כן ל-ADSL או לא?

ganooov

New member
כן ל-ADSL או לא? ../images/Emo13.gif

בזמן האחרון אני מתלבט האם לשדרג את החיבור שלי ל-ADSL או להישאר עם 36K.
למה כן? יש סיכוי שאני אפסיק לגלוש בלילות, ושאם אני ואמא שלי נסכם על שעה עשר בלילה כשעה שבה אני מפסיק לגלוש ולהיות על המחשב (במידה ואני אחזור ללימודים ואגיע לבית כל יום בשעה שבע וחצי בערב, זה נראה בסדר מבחינתי), אז ייתכן שאני אגביל את ההתמכרות שלי. כמו כן, זה ייתן לי גישה לתכנים שבחיבור איטי אין לי גישה אליהם.
למה לא? יש את הסיכוי שאני אתמכר עוד יותר. אני אאבד את זמן הכנת הקפה שלי. אז מה אתם אומרים? (כשחשבתי על זה בשבת תיכננתי שירשור יותר ארוך, אבל כבר אין לי זמן וכוח לכתוב את כל הבעד ונגד שהיו לי
).

amiak

New member
אני אישית עם ADSL

בבית, (ובשירות עם T2
) והגלישה שלי הפכה להיות מוגברת יותר מאז החיבור. כשלא צריך לחכות חצי שעה שכל עמוד יתרפרש - מתחילים עם מולטי-טאסקינג. יש מי שיודע להפסיק - ויש כמוני - שלא... יש שאלה יותר חשובה - אם אתה ואמא מסכמים על 10 בלילה כשעת סיום גלישה - תעמוד בזה? או שתעמיד פנים שאתה מתנתק ואחר כך תתחבר שוב עד הבוקר (כמו שאני עשיתי) עמיה

amiak

New member
מולטי טאסקינג= ריבוי משימות

מינוח באנגלית - - - Multi-Tasking עמיה המתוקה...

לא../images/Emo70.gif

לפני כמה חודשים הייתה לי את אותה התלבטות בדיוק, מאחר והייתי עסוק בהקמת אתר, מה שמצריך חיבור טוב, וזמן רשת רציף, וכמובן לא רציתי שהטלפון שלי יהיה תפוס שעות רבות כל כך, החלטתי להתחבר דרך הכבלים, ולעשות כבר אינטרנט מהיר כמו שיש לי בעבודה. גילתי שהעובדה שאינטרנט פתוח כל הזמן שהמחשב פתוח מאפשר לי לראות כל הזמן אם יש תגובות לדברים שכתבתי, מאז כמו שאתה יודע, התחלתי לכתוב בפורום אחד, מנהלת הפורום ההוא הפנתה אותי לאחר (פורום עלום בשם "אגדות רוק") ואפילו הפכתי משום מה למנהל באותו פורום, ובנוסף התחלתי לכתוב בעוד 4 פורומים אחרים, כשאני צריך למצוא משהוא לעבודה באוניברסיטה, האינסטינקט הראשוני שלי הוא לא ללכת לספריה, אלה לחזור הביתה ולחפש ברשת (למרות שבעצם יותר מהר למצוא רלוונטים בספריה) אם אני צריך לשלם חשבון כלשהוא אני אחפש קודם כל את הדרך האינטרנטית לשלם את החשבון (למרות שבעצם הרבה יותר בטוח לשלם במציאות), כשאני משועמם אני הולך לשחק איזה משחק רשת טיפשי, וכמובן תמיד יש משהוא שאני מוריד מהרשת, אז אני לא סוגר את המחשב, כך שלמעשה הזמן היחיד שאני מנותק בפועל מהמחשב הוא הזמן שאני עובד, לפעמים כשיש לי זמן פנוי בעבודה, כמו עכשיו, אז אני נכנס לראות מה קורה, אבל זה כבר סיפור אחר...

ganooov

New member
אמממ... ../images/Emo13.gif

הסיפור הוא שאני אלמד עד שעה 7 בערב ואיגיע לבית בסביבות 8 בערב, ואז יש לי את השעתיים של הגלישה, שאם אני לא אגלוש בהם אני אתעסק במחשב בדברים אחרים ואגלוש אחר כך על חשבון שעות השינה שלי. אני יודע מה זה קו מהיר, הניבלונגים היקר לי מהרבה דברים
. יש לאחותי קו מהיר, וכשאני אצלה אני גולש בו (רוב הפעמים שאני מחובר לפני שעה 10 זה כשאני אצלה), ואני דווקא לא ממש מתעסק במולטי טאסקינג. לגבי בניית אתר - האתר שלי לא עמוס בגרפיקה מכיוון שאין לי דרך להעביר גרפיקה כבידה לרשת (אני אפילו לא יכול צרוב את הגרפיקה ולהעלות אותה ישירות אל השרת [שנמצא בבית של אחותי
] מכיוון שהצורב שלי נדפק). לגבי הורדות - נפגעתי מהקו האיטי שלי בצורה קשה במספר נושאים הקשורים להורדת קבצים.

liat1953

New member
גנוב

גם אני מכורה ויש לי adsl המחשב פתוח 24 שעות ביממה אני גולשת בכל דקה "פנויה" זה דבר נפלא. אך כמכורה חייבת לציין שכיום אני גולשת הרבה יותר מאשר לפני עידן ה-adsl. הנה,היום אני בחופשה ובמקום לעשות את כל הדברים אותם תכננתי אני יושבת כאן. ולסיום,אני מאד בעד השינוי ל-adsl. ליאת

e-magine

New member
אני שותף להתלבתות

וכנראה הולך על כבלים בזמן הקרוב. הגלישה ב56000 K ממש מתסכלת.

למעלה