כן כן.

Oi Vey Zmir

New member
כן כן.

רק רציתי לאחל למיכל שיהיה לה אחלה יום הולדת מכיוון ששתינו נולדנו ב29.4 מיכל הלוואי שלא יהיו לך חיים מסריחים כמו שלי, לפחות שלא את תגרמי את זה לעצמך כמו שאני עושה ברוב חוכמתי. והלוואי שאם מישהו שלא צריך להסתכל פה יסתכל פה הוא לא ירשום לי קללות בחזרה (אם אתה רואה את זה לא אכפת לי מה- אני באמת מצטערת על הכל...) אני בת 18 ומיכל את רוצה להיות בת 16 אני תקועה בגיל 16 בלית ברירה הלוואי שידרוס אותי אוטו זבל בעצם הלוואי שידרוס אותי אוטו זבל אם מכונית עליו גם בגלל הרחמים העצמיים של הטמטום, אני, מפגרת.

Oi Vey Zmir

New member
אפילו הייתה לי שגיאת כתיב

ורק על זה אני מוסיפה עוד שלוש מכוניות על המכונית הראשונה

Oi Vey Zmir

New member
למה לעצבן אותי?

אני רוצה ש...טוב ברח לי השם נו שהיא תקרא את זה (באמת שכחתי, מתנצלת מראש) ואתם בחוצפתכם מעבירים לי הודעות למטה המפלגה הנאצית עולה לשלטון ב30.1.33 אוי

אוף אוף אוי בבקשה אל תרגישי ככה :-(

החיים הם דבר נהדר (יותר מדי שמחה). באמת באמת באמת באמת באמת. כל החיים שלי קיוויתי להיות בת 16 כי בסדרות האמריקקיות זה נראה שמייח יותר, ולמען האמת גיליתי שזה נכון לגמרי. להיות בת 16, אפילו שאני בקושי יום בת 16, זה נהדר, פשוט מדהים. השנה הייתה השנה הכי נהדרת של החיים שלי, ואת יודעת למה? כי לא אמרתי לעצמי אפילו לשניה אחת שהחיים מסריחים, ולא שקעתי ברחמים עצמיים. אמנם זה נראה כאילו אני משקרת לעצמי, אבל לא, השקר לעצמך הוא שהחיים מסריחים, את בוחרת איך הם יהיו, ואם את מצפה ומקווה ומתעקשת שהם יהיו שמחים, אז הם יהיו ככה. שתהיה לך את השנה הכי נפלאה שבעולם, באמת! אוהבת, מיכל נ.ב. עדיף שמשאית עם שם תחרוש על צווארך וייראה כאילו שעשו לך היקי (שא-ווה) מאשר שתדרסי ע``י אחת. סתם הרבה בדיחות תמוהות ולא משעשעות.

למעלה