אולי אני אתחיל
B Buried alive by love New member 3/3/06 #16 המפקדת ../images/Emo195.gif תהני לך בגדנע ואנחנו נהיה ילדים טובים ליבי תתחדשי ובהצלחה
D DarkSideOfTheMoon16 New member 3/3/06 #22 הו תהני! תשמרי על עצמך! שלא תשתי לי חשיש! וכמובן שנתגעגע הו חברות שלי ובנדוד שלי גם נוסעים לגדנ"ע ביום ראשון!... אני צריכה להתחיל לחשוב מה לשלוח להם..
הו תהני! תשמרי על עצמך! שלא תשתי לי חשיש! וכמובן שנתגעגע הו חברות שלי ובנדוד שלי גם נוסעים לגדנ"ע ביום ראשון!... אני צריכה להתחיל לחשוב מה לשלוח להם..
I I n B a L i T 14 New member 4/3/06 #24 ../images/Emo210.gifאני באיחור של יום.... מזל טוב לליבי . הו, ואני מאחלת לענבל שהיא תהנה, למרות שהיא לא קוראת את זה
../images/Emo210.gifאני באיחור של יום.... מזל טוב לליבי . הו, ואני מאחלת לענבל שהיא תהנה, למרות שהיא לא קוראת את זה
D danduuu New member 4/3/06 #25 תהני בובע!נתגעגע המון לפחות אני../images/Emo9.gif ומזל טוב ליבי והבאמת יש לך שם יפה ומיוחד >>אהמ אהמ התחנפות למנהלת מחליפה<< סתאםם הכל ברוח הומוריסטית במיוחד..אויש נדפקתיי ברמות
תהני בובע!נתגעגע המון לפחות אני../images/Emo9.gif ומזל טוב ליבי והבאמת יש לך שם יפה ומיוחד >>אהמ אהמ התחנפות למנהלת מחליפה<< סתאםם הכל ברוח הומוריסטית במיוחד..אויש נדפקתיי ברמות
S S u p e r S h e e p New member 4/3/06 #26 מזל טוב ליבי../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif../images/Emo163.gif ביי ענבלירונוש