כן פייט ביו אפ 2 כן פייט ביו אפ 2 מישהו יכול להסביר לי מדוע המחזור גדול כל כך ומה הצפי לגבייה? תודה
P polop2 New member 21/5/06 #1 כן פייט ביו אפ 2 כן פייט ביו אפ 2 מישהו יכול להסביר לי מדוע המחזור גדול כל כך ומה הצפי לגבייה? תודה
S shohami New member 21/5/06 #2 נראה כמציאה... נכתב ע"י polop2: כן פייט ביו אפ 2 מישהו יכול להסביר לי מדוע המחזור גדול כל כך ומה הצפי לגבייה? תודה לחץ כדי להרחיב... נראה כמציאה... גם אני שמתי לב לזה - קניתי כמה אופציות לפני שעה. המחיר מאוד אטרקטיבי 30-40 ונראה שאוכל לעשות רווח יפה עליה. אני אופטימי לגביה...
נראה כמציאה... נכתב ע"י polop2: כן פייט ביו אפ 2 מישהו יכול להסביר לי מדוע המחזור גדול כל כך ומה הצפי לגבייה? תודה לחץ כדי להרחיב... נראה כמציאה... גם אני שמתי לב לזה - קניתי כמה אופציות לפני שעה. המחיר מאוד אטרקטיבי 30-40 ונראה שאוכל לעשות רווח יפה עליה. אני אופטימי לגביה...
P polop2 New member 21/5/06 #3 למה אין עליות/ירידות בשער שלה ? נכתב ע"י shohami: נראה כמציאה... גם אני שמתי לב לזה - קניתי כמה אופציות לפני שעה. המחיר מאוד אטרקטיבי 30-40 ונראה שאוכל לעשות רווח יפה עליה. אני אופטימי לגביה... לחץ כדי להרחיב... למה אין עליות/ירידות בשער שלה ? מהבוקר היא עומדת כמעט במקום וזה עם מחזור מסחר גבוה מאד....איך אתם מסבירים את זה??
למה אין עליות/ירידות בשער שלה ? נכתב ע"י shohami: נראה כמציאה... גם אני שמתי לב לזה - קניתי כמה אופציות לפני שעה. המחיר מאוד אטרקטיבי 30-40 ונראה שאוכל לעשות רווח יפה עליה. אני אופטימי לגביה... לחץ כדי להרחיב... למה אין עליות/ירידות בשער שלה ? מהבוקר היא עומדת כמעט במקום וזה עם מחזור מסחר גבוה מאד....איך אתם מסבירים את זה??
A avig87 New member 21/5/06 #4 בגלל שזה היום הראשון אין נכתב ע"י polop2: למה אין עליות/ירידות בשער שלה ? מהבוקר היא עומדת כמעט במקום וזה עם מחזור מסחר גבוה מאד....איך אתם מסבירים את זה?? לחץ כדי להרחיב... בגלל שזה היום הראשון אין בסיס אבל תשים לב ששער המניה משתנה
בגלל שזה היום הראשון אין נכתב ע"י polop2: למה אין עליות/ירידות בשער שלה ? מהבוקר היא עומדת כמעט במקום וזה עם מחזור מסחר גבוה מאד....איך אתם מסבירים את זה?? לחץ כדי להרחיב... בגלל שזה היום הראשון אין בסיס אבל תשים לב ששער המניה משתנה
P polop2 New member 21/5/06 #5 תודה נכתב ע"י avig87: בגלל שזה היום הראשון אין בסיס אבל תשים לב ששער המניה משתנה לחץ כדי להרחיב... תודה
תודה נכתב ע"י avig87: בגלל שזה היום הראשון אין בסיס אבל תשים לב ששער המניה משתנה לחץ כדי להרחיב... תודה
A avig87 New member 21/5/06 #6 מישהו יודע מה המחיר מימוש שלה?? נכתב ע"י polop2: תודה לחץ כדי להרחיב... מישהו יודע מה המחיר מימוש שלה??
מישהו יודע מה המחיר מימוש שלה?? נכתב ע"י polop2: תודה לחץ כדי להרחיב... מישהו יודע מה המחיר מימוש שלה??