WOW איזה מוזר זה.. ששאלתי אותך בת כמה את אמרת 21... טוב, נצתרך להתרגל גם זה :)
מ מ י ל ר New member 24/1/11 #57 WOW איזה מוזר זה.. ששאלתי אותך בת כמה את אמרת 21... טוב, נצתרך להתרגל גם זה
ו ווינגז New member 24/1/11 #61 ../images/Emo24.gif טוב לראות שחזרת (זאת אומרת, היית פה והכל, אבל עכשיו יודעים שזו את, אז בכלל ). האירוע עם אדיר מילר באמת היה מעולה
../images/Emo24.gif טוב לראות שחזרת (זאת אומרת, היית פה והכל, אבל עכשיו יודעים שזו את, אז בכלל ). האירוע עם אדיר מילר באמת היה מעולה
P P o o f i New member 24/1/11 #67 יכול להיות שה"לא נמצא" זה כדי לסנן אנשים מסויימים. זה בסדר, גם אני עושה את זה.
P P o o f i New member 25/1/11 #76 תראה.. ../images/Emo6.gif חח סתם, אין לי שום סיבה לסנן אותך בפעמים היחידות שאתה שולח לי משהו.
I icy woman New member 24/1/11 #65 ברוכה השבה שרון../images/Emo140.gif תמיד כיף לראות שוב מכרים ישנים (גם אם חשבנו שהם חדשים ) יש כאן שני הבטים כייפים: - האחד- אני מניחה שהיו לך חששות "להחשף"- ולכן את גדולה!! - השני-שהרגשת (את אחד), כנראה כי האווירה כאן בפורום אפשרה לך זאת וזה אומר שכל אחד כאן בפורום- גדול!!!!
ברוכה השבה שרון../images/Emo140.gif תמיד כיף לראות שוב מכרים ישנים (גם אם חשבנו שהם חדשים ) יש כאן שני הבטים כייפים: - האחד- אני מניחה שהיו לך חששות "להחשף"- ולכן את גדולה!! - השני-שהרגשת (את אחד), כנראה כי האווירה כאן בפורום אפשרה לך זאת וזה אומר שכל אחד כאן בפורום- גדול!!!!
צ צ ל י ל 8 New member 25/1/11 #74 מצדיעה לכל מיל איריס ../images/Emo47.gif וכן, אני חושבת שהפורום הזה ויושביו יכולים לקחת את זה כמחמאה אישית. האויירה כאן נעימה וחברותית והיה לזה משקל לא קל בכלל נעים לראות גם אותך כאן לפעמים
מצדיעה לכל מיל איריס ../images/Emo47.gif וכן, אני חושבת שהפורום הזה ויושביו יכולים לקחת את זה כמחמאה אישית. האויירה כאן נעימה וחברותית והיה לזה משקל לא קל בכלל נעים לראות גם אותך כאן לפעמים
P P o o f i New member 24/1/11 #69 היי שרון ../images/Emo24.gif אני רוזי, אני משחקת בסקניה עם סמדר, מיקי ואלי. בעלת קוסמת אש-רעל ברמה 161 וריינג'רית ברמה.. 92 אאל"ט. אני לא ממש משחקת בה כי אני עובדת על הציוד של הקוסמת שלי.
היי שרון ../images/Emo24.gif אני רוזי, אני משחקת בסקניה עם סמדר, מיקי ואלי. בעלת קוסמת אש-רעל ברמה 161 וריינג'רית ברמה.. 92 אאל"ט. אני לא ממש משחקת בה כי אני עובדת על הציוד של הקוסמת שלי.
M miss_t New member 25/1/11 #77 צבעים של הניק בפורום שחור זה משתמש רגיל אדום זה משתמש מוערך/עוזר כחול- מנהלים