כן, לא, אולי

Uri04

New member
אבל זו המציאות, מאמי

החברה המוסלמית לא מקבלת ולא תקבל לעולם הומוסקסואליות, בטח שלא כדרך חיים ותחליף להקמת משפחה.
כמו שרובנו רואים את זה יש לו שתי ברירות:
א) לעזוב את הכפר ולנתק קשר עם המשפחה שלו, או אפילו להגר לחו"ל אם המשפחה שלו אלימה ומסוכנת (מחשש שירדפו אותו לכל מקום בארץ אליו יגיע), שם הוא יוכל לנהל אורח חיים פתוח וחופשי.
ב) להשלים עם המציאות שלו ולרצות את המשפחה והחברה בה הוא חי.

לא לכולנו זה כל כך טריוויאלי לקחת את אופציה א' כמובנת מאליה. זה עובד רק בסרטים.

כן, לא, אולי

לא יכלתי לחכות לו בשדה התעופה, הוריו חיכו לו
הוא שלח לי מסרון שהוא מגיע עם הכלה
הלב צנח לי, כאב לי, הזעתי וכעסתי נורא
הצליחה מהשפחה שלו לחבר אותו לכלה, שידוך
עכשיו הוא ישמין
הוא לא ירצה אותי יותר
יום אחר כך הוא הגיע לכפר
ישר לחנות של אבא
חטפתי זיקפת ענק רק כשראיתי אותו
הרגשתי שאני גומר עוד רגע רק מלהסתכל על הג'ינס הצמוד שלו
שחשף תחת מפואר וחבילה מרשימה
דיברו הוא ואבי, והוא אמר לאבא שלי שהוא מתחתן בקרוב, והראה לו רשימה של דברים שהוא צריך
יצאתי מהחנות, עצוב, חרמן אש וכועס
ואז הוא בא אלי
חייך בבישנות ואמר לי
אני , אין לי ברירה, באמת אין לי
והוסיף ושאל אם אהיה מוכן להיות חברו בסתר, בארון משותף רק לי ורק לו.
הסכמתי

צר לי

אתה במצב מאוד בעייתי. אתה מאוהב ב"סטרייט" מבולבל שאם הבנתי נכון מאוד מתקשה להבין שהוא גיי ואתה תלוי בו ובמצבי הרוח שלו כי בסוף הוא שאל אם תסכים להיות אתו בסתר. הוא מתחתן תקלוט את זה ואתה תסבול אם כל הקושי היות וזה לא רק מין אלא אהבה רגש... תעזוב את זה תהיה חזק אתה צעיר תחפש לך מישהו שיהיה שלך ורק שלך בגלוי לעניי כולם בלי בושה ובלי הסתרה לזה אתה ראוי.. זו דעתי איש יקר

שיר שמתאים http://www.youtube.com/watch?v=waa1eIf2P1U תקשיב למילים הן מאוד נכונות.

נרדי, עשית מה שיכולת, אתם מאוד דומים

מההתחלה היה ברור לך שזה לא ימשך לנצח כי כל אחד מכם יצטרך להקים משפחה משל עצמו. זה לא אומר שלא יכולים להיות בקשר סודי. אני מאמין שזה מה שרוב ההומואים שלא גרים בת"א עושים. תפרגן לו. עכשיו תדע אם יש לך אהבה איתו, ואז לא תצטרך למשוך זמן עם אבא שלך, ותמצא גם לעצמך כלה, ותסתדר. אתה והוא תפגשו באמצע, כדי לשמור על השפיות
אלה החיים.

למעלה