובה שיר השבוע (ישראלי) : יוני רכטר-עוגן הרם שיר השבוע (לועזי) : wendy moten - come in out of the rain אלבום השבוע : leona lewis- spirit השיעור החשוב של השבוע : ללמוד להסתדר עם בוסים קשוחים הרגע הטוב של השבוע :בעבודה החדשה שהתחלתי הרגע הפחות טוב של השבוע : כנ"ל תוכניות להמשך החג : ללכת לאירוע עם שלומי שבן ופייטן אירוע השבוע : מסיבת חנוכה שהייתי בה מה שיעמם אתכם השבוע : המתנה במרכז שירות של חברה סלולארית תוכנית טלוויזיה שראיתם השבוע :החיים זה לא הכל
ספר שקראתם השבוע : אלוהים לא מרשה/חנוך דאום
תוכניות לסופשבוע :לנוח, להיפגש עם החבר, אולי סוף סוף להיפגש עם חברות שמזמן לא ראיתי שיר להתחיל איתו את שבוע הבא : ביצוע של רונה קינן לשיר העתיק אני מאמין ("שחקי שחקי", למלים של ש' טשרניחובסקי), שהיה פעם ביוטיוב והוסר משם למרבה הצער.

../images/Emo39.gif

שיר השבוע (יהודית) : בך לא נוגע שיר השבוע (ישראלי) : מודה אני / אפרת גוש (ביצוע נהדר) שיר השבוע (לועזי) : Cryin' / Aerosmith אלבום השבוע : הפסקול של rocky horror picture show (אוחח... נוסטלגיה) השיעור החשוב של השבוע : שאני כנראה לא מודעת לכמות האנשים שתומכים בי בכל רגע נתון. הרגע הטוב של השבוע : ההדרכות, האירועים והחג. הרגע הפחות טוב של השבוע : פספסתי את האוטובוס האחרון והייתי צריכה לנסוע בספיישל הביתה (אבל נו, שאלו יהיו הצרות שלי
) תוכניות להמשך החג : עבודה, קניות, מפגשים עם חברים. אירוע השבוע : שניים היום, אחד משפחתי של ההורים (והיה נהדר), והשני שעכשיו חזרתי ממנו, הדלקת נרות אצל חברים. מה שיעמם אתכם השבוע : לא היה מה לראות בטלוויזיה. תוכנית טלוויזיה שראיתם השבוע : חברים, כמובן. סרט שראיתם השבוע : blind dating או משהו כזה. ממש חמוד. ספר שקראתם השבוע : עדיין ב"השטן לובשת פראדה". תוכניות לסופשבוע : היום כל האירועים, מחר משפחה ועבודה. שיר להתחיל איתו את שבוע הבא : ים הרחמים / קובי אפללו

גם אני :)

שיר השבוע (יהודית) : "ארבע לפנות בוקר". שיר השבוע (ישראלי) : "עד העונג הבא" של המכשפות. שיר השבוע (לועזי) : Tracy Chapman - Fast Cars השיעור החשוב של השבוע : הורים זה לא מעל לכל. הרגע הטוב של השבוע : צבעתי לג'ינג'י הרגע הפחות טוב של השבוע : אחותי בת ה6 בכתה לי אחרי ריב של ההורים שאבא הבטיח לה שהם יסעו לגן חיות עם במבי. תוכניות להמשך החג : לימודים! תוכנית טלוויזיה שראיתם השבוע : "משמורת" (יום למחרת כבר צבעתי את השיער, כי הבחורה שם ממש עשתה לי חשק:). סרט שראיתם השבוע : "עבודת נמלים" (וכל הסרט הקראתי את הכתוביות לאחותי, כי זה לא היה בעברית:) ספר שקראתם השבוע : ספרי לימוד נחשבים? תוכניות לסופשבוע : לנקות, בעיקר :) שיר להתחיל איתו את שבוע הבא : Regina Spektor - Somedays

tomerldt

New member
עונה :)

שיר השבוע (יהודית) : וידוי שיר השבוע (ישראלי) : זה מה שנשאר - שלמה ארצי שיר השבוע (לועזי) : Stolen - Dashboard Confessional אלבום השבוע : איזו מין ילדה הרגע הטוב של השבוע : כרגע חזרתי ממסיבה קטנה אצל ידידה, היה ממש כיף... (...שברתי להם את השירותים
) הרגע הפחות טוב של השבוע : לפני כמה שעות נפרדתי מהזיפים, אם אפשר היה לקרוא לזה עדיין ככה, שגדלו לי במהלך השבועיים האחרונים... היה עצוב תוכניות להמשך החג : לאכול? סרט שראיתם השבוע : say uncle ספר שקראתם השבוע : קראתי 10 עמודים בספר "עיין ערך האהבה" אם זה נחשב ללקרוא ספר
תוכניות לסופשבוע : ללמוד קצת כדי להשלים את הזמן שלא למדתי בשביתה... שיר להתחיל איתו את שבוע הבא : מילה טובה... תמיד טוב להתחיל שבוע באופטימיות!

למעלה