כן לכושר, לא לשרירים

tea spoon

New member
כן לכושר, לא לשרירים

ערב טוב ושלום, שאלה קצת מצחיקה לי.

אני מתחילה לראשונה בחיי להתאמן, ובעיקר בשביל ה"נפש" שבעניין. אני רזה למדי, ומאוד לא רוצה לפתח שרירים אלא רק להתחזק ולסגל שגרת חיים בריאה יותר. מאילו תרגילים / שגרת אימון + מזון חשוב להימנע?
אני מאוד לא אוהבת את המראה של רזון ושרירים וחוששת מעט שזה מה שיקרה לי אם אעשה את האימון הלא נכון..

בקיצור, אפשר להישאר עדינה מבחוץ ובכושר מבפנים? :)

תודה!

אל דאגה. חזקה זה הכי נשי.

את לא תתנפחי מאימוני כוח. את תתחטבי ותרגישי ותראי יותר חזקה ויותר טוב.
נשים לא מתנפחות כמו גברים. לנו יש אסטרוגן, להם יש טסטוסטרון. אנחנו יכולות להיות חזקות וחטובות, ועדיין נראה נשיות מאוד. גם אם נרצה להתנפח, זה לא ממש יקרה.
הנשים הנפוחות שאת רואה (או לא רואה) בטלויזיה או בצילומים לא היגעו למראה הזה מאימון כח תמים.
תשיגי לך תוכנית בעזרת איש מקצוע, אם את יכולה להרשאות לעצמך אימונים אישיים עוד יותר טוב, תתחילי לעבוד מסודר ומבוקר, תוכלי אוכל מזין ומספק, חלבונים, פחמימות, ירקות ופירות. ותחזרי עוד כמה חודשים לדווח פה אם את מרוצה, או, להערכה שלי, תחזרי לדווח שאת מרוצה.

בהצלחה ותהני!

tea spoon

New member
תודה על התגובה, ובהחלט אעדכן. :)

אבל כן חשוב לי להדגיש - אני לא חוששת מלהפוך להיות שרירנית מנופחת, ברור לי שזה לא יקרה, אני מדברת על נשים בסה"כ רזות, אבל עדיין שריריות מדי לטעמי (מילי אביטל היא הדוגמה המושלמת, מדונה גם פחות או יותר מדגימה את כוונתי, אם כי היא פחות רזה ויותר בכושר, אז הגיוני שהיא תהיה קצת שרירית..).

ותמונות להמחשה..
http://www.nrg.co.il/online/7/ART2/148/660.html
http://www.starpulse.com/Actresses/Avital,_Mili/gallery/SGY-016332/

אגב, שלא ישתמע שזו איזושהי העברת ביקורת על מראהה של מילי אביטל, מדונה, או אף אשה אחרת שנשמעת כמו מה שתיארתי - אני פשוט מעדיפה מבנה אחר לעצמי.

Grand Master G

New member
אל דאגה

קודם כל מילי אביטל לא "שרירית" רואים קצת מבנה בזרועות, אבל 2-3 אחוזי שומן נוספים אצלה וגם זה לא היה מורגש ויזואלית.
מדונה עושה מאמצים כבירים כדי להגיע לאחוז שומן נמוך מאוד, לרמה שלא מומלצת לנשים אחרות (יכול לגרום להפסקת המחזור, למדונה סביר להניח זה לא משנה).
ובסופו של דבר מדובר בגנטיקה, ובתהליך שלוקח זמן, אז אל תדאגי מלהפוך ל"שרירית" פתאום ביום בהיר :)

tea spoon

New member
כן, קיוויתי שזה באמת עניין שנובע מתזונה,

ולא רק משגרת אימונים מסויימת.. אם כי אני חייבת לומר שאתמול, במהלך אימון הכוח הראשון בחיי, ראיתי את השרירים בזרועות וזה הלחיץ אותי קצת! אבל בסדר, אני אצא מהסרטים שלי ממש בקרוב, נדמה לי. :)
אגב, מה מוגדר להיות אחוז שומן נמוך מאוד (מדונה, נניח, או מילי אביטל במקרה הפחות קיצוני)?

tea spoon

New member
וואו, זה נשמע מטורף!

אוקיי, אז אני יכולה להיות רגועה עם ה-22.4 שלי. :)

המאמנת האישית שלה

חוץ מלספק לה GH, חסרת מושג. אין אישה על 6% אישה אלא אם אותה האישה במקרר או בקבר.

gatinho

New member
סליחה אבל אני לא רואה מה שרירי במילי אביטל

אין שום קשר במראה בינה ובין מדונה.

בכל מקרה, הכל הפיך. אם תראי יותר מדי שרירים לטעמך, זה תמיד יכול לחזור למצב הקודם.

לאחר כל השרשור

נראה לי שאת צריכה לתת לזמן לעשות את שלו.
שינוי לא יתחולל תוך שבוע
אם המראה בהמשך לא ישביע את רצונך תמיד תוכלי לשנות את המצב על ידי שינוי בפעילות ובתזונה.
תהני מהתהליך ומהדרך

למעלה