כן... שוב אני.

Dragonaut

New member
כן... שוב אני. ../images/Emo10.gif

לא ברור אם מנסים לעשות את המכשיר הזה מסתורי, או שהתמיכה בארץ פשוט לא מקצועית. אז, לגבי האסוס טראנספורמר שוב- האם ניתן להכניס אליו כרטיס סים? לא נאמר על כך דבר בשום סקירה שקראתי, ובמפרטים לא מתייחסים לזה. ושוב, בעניין המקלדת- ראיתי שמוכרים בארץ מקלדות, גם ברשתות הגדולות. אף אחד לא ידע להגיד לי אם המקלדות הנמכרות בארץ מותאמות לעברית... לא אחמ"ש, לא מנהל. פשוט אף אחד. לא היה מכשיר פיזי בחנות, איתו ניתן להתנסות, לכן נותרתי תלוי בהם, ובידע שלהם. מה דעתכם? (דיברתי עם היבואן, 'רונלייט'. נאמר לי שאין עדיין מקלדת מעוברתת, ושיצרו איתי קשר כשתהיה. האם ניתן להסיק מכך שהמקלדות הנמכרות בחנויות הן באנגלית בלבד?) תודה. מקווה שזו הפעם האחרונה שאציק לכם עם זה...

motti261

New member
בנוגע למקלדת אני לא יודע

ובקשר לשאלה הראשונה שלך, אין למכשיר אפשרות לכרטיס SIM. המכשיר הוא WIFI בלבד. חוץ מזה יש לו הכל, HDMI, מקום לכרטיס זכרון, GPS. בלוטוס. ועוד...

Dragonaut

New member
תודה!

ניסיון אחרון... איפה אני אמור לברר דברים כאלה?! אם מנהל החנות לא יודע להגיד לי, מי כן?

אז מסתבר של EEE PAD SLIDER

יש מקלדת מובנית עם תמיכה בעברית מובנית, אולי שווה לקנות את המחשב הזה ולא את הטרנספורמר, תכלס זה אותו מכשיר, לא?

Dragonaut

New member
אלוהים ישמור!~

איך אפשר להחליט ככה?!
הסליידר נראה אטרקטיבי ביותר. איך המפרט שלו, לעומת הטראנספורמר? יש מקום לכרטיס סים? האם המקלדת ניתנת להפרדה מהטאבלט? האם חיי הסוללה שלו מתקרבים לטראנספורמר, כשהוא מצורף לתחנת העגינה? חייב להודות, חידשת לי. תודה!

הסליידר הוא כמו הטרנספורמר בלי המקלדת

רק שהוא עם מקלדת מובנית, אז כן יש לו חיסרון שלא תוכל לקבל כל מה שיש במקלדת של הטרנספורמר, לשניהם אין סים.

Dragonaut

New member
אוף. עכשיו אני באמת לא יודע.

ישראל לא מייבאת את גרסת ה-3G של הסליידר. עד כמה שידוע לי, גרסת 3G של הטראנספורמר עוד לא הושקה. ידוע לך אם סליידר שנקנה בארה"ב יתמוך בעברית? גם במקלדת? אמי טסה לארה"ב באוקטובר. התכנית היא, בתקווה וכך יהיה- שגרסת ה-3G של הטראנספורמר תצא בארה"ב, אקנה אותה שם, ואת המקלדת, עם התמיכה בעברית- אקנה פה, בארץ. אמור לעבוד, לא? ידוע למישהו אם ה-3G גלום בטאבלט, או בתחנת העגינה? תודה.

UrBaN Man

New member
המקלדת בסליידר היא -מובנית-

וזה השוני המרכזי בין השניים. :)

Dragonaut

New member
כמובן!

אוקיי, לאחר התייעצויות נוספות, ירדנו מהקטע של ה-3G. עכשיו השאלה המרכזית היא, האם סליידר שנקנה בארה"ב, ידע להציג ולהקליד בעברית?

Shpritz

New member
אני עדיין בדיעה שזה אמור להיות פי'צר שהמערכת

צריכה "להכיר". כלומר צריך להיות סוג של עדכון מצד אסוס כמו במחשבים ניידים. כשקונים מחשב בארה"ב מקבלים מקלדת באנגלית ועד שלא מתקינים את התמיכה בעברית דרך מער' ההפעלה, לא תהיה לך עברית. אני לא חושב שOUT OF THE BOX זה יתמוך בעברית אלא רק אם ASUS ישחררו תמיכה. לגבי הדגם השני עם המקלדת המובנית. ההבדל כמו שאמרו הוא שזה מובנה, מה שאומר שלא משנה מה, המכשיר יותר כבד תמיד. אתה לא יכול לבחור אם לקחת איתך מקלדת אם היום תצטרך אותך ומחר לא.. אלא תמיד תהיה לך מקלדת ותמיד המכשיר יהיה כבד יותר.. ופה אתה צריך להחליט אם אתה רוצה להסתובב עם מכשיר כבד יותר. היום שיחקתי קצת עם הXOOM והדבר הראשון שתפס אותי זה שהוא קצת כבד ממה שציפיתי. אני בטוח שזה עניין של הרגל אבל עדיין.. 730 גרם זה ללא תוספת מקלדת.

Dragonaut

New member
דיעה היא דיעה,

גם לדעתי סיבכו את העניין הרבה יותר משהיו צריכים. השאלה היא, מה קורה בפועל? אם אלך על הטראנספורמר, אקנה את הטאבלט עצמו בארה"ב, ואת המקלדת המותאמת לעברית, בישראל, לכשתצא. אם הסליידר מסתדר ומקליד בעברית גם אם נקנה בארה"ב, אין שאלה בכלל. אם לא- אז נשקול מה עדיף... נחמד שמביאים גאדג'טים חדשים לארץ, חבל שאף אחד שמוכר אותם לא יודע עליהם דבר...

למעלה