כן כן כן!

clyps

New member
תהנו עוגיות וחברי פורום יקרים :)

ידיד שלי..

באמת! הוא מתופף ענק! והשם שלו מספיק מיוחד. כאילו, עם שם כמו אמציה איך הם ידחו אותו? (יש לי עוד אינספור ידידים לספר לכם עליהם, חלקם אפילו קיימים במציאות!)

אז.. באה לפה הרבה?

לא, באמת! את חושבת שאני מגניבה, אני חושבת שאת מגניבה כפליים, למה להתברבר? נו, לא באמת. איפה את גרה והאם את באה להופעה? או בכלל, מישהו מאזור רעננה שבא להופעה?

clyps

New member
../images/Emo3.gif אני גרה בצורן.

ולצערי לא אהיה בהופעה, הטיסה לפלורידה קצת יותר דחופה לי מסיבה לא ברורה

e r a n666

New member
אני בא..

אני מבני-עטרות.. אבל יכול להיות שחברה שלי באה.. והיא מרעננה אז או שהיא תבוא אלי מוקדם או שאני אלך לאסוף אותה.. אז את מוזמנת להצטרף אבל יכול להיות שבא אתנו גם עוד חבר (נתנאל מי שזוכר..) אז הוא בא איתי באוטו ואני לא יכול להסיע יותר מ2.. תביאי תאימייל שלך ונדבר שם.. כמו שצריך ואני אודיע לך אם את יכולה לבוא או לא...

mamalala

New member
אני מרעננה :O

אני רק צריך למצוא מישהו שיבוא איתי ולשכנע את ההורים אחרי הכתבה הזאת של קופסא שחורה שילדים בגיל שלי לוקחים סמים ושותים אלכוהול!

chen1litvak

New member
האמתי שאני יודעת כבר ממזמן ../images/Emo13.gif

כי מלפני כמה זמן למדתי בשיעור גיטרה את השיר 'דפנה פיק' ואז המורה שלי אמר שידיד\ה שלו היא\הוא המתופף\ת החדש\ה של דפנה והעוגיות
(שיאללה איזה מעצבן זה לכתוב בלי מין מוגדר
)

Fuhrer

New member
בלי ספויילרים! |:

ובקשר למעצבן לכתוב בלי מין מוגדר : תחשבי איך מרגישים אנשי הדו-מיניים שצריכים להתחבט כל בוקר במהותם P: [אוי בדיחה קצת אכזרית, סלחו לי על כך]

למעלה