כן לא שחור אדום

MSF GMs

New member
כן לא שחור אדום

זה הזמן להודות ליון ששירת את הפורום נאמנה והיה "האדום של הפורום". זמני משתנים דברים משתנים ויון מסיים את תפקיד האדום וחוזר להיות שחור מן השורה (ולא אין לנו שום דבר נגד שחורים). אז יון - תודה על תקופה נפלאה היה טוב וטוב שהיה
.
ובאותה נשימה עם הפוגה קלה - קבלו בקולות צהלולים, הצפת סמגות, המון ברכות ואיחולים, את האדומה החדשה בפורום הלא היא: שריתושי
שאומנם קיבלה את האדום שלה במסגרת הסיכום החודשי אבל תישאר אדומה בפורום על תקן "האדום של הפורום"

yonVata

New member
ברוך שפטרנו ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

סתם סתם, תודה רבה, והמון מזל טוב שרית

Hasselblad

New member
ברכות ואיחולים

יון - את כל מה שיש לי להגיד לך כבר שמעת, אז נשאר רק להגיד תודה ענקית, היית אדום נפלא! אני אמשיך לאהוב לקרוא את ההודעות שלך בכל צבע שיהיה, לפחות אולי עכשיו כבר לא יהיו לך כאבי מחזור
. ולשרית - האדום מאוד הולם אותך! אני יודעת ובטוחה שתמשיכי בדרכך להצדיק את האדום שלך בכל הודעה מחדש. מזל טוב על האדום.

Guid

New member
מזל טוב שרית! ../images/Emo9.gif

יון, תודה ענקית על התרומה! עזרת, תרמת, ועשית דברים מעולים, אז באמת תודה על הכל!
ושרית, תמשיכי להיות כמו שאת! את תורמת ועוזרת בהמון דברים, וזה בהחלט מגיע לך...
מזל טוב!

מ י ל ר

New member
מזל טוב שרית!!

ו.. אני לא אגיד תודה ליון כי אני לא מכיר אחד כזה, יון, מי אתה? אהה עידן סיפר לי על איזה קלריק אחד יון (יונתן שם בדוי) מה שלומך חבר? אני אסף אגב, אתה משחק בברה? בן כמה אתה? רוצה להיות חבר שלי? (140 שקל לחודש, אותו העיסקה שאני עושה עם עידן)

yonVata

New member
סתם איזה מנובל...

ישב פה על האדום ולא עשה שומדבר מועיל!
טוב שהוא הלך!

Blazefreezer

New member
מזל טוב שריתוש'! ^^

הייתי יכול להישבע שחשבתי שעד עכשיו היית אדומה...או כחולה...או כל צבע שהוא לא שחור XD

שריתושי

New member
מה? מי? איפה? למה לא מספרים לי שום דבר?

תודה על הכבוד, אבל אני לא ממש בטוחה שהוא מגיע לי ....

Hasselblad

New member
מה הכוונה בלא מספרים לך?

מה רצית שנפתח הודעה במיוחד וננעץ? מצטערת אנחנו לא עושים דברים כאלה. וכנראה שאנחנו כן בטוחים שמגיע לך - אם זה לא נראה לך את מוזמנת לשלוח מסר למנהלים.

צ ל י ל 8

New member
שלום לכולם, אני רוצה להציג את עצמי מחדש

אציין שהכינוי שלי עד היום בפורום היה שריתושי מסיבות השמורות עימי ועם סיון
אני מנצלת מראש אם מישהו נפגע או יפגע מהעבודה שהזהות שלי לא תאמה את המציאות. שמי שרון אני בת 38 יש לי 2 ילדים ואני גרה בנתניה נעים מאוד להכיר את כולכם אני משחקת בווינדיה עם BOWMASTWER רמה 127 ואני אוהבת את כל חברי הפורום כאן באשר הם, וזה בדיוק הרגע המתאים להודות לסיוון ולעידן על האמון בי על אף הכל, ולכל חברי הפורום על היותכם. מקווה שתקבלו באהבה את ה"שינוי" הזה. אשמח לעזור בפורום כפי שעשיתי עד היום. שום דבר לא השתנה (מלבד העובדה שהנה העליתי את ממוצע הגיל בפורום בשניה
) 1694 - באתי בגלל המשחק, נשארתי בגלל הקהילה.
(ואו איזו הודעה קיטשית יצאה לי
)

Hasselblad

New member
../images/Emo24.gif

רק תזכרי להמשיך להגיב לשם שרית אם מישהו בטעות יקרא לך שרית

יווו

את גרה ממש קרוב. מתי את באה לקפה ושיחה על בוסים????
בני כמה הילדים? ואיזה כייף שיש כאן עוד אמא בוגרת.... איזו הפתעה נחמדה על הבוקר....

Hasselblad

New member
הלוווו אני גם רוצה הזמנה!

אז מה אם אין לי ילדים?? אם אתן נפגשות לקפה אני רוצה גם

למעלה