כן, לא,ולמה?

משתפרת1

Well-known member
מכיר את הטיעון שבסיפא. הוא נכון תיאורטית. מעשית איש לא צפה (למרבה הצער) את המצב שאנחנו נמצאים בו, מלחמה בשבע חזיתות (אם לא יותר) וכו'. איש גם לא דיבר אז על 3-4 ימי עדות בשבוע (חריג שבחריגים במערכת המשפט הישראלית).
בגדול אני גם היום לא רואה בעיה בתשובת נתניהו אז. קודם כל בגלל שעובדתית הוא מראה שהוא אכן יכול לעמוד בזה. זה שמעת לעת הוא מבקש דחיה או ביטול של דיון לא משנה זאת (והתביעה מבקשת זאת לא פחות ממנו דרך אגב). אבל בעיקר בגלל שאנחנו כאמור מעלה, כרגע בתקופת עדותו. בכל שאר הליכי המשפט בוודאי שאין בעיה לכהן בתפקיד למרות המשפט. אז יש תקופה מאתגרת יותר. שוין. כולם יסתדרו ויעברו את זה בסופו של דבר.
אתה חוזר שוב ושוב על כך שהתביעה מבקשת דחיות וביטולים לא פחות מנתניהו. אמירה תמוהה ותלושה מהמציאות. נתניהו לא מבקש ביטול או קיצור מעת לעת, הוא מבקש זאת מדי שבוע ולעתים יותר מפעם.

Harrington

Well-known member
מנהל
אמירה תמוהה ותלושה מהמציאות.
אמירה שלגמרי תואמת את המציאות דווקא :). לא אשמתי שבערוצים מסוימים מדווחים על כך פחות.
נתניהו לא מבקש ביטול או קיצור מעת לעת, הוא מבקש זאת מדי שבוע ולעתים יותר מפעם.
בהתאם לצרכי המדינה. אשריהו.

משתפרת1

Well-known member
אמירה שלגמרי תואמת את המציאות דווקא
. לא אשמתי שבערוצים מסוימים מדווחים על כך פחות.
אתה מתאר מציאות בדויה. יש לי רושם שהערוץ המועדף עליך פשוט מתעלם מביטול של לפחות פעם בשבוע וקיצור של פעם-פעמיים לפי בקשת נתניהו.
בהתאם לצרכי המדינה. אשריהו.
ושוב חזרנו לכך שהוא לא מסוגל להתמודד עם צרכי המדינה וצרכי משפטו ביחד.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מתאר מציאות בדויה. יש לי רושם שהערוץ המועדף עליך פשוט מתעלם מביטול של לפחות פעם בשבוע וקיצור של פעם-פעמיים לפי בקשת נתניהו.
לא קשור. אני מדבר על המשפט כולו, לא רק על תקופת העדות של נתניהו עצמו. הבדיה אצלך, אבל ניחא. אין לי מה לעשות עם עוצמי עיניים מרצון.

מיצינו.

נסיך.333

Well-known member
אני חושב שאלה שלא פאנטים יבונו את המשמעות.
לגבי ערוצי הטי וי לא בונה שהם יפרשו באוביקטיביות

למעלה