כן כן

Chin Chin Man

New member
כן כן

אחרי המון זמן שלא רשמתי כלום החלטתי לרשום משהו שעלה לי בראש המון זמן אנשים !!!!!!!! איפה אתם ????????? המועדון הזה מתפרק לנו בין הידיים ... אפילו נשיא המועדון לא שם קצוץ על המועדון הגזבר הפסיק להגיע וכולם באים רק בכדי לשמוע את המכוניות על שלט המסריחות האלה .... אחרי דיבור עם סיסי החלטנו שצריך להחיות את המועדון בחזרה למה שהוא היה

yalonoa

New member
סליחה????!!!!!!!!

החיפושית על שלט היא לא מסריחה!!!! היא ידידותית לסביבה (לא מרעישה ולא מזהמת כמו אחיותיה המבוססות בנזין) והיא ידידותית לחיפושיות וכל מי שעולב בה סתם קנאי. לדעתי החיפושינית יכולה להתחרות על תואר קמע המועדון !!!!

latino76

New member
hola yalonoa

que tal, viejo, como esta todo? ahora se quien eres ,la cosa de lo carros a control no es supuestament con vos che, pive que te pasa! he he yalla hablamos

latino76

New member
ממלאים 1,2,3 מפעל הפיז

וואלה אשכרה אתם דוחפים באמת אחלה פירסומת חתיכות באסטארדוס שכמוכם!!!

Morticia

New member
הייתי שמחה להגיע למפגש אבל...

כבר שבועיים שמתילדה עומדת. ואני מטורטרת באוטובוסים ורכבות. אנשים - אני צריכה מנוע...
טיש.

Chin Chin Man

New member
דיי כבר

חבל שכולם חושבים שאני צוחק ... אני לא ... פעם היה ממש יף לבוא למועדון , עכשיו אני מתבאס ואני כבר מתקרצץ לאבי ללכת הבייתה ... אם כולם מצאו עיסוקים אחרים ובאמת לא ב#%^ן שלהם להגיע אז שיגידו לפחות ככה שגם אני ישאר בבית יום שישי ...

ToL ToL

New member
אורי אני כבר דיברתי איתך על זה....

ות'אמת רציתי לעלות על זה שירשור למה אי פעם הייתי רבה עם רוני שיקח אותי והיום כבר חלאס אני כבר לא מתה לבוא לשם זה לא מהנה בכללללללל אז אנשים תתחילו להגיע.....

ofir_y

New member
אני חושב שאנחנו צריכים יותר

לפרסם את עצמנו. בין אם זה פליירים, סטיקרים, שיירות, וכו'. ככל שתיהיה יותר התעניינות ויותר אנשים חדשים שיגיעו, ככה המפגשים יהיו יותר מעניינים. ככל שהמפגשים יהיו יותר מעניינים, יגיעו יותר אנשים. ואז אנחנו חוזרים להתחלה - שככל שיש יותר אנשים יותר מעניין. ("משוב חיובי" , אורי אם אני לא טועה אתה אמור להבין מה זה..) ושוב אני אחזור על דברים שאמרתי לא מזמן, כרגע המועדון מתפרסם בעיקר מהאינטרנט... והאתר לא עושה את עבודתו נאמנה. כל מיני יצורים קטנים עם מכוניות על שלט, אימפרזות טורבו, גולפים משופצרות וכו' דיי הורסים את האווירה במפגש. אז לסיכום: 1. להכין פליירים וסטיקרים, שיהיה לכל אחד מוכן בתיק שבמקרה והוא נתקל באיזה חיפושית אלמונית ברחוב הוא ישים לה על המגבים כדי שבעל החיפושית ידע על קיומו של המועדון. 2. אתר אינטרנט מושקע ומעודכן, ופירסומו ברשת. 3. השמדת כל מה שלא קשור לחיפושיות במתחם החנייה. 4. לצרף את המוכר בייגלה עם העגלת סופר למועדון, או לסלקו לצמיתות. אופיר

ToL ToL

New member
אופיר תגובתי....

ככה 1. אתה תצחק אבל אני רודפת אחרי חיפושיות ומביאה להם פלירים ככה שיש לי בכל תיק בסביבות החמש..... אני ישמח לקבל עוד.... 2. בקשר ל2 אין לי תגובה........ 3. מה אתה תעיף אותם משם???? ודרך אגב החיפושית הלבנבנה הזאת (בשלט) היא ממש חמודה אני גם הייתי אומרת שהיא יכולה להיות הקמע של המועדון.... 4. לסלק לסלק לסלק......

ofir_y

New member
טלי

1. למה לצחוק? מצויין... המשכי כך. 3. לא... אפשר להביא שלטים עם אותם תדברים ולגרום להם "לעוף" בעצמם והחיפושית הלבנה זה משהו אחר - היא באמת יפה. 4. למה, הוא חמוד.

yalonoa

New member
חשבתם פעם

להעביר את מקום המפגש ? תארו לעצמכם מגרש (מסודר כמובן)שיש בו רק חיפושיות ולא מטרידים עתירי אדרנלין וטסטוסטרון .... לא חסרים מגרשים שבימי שישי מתרוקנים ממכוניות .

ToL ToL

New member
בקשר....

למוכר ביגלה הוא מעצבן כי הוא כל הזמן צועק אני הולך אניהולך וזה מטריף שילך וזהו....... ובקשר להעביר מקום יש לך רעיון??

yalonoa

New member
יש מגרשים

בראשון, בנס-ציונה, רחובות - לא חסר . צריך רק יוזמה ורצון.

רק עמרי

New member
אני לא יודע אם אתם מדברים עלי

או אלי (לא שמעתי על עמרי אחר) בכולופן המנוע הישן שלי אבוד, א. הוא כבר לא יניע למיטב הבנתי גם אם יחשבו על לשפץ כי יש לו חתיכת חור עצבני בבלוק. ב. אין מנוע,מישהו הרים אותו מהמוסך בלילה... ואם אתם שואלים למה שתקתי בימים האחרונים זה בגלל שהמנוע ששמו לי בחיפושית שותה דלק כמו מטורף (חצי טנק בנסיעה של 90 ק"מ במהירות סבירה בלי פקקים) אז עכשיו אני מחכה לד"ר שיואיל בטובו להחליט אם הוא מתקן לי את המנוע (על חשבונו) או מביא חדש (מצידי עם נילונים מהבונקר של היטלר) ובנתיים אני שותק,כי כשאני מדבר על זה (כמו שאתם רואים) אני מתעצבן.

balkanyi

New member
תתפלא אבל יש עוד עמרי או יותר נכון

היה עוד עומרי במועדון...דון...דון.. דון

למעלה