כן קניון או לא קניון

AYELET1

New member
כן קניון או לא קניון

קראתם עלל הפיגוע שהיה שלשום בקניון בכפ"ס. המקום גובל עם ספריה ואולם תיאטרון וכל זה עם דשאים, של עיריית כפ"ס. מה שקורה בימי ששי, הרבה בני נוער נאספים ונפגשים במקומות הללו, חלקם הולכים לקולנוע חלקם סתם נפגשים שם. ושאלת השאלות אם לאפשר לבת ללכת ביום ששי. אני פשוט מתה מפחד
עד כה הלכה ונפגשה, מלבד תקופה קצרה, בה לא הסכמתי לשום פגישה מחוץ לבית של מישהו. מה עושים???!!

גלי®

New member
עובדת ב"הפוך על הפוך" , הא ? התחלת

לשאול אותנו שאלות בסגנון שהמתבגרים מעלים כאן ?
רגע , יעזור לך אם אומר לך שבימים מסוימים , אהיה מוכנה לחסום בגופי יציאה של הבת שלי מהבית (כן , גם לחברה...) , ובימים אחרים - אין לי בעיה ? הכל תלוי בקירבה הגאוגרפית של הפיגוע הקודם , המרחק ממנו בימים , ומינון הואליום שלקחתי ....

בוודאי לאפשר לה ללכת ביום שישי

עדיין הפיגועים וההרוגים קטנים לאין שיעור מכמות הנפגעים בתאונות דרכים. אי אפשר להיכלא בבית.

AYELET1

New member
תודה גלי ועמית

מהרהרת בכל מה שנאמר מה שעומד מול עיני זה לא רק הפגוע שלשום בקניון הזה, זה בעיקר סיפור הדולפינריום, יום ששי בערב, הרבה בני נוער. וכן, אני יודעת שהסיכון מפיגוע קטן מזה של תאונות דרכים. מישהו אמר שכל החששות הם ממקור רציונאלי?

yalyul

New member
להרשות ../images/Emo99.gif

לקחת
וגם כוס
לפחד לבד לבד בשקט בשקט לא הצלחת? סימן שהבטן שלך אומרת לא! ואם ככה אני כבר אמרתי שאני בעניני בטן שמגלה לי עוד כמה דברים חוץ משובע ורעב... ואם הבטן שלי אומרת לי לא אני מקשיבה לה. התלבטויות גלובליות - על עקרונות חיים להמשיך לחיות כרגיל? לפחד ולהסתגר? אני משנה את דעתי לפחות 3 פעמים ביום תלוי במצב באותו יום ,בחדשות, בהתראות בחשיבות היציאה בשביל הגוזל. אז בטח להרשות - אבל קודם תשאלי את הבטן

AYELET1

New member
לאחר מה שקראתי יש לה צ´אנס קטן

ללכת
אחשוב עד יום ששי ואספר לכם מה ההחלטה. תודה גם יולה

למעלה