כן, נפרדתי מהחברה.

כן, נפרדתי מהחברה.

ואני עדיין אוהב אותה. זאת הכאפה של החיים, אני מרגיש בדיוק את המשמעות של הקלישאה הזאת- "אהבה זה לא פשוט". אני רוצה לחבק, להרגיש, לתת ולקבל אבל אין לי מישהי לזה, אף אחת. וחבל לי שזאת לא יכולה להיות היא. היו לנו רגעים יפים, היו לי תקוות, אבל כמו שאמרתי אתמול לאחת הבחורות שעובדות איתי - אני אוהב אותה אבל לא טוב לי איתה. וזה צורב ויש קנאה (ברור). אני מוצא את עצמי מהרהר אם אולי יכל להיות אחרת, אולי אם הייתי נשאר עוד קצת דברים היו שונים עכשיו. ואז אני נזכר בתקופה האחרונה, בכל הפעמים שהתעצבנתי, פחדתי לדבר, הרגשתי קטן לידה ועשיתי ויתורים. ואיך לא בעצם? אחרי הכל אני הייתי כל כך נוח, כל כך מפנק שברור היה לי שהיא יכולה להפסיק להעריך את מה שאני עושה בשבילה. ומתי היא כן העריכה? כשאמרתי לה שאני רוצה להיפרד. אולי אני מוכר את עצמי בזול מידי. אני באמת חושב שלכל אישה שתהיה איתי יהיה משהו להרוויח. בחצי השנה האחרונה עבר עליה הרבה, ובוודאי שאני ספגתי את הכל, ראיתי אותה עצבנית, הייתי מחכה איתה כל לילה שתירדם ורק אז הולך הביתה, על כל גחמה שלה הייתי פותח את הארנק ועושה משהו במיוחד בשבילה, העיקר שתתעודד ותישן בלילה טוב. ופתאום השתניתי, נהייתי אדם עצבני יותר, על קוצים. הפכתי פחות מתחשב מפעם. קלטתי את זה מתישהו בתקופה האחרונה והבנתי שאני לא רוצה להמשיך להיות אם מישהי שגורמת לי להרגיש ככה. בכל מקרה עכשיו אני רוצה שקט, לא קשר ולא סטוצים. עדיין למרות הכל אני מודה לה על התקופה שהעברנו ביחד, החוויות והלמידה. היו לנו רגעים יפים ולפחות בתחילת הקשר היא גרמה לי להרגיש מדהים. בשורה התחתונה ויתרתי עליה, עזבתי אותה בגלל שלא היה לי טוב. אני מרוצה ממה שלמדתי, מהחיבור שפיתחתי בזכותה עם המשפחה, מהדברים שלמדתי על נשים ועל אהבה. מצד שני אני כועס על כל אותן פעמים שהייתי אבוד, אפשר להגיד שעזבתי אותה לטוב ולרע, משהו ממנה ישאר בי בוודאות, ישמח ויעציב אותי בו-זמנית לעד, אבל כנראה שאלה החיים.

כל כך מבינה אותך

כנראה שאהבה זה לא מספיק אם לא מסתדר זה אף פעם לא יסתדר אני מאחלת לך שתצליח להמשיך הלאה במהרה ותמצא מישהי שתעריך את כל מה שאתה נותן מעצמך.. מישהי שתרגיש איתה "בגובה העיניים" מה שנקרא.

שלום

אני מאמין שכשאוהבים, רצוי להשתדל להישאר בקשר למרות הקשיים. בין אם לא אהבה אותך, ובין אם החלטת לעזבה כי הקשתה עליך, קשה להתמודד עם אי מימוש קשר חשוב. העניין שצריך לזכור תמיד שהכי חשוב לאהוב את עצמנו, הכי הרבה את עצמנו. אז יקל להתמודד עם חוסר אהבה מאחרים.

אתה בחור חכם.

אני לא מסכים אם החלק הראשון של מה שאמרת - להישאר למרות הקשיים, בעיקר בגלל שניסיתי במשך חצי שנה בערך להמשיך בכל כוחי את הקשר למרות הקשיים שהיו, ואני לא מדבר על "לסחוב את הקשר" אלא על להרים אותו כל פעם מחדש, באמת להאמין שהתקופה הזו תחלוף ושהכל יסתדר לטובה. מה שכן, העלת נקודה חשובה מאוד, חשבתי הרבה על מה שאמרת על לאהוב את עצמך ובאמת נחלשתי בזה מאוד בעקבות הקשר. זה נכון שקשה להתמודד עם תחושת האכזבה מקשר שהיה טוב ונהרס, אבל עצם הפרידה שיזמתי נובעת מהמקום הזה, לעשות משהו בשבילי לשם שינוי ולאסוף את השברים. אז זה הכיוון שאני לוקח מהעצה שלך, ואני חושב שזה יעזור לי מעכשיו כשיעלו המחשבות המעיקות שבאות בדר"כ במצבים האלה. תודה רבה :)

Megie

New member
היי לך

זה מקרה מוכר.. אולי יקל עליך לדעת שהרבה מאוד זוגות נפרדים מסיבות זהות לשלך, ולא בהכרח כי האהבה הופסקה... האהבה היא לב של כל קשר, אבל חוץ מלב, כדי שהגוף יתפקד כמו שצריך גם שאר האיברים צריכים לפעול.. ובמקרה הזה, רק הלב פעל.. לרוב אצל בן אדם כשרק הלב פועל-הוא הופך לצמח.. מקובע, לא יכול לשלוט בכלום, לא יכול לשנות את המצב הקיים..וכולם רק מקווים שיום אחד הוא יחזור לקדמותו-"יתעורר"...אבל כולנו מציאותיים..ולרוב אלו שהפכו לצמח-נשארים כאלו עד יומם האחרון.. כמו במקרה של זוגיות לא בריאה-קנאה, ריבים, חוסר תקשורת..ככה זה נשאר עד הרגע שאין ברירה וחותכים. עשית בשכל..עכשיו תתן לזמן לעשות את שלו, וכן..זה לוקח זמן, אבל זה משתלם אחר"כ! בהצלחה

למעלה