כן, כן......

RinRan

New member
כן, כן......

כן, אני יודעת שעזבתי, אבל כן, חזרתי. למה
כי אני צריכה שמישהו יגיד לי מה הוא חושב על הדוליז שלי, ומכיוון שאין כזה מישהו מחוץ לפורום, אז פשו החלטתי לחזור ולהמשיך לשים דוליז ולהמשיך לקבל תגובות כואבות אחרי שעות של מאמצים... טוב, נו, מה לעשות, החיים קשים
טוב, אז הנה דולי שהכנתי אחרי שעזבתי
השם שלה
Jane, כמו שאתם רואים... אני לא מתה על השיער, הנעליים והחצאית שלה..., או בקיצור- אני אוהבת רק את החולצה...
בהודעה אחרי אני אשים עוד דולי שכרגע יצאה מהתנור.
תגובות בבקשה

RinRan

New member
ועכשיו... השניה

הנה הדולי שכרגע סיימתי- Jennifer.
תגובות בבקשה

RinRan

New member
איזה אגואיזם בדיוק??

חוץ מזה- לא ביקשתי לשמוע תגובות על החזרה שלי לפורום, ביקשתי לשמוע תגובות על הדוליז, תודה.

...

למה חזרת? כדי שיגיבו לך. לא היה להוד מעלתה מישהו שייספק אותה בתגובותיו, אז היא חזרה לפורום המחורבן שלנו, שמעליבים אותה בו. מסכנה שלי...! ועל הדוליז שלך אני לא רוצה להגיב. זכותי.

RinRan

New member
אוקיי, אז ככה.... (לענת)

דבר ראשון- בחיים שלי אני לא אמרתי שהפורום שלכם מחורבן... אני עזבתי כי הייתם ממש מגעילים אלי עם התגובות שלכם על הדוליז שלי, במיוחד שהייתי חדשה בעניין, וכל הזמן הסתכלתם על הדברים הרעים שבדולי, ובקושי ראיתי פה כאלה שמנסים לראות גם מה טוב בדולי... אבל עכשיו הבנתי שאין מי שיגיב על הדוליז שלי- שיגיד לי מה לשפר, מה לא לשפר, מה בסדר גמור ומה על הפנים... אז חזרתי בשביל זה (ו... לא, אני עדיין לא אוהבת איך שאתם מתייחסים- במיוחד לחדשים), וחוץ מזה- אני לא הוד מעלתה!!!

RinRan

New member
ואם את לא רוצה- אל תגיבי...

...אף אחד לא מכריח אותך...!

...

את חזרת לפורום הזה כי לא היה אף אחד שיגיב לך בלעדיו, לא בגלל משהו אחר, יענו, חשבת רק על עצמך. ולידיעתך המטרה של הפורום הזה היא לא שינסו לראות מה טוב בדולי, כי המטרה היא לשפר, ומה שטוב, מן הסתם לא צריך לשפר, את רוצה שאני אגיב לך?? לא, את לא רוצה, כי בעייני אין שום דבר טוב בדוליז שלך, ולכן אין שום דבר טוב שאני יכולה להגיב, ואת לא תרצי לראות את התגובה הזאת, אז בבקשה, חסכת תגובה "מגעילה" אחת. שמחה?

RinRan

New member
לא התכוונתי...

...לא התכוונתי ליצור ריבים...! רק רציתי לדעת מה חושבים על הדוליז שלי, זה הכל! מה את צועקת עלי? זה היה נעים לך אם את היית במקומי?

RinRan

New member
את ממש מגעילה!! אני בסה"כ...

...אני בסה"כ רציתי לדעת איך הדוליז שלי ואת מתייחסת אלי ככה?? אני ממש לא מבינה למה........

manga girl

New member
רגע ענת ../images/Emo105.gif

שאני אבין למה את הצטרפת לפורום
בשביל החברה
יא רייט
ולמה אין שום דבר טוב בדוליז שלה
אני אהבתי אותן
ולסיכום למשפט הנצחי- לא יכולת להגיד את זה אחרת?

לא.

אני יכולה להגיד מה שבא לי איך שבא לי. ואני הצטרפתי לפורום בשביל ללמוד על דוליז...קודם הייתי פה, אח"כ התחלתי להכין דוליז.

manga girl

New member
../images/Emo105.gif

ממש לא מותר לך. אם לי מותר להגיד מה שבא לי אז...אני אגיד
לא בעצם אני אתחשב כי אני לא רוצה לפגוע באף אחד.....

RinRan

New member
אוי תודה רבה רבה רבה שירה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

תודה רבה
את באמת נחמדה

למעלה