כן כן מחר יש לי דייט!

Phoebs

New member
כן כן מחר יש לי דייט!

עם הלבנוניי המפורסם ונראה איך יילך- נדבר מחר (הולכים לכוס קפה) ואם הכל ילך חלק נצא בערב אחר כך לולנטיינז. וג´וש בא ביום שישי לארוחת הפונדו ובינתיים כל הבנות מבריזות לי וממש פאדיחות :(

GalGula

New member
אפרופו ולנטיינז....

נו אנשים!!!! להתעורר!!!
מה אתם עושים לכבוד היום הזה??? ומה אתם מציעים לי לעשות בהנחה שלא תיכננתי את זה מראש וזה צריך להיות ספונטני?

אניטה007

New member
כלום כלום ממש כלום....

מה כבר אפשר לעשות כשאת כאן והוא שם?
זה לא יהיה אותו הדבר בכל מקרה. לא כמו בילוי משותף.

GalGula

New member
אוף אניטה למה את שלילית???

מה את מתכוונת לעשות? מה, כלום??? נו די בואי נחשוב על משהו ביחד. נו תעזרי לי!

אניטה007

New member
הממ...לא, כמובן ש...

כלום זה לא הפתרון. יקירי יהרוג אותי אם אני לא אעשה כלום, הוא ממש אוהב את כל ימי האהבה האלה...על מה חשבת? אין לי מושג מה אפשר לעשות בצורה וירטואלית/טלפונית. כרטיסי ברכה באינטרנט זה כבר נדוש...לא?

GalGula

New member
נדוש כן, אבל כנראה

שזאת באמת הברירה היחידה שיש לנו
את יודעת מה? אני קוראת בזאת לכל מי שמוצא ברשת כרטיסי ברכה וירטואליים מקוריים, מיוחדים, מוצלחים ויפים (במיוחד כאלה שמתאימים לולנטיין) - לשלוח לכאן לינק! כרגע אני יכולה רק לצרף לינק ל-bluemountain. יותר מאוחר אחפש שם משהו יותר ספציפי (אני קצת עסוקה עכשיו). אז קדימה - בואו נעשה אוסף של כרטיסי ברכה וירטואליים!

alfiekeren

New member
בנות בנות..

מוכרת לי התחושה הזו של חוסר אונים..הרצון להיום איתם ביום שכזה.. בכל מקרה אנחנו היינו שולחים חבילות..עם שוקולד ובלונים קטנים בצורת לב.. אבל זה כבר מאוחר מדי.. אבל אתם יכולים להזמין משהו מהאינטרנט ולשלוח להם הפתעה.. מה אתן אומרות???

אניטה007

New member
קרן אחלה רעיון!

אבל אני לא יודעת אם אני אעשה את זה כי ממילא אני עוד שבועיים אצלו, אני כבר אגיע יותר מהר מהחבילה עצמה
ומה אתם עושים ביום האהבה? יוצאים למקום מיוחד?

alfiekeren

New member
אניטה...

התכוונתי שתזמיני דרך האינטרנט משהו שהוא כבר נמצא במדינה שלו... הווה אומר..שיקח לזה כמה שעות להגיע.. לדוגמא אלפי קנה לאמא שלי זר פרחים דרך האינטרנט - אתר ישראלי וזה הגיע באותו יום... היום הכל אפשרי...

alfiekeren

New member
אופס...

וכמובן שכחתי לענות על שאלתך.. אנחנו יוצאים למסעדת מיקה... עוד לא קניתי לו מתנה יש רעיונות???

אניטה007

New member
רעיונות אפשר למצוא אבל זה תלוי

הוא בן אדם של מתנות שימושיות או יותר של מתנות אישיות ורומנטיות? אני מכירה מישהו שאמר לי שהוא מעדיף לקבל מתנות שימושיות הרבה יותר...לכי תביני גברים

אניטה007

New member
בואי נראה

מה שעולה לי בראש כרגע זה משהו עם הקדשה או חריטה. העובדים של אבא שלי עשו את זה בשבילו פעם והוא נורא התרגש. כמובן שזה שונה ממתנה לבן זוג, אבל זה בכל זאת עדיף לדעתי על מכונת קפה או מצלמה. אלא אם כן יש לו איזה תחביב ותוכלי לקנות לו משהו שקשור לזה. אגב אני קניתי לחבר שלי לפני כמה שבועות (כשהיינו בגרמניה) שעון די יקר וביקשתי שיעשו חריטה מאחורה. יצא יפה והוא נורא התרגש.

alfiekeren

New member
אז בואי נראה מה כבר קניתי לו.

ואולי זה יתן רעיונות לאחרים.. קניתי לו 2 שעונים מאד יקרים. קניתי לו ערכת סיגרים שעל המאפרה היה חרוט הקדשה. קניתי לו כפפות אגרוף כי הוא נורא אוהב את זה וגם את הSLAM MAN קניתי לו טלסקופ כי אוהב את זה..קניתי לו כל מיני עדשות לטלסקופ ספר על כוכבים.. קניתי לו ארנק. שלא נדבר על בגדים..חופשות..ומסאג´ים.. ונגמרו לי הרעיונות..

GalGula

New member
מתנות לגברים ../images/Emo77.gif

לי אישית יש בעיה תמיד עם למצוא מתנות, ובמיוחד כשמדובר בבן-זוג. ובמיוחד כזה שמעדיף דברים שימושיים, אבל שיש לו הכל... סיגריות/סיגרית/מצתים/מאפרות וכו´ אני לא קונה. למה? כי סיגריות זה מגעיל אותי
ואני מקוה שהנסיך יפסיק לעשן יום אחד (לקוות מותר, לא?...). בשמים, ארנקים, דיסקים וכו´ - אופציה לא רעה (כשרוצים לחפף...
). שעונים, חופשות, מסאג´ים.... מצוין למי שיכולה להרשות לעצמה (כלומר לא לי... לפחות כרגע
). אהבתי מאד את רעיון כפפות האגרוף! רעיון מעולה קרן!
גם הטלסקופ (איזו רומנטיקה...
) עם בגדים יש לי קצת בעיה כי הנסיך הוא זה שמוצא אפילו לי את הבגדים.. יש לו טעם מצוין לדעתי, הרבה יותר טוב משלי... מה בכל-זאת עשיתי היום? אז מה שקרה הוא שמחר יש לי מבחן וגם היום היה לי (בהתחשב בכך שלא ידעתי כלום הלך לא רע
) אז לא נשמתי יותר מדי בימים האחרונים
... לפחות הספקתי בבוקר לשלוח מייל חמוד מאד לאהובי, לכבוד ולנטיינז... הוא לא שלח לי כלום... אבל איחל לי דברים נעימים בטלפון. זה מספיק לי, אבל.... קצת עצוב לי להיות תקועה בבית עם כאב ראש ועם מבחן על הבוקר מחר, במקום לטייל בשלווה איתו ועם הכלבה
עכשיו, בכפר...
אבל לא נורא.... יהיה טוב....
HAPPY VALENTUNES EVERYBODY

GalGula

New member
אופס יצא קצת מכוער....

בכל אופן חג אהבה שמח ומאושר...

למעלה