כן כן ילדים שלי.

כן כן ילדים שלי.

מה שלומכם. רק עברתי על ה``הודעות שנכתבו בשעה האחרונה`` והפורום הזה בצבץ לו מאי שם . אני חייב לומר- השם מעניין ותמיד אהבתי משחקי לשון, השאלה הבסיסית היא מה בדיוק המקום הזה? נגיד שזה עוד אחד מאותם פורומי סקס, רק שכאן הקטע היא שנינות מינית, לדעת לזקור לשון, במקום לזקור כל חלק מיני אחר(תתפלאו כמה דברים מזדקרים: איבר, פיטמות, שוקולד חלב). עשיתי את המוטל עלי כגולש חיובי- הסתכלתי על הודעת המנהל, קראתי כמה הודעות, ואני לא מבין. המוח הקטן שלי לא מצליח להבין את הרעיון הבסיסי. אז אולי תעזרו לי. מה שבטוח , האתר הזה הוא לא אתר של מעריצי ``הגיע זמן לשון`` של עבדנו אבשלום קור. לפחות לא במודע. עיזרו לי ילדי, זקוק אני לעזרתכם. האם יש לגיל כאן תרגיל(או חשיבות)? האם יש כאן אנשים בוגרים בנפשם ובגופם? טוב, תנסו לפחות לענות על השאלה הראשונה, כל השאר זה בונוס. ערן

softy

New member
מתי החרא הלך בכלל...

ועוד דבר קטן, החרא שלנו הוא בכלל לא באלף אצלנו החרה נגמר בהא! לזקור לשון, להפשיל מכנס, להזקיר למנהל, הכל הולך כאן, בעיקר צריך לנסות לתת לשרון לגמור בלי חדירה. היא עוד נמצאת בקונספציה הישנה. סופטי `לזקור לשון` - אהבתי!

גולש חיובי יקר

קראתי בעיון את הודעתך הנרגשת. אנחנו עדיין עובדים על הקונספציה ואפילו מתגבשת לה חוקה. בינתיים, אני בטוחה שבעזרת המוח הקטן שלך בתוספת הקטן שלך תצליח להבין את הרעיונות הבסיסיים של הפורום. אינפנטיליות ושנינות זה שם המשחק פה, למרות הסתירה לכאורה. אז קח מפה ומצפן ותתחיל לנווט.

יערית

New member
אבא!!!!!!!!!!!

יש לי קקי.. למה אתה לא עוזר לי, אני לא מגיעה למושבון, אתה חכם כל כך..אןלי תושיב אותי עליו, מה את המחפש פה בכלל,אני זקוקה לנווט קקי, ואתה הטוב מכולם אבא שלי... אז עזוב את החרא פה ובוא לחרא המוכר שלי.. אוהבת ילדתך המתוקה(עם קקי לחוץ) יערית.

יעריתוש?

אני מאוהב בך נואשות, יאללה בואי לשירותים. החזקת כבר למישהו בזמן שהוא משתין, תופעה אנתרופולוגית מהמעלה הראשונה. כמעט כמו להוריד ראש בפעם ראשונה(אני מדבר על הפעילות הסמי- לא חוקית ולא על הפעילות הבליעתית נשית-הומאית). אוהב אותך. ואתכם. אני אחזור. כרגיל. אני תמיד חוזר, שוב ושוב.

יערית

New member
ח-ר-א????????

אתה כזה חרא תמיד או שאתה חרא אחר? אתה מאוהב בי נואשות או בחרא שלי? בס``הכ ביקשתי את עזרתך לשבת בשירותים, לא ביקשתי להחזיק לך בזמן שאתה משתין, את הלא מתבייש ככה לדבר אל בתך? אתה מגעיל אותי..... אני הולכת לחפש לי חרא אחר.... (ויש בשפע שרוני לא?):) יערית-חושבת שלהחזיק זמבור ביד אם כבר במקום אחר...

שרון-ב-

New member
חר``א - חנטריש אנושי

יעריתי כמה חרא שרק תזרקי, תקבלי נשיקות בח(ז)רא אל תחפשי חרא אחר ממי - הוא ימצא את דרכו אלייך ;-) (בעיניים עצומות לרווחה) החוכמה היא לנפות ולהגיע לחרא המשובח זה שגורם לצמיחה שרון, מנגבת לסופטי

ומי הוא החרא המשובח?

ההוא שמצהיר שהוא כזה מהתחלה. הרי כל הג`נטלמנים הם בסך הכל זאבים וכל הזאבים הם מאהבים איכותיים. זה תופס גם בקטע של חרא, וה-ח-ר-א. ערן, עם ליכלוך קטן של טחינה ליד הפה.

שרון-ב-

New member
כבר התקבלת !!

מוחות קטנים עושים לנו את זה בגדול ! (עקב תסביך גדלות, אבל זה כבר חורג מהשאלה ומהסמכות) ה``מקום`` הזה הוא לא מקום, הוא סתם מעבר בדרך למקום אחר. לגיל את כאן תרגיל, לתרגיל יש כאן חשיבות, אבל שום דבר בעצם לא חשוב פה. ``אנשים בוגרים בנפשם ובגופם`` - אנשים אין כאן, רק דמויות הבוגרים משאירים את הבגרות בבית נפשית אנחנו בדרך כלל חולים והגוף הוא העיקר כאן (במיוחד הלשון) שרון, עדיין מחכה לגמור שלא מחדירה מוחית

למעלה