כן כן זה סקר!

PrInCeS LiAh

New member
כן כן זה סקר!

טסתם לחו"ל אני מתכוונתם טיול אחרי צבא טרום לימודים? לאן? לכמה זמן? זה שינה אתכם? תוך כמה זמן חזרתם לעצמכם? (חיפוש אחר עבודה \ לימודים \ חיים)

אני עדיין לא .אבל מכירה הרבה כאלה,

-ידיד שלי טייל אחרי הצבא כמעט שנתיים בחצי עולם (איזה כיף לו
), חזר לפני חודש..ושלושה ימים אחרי שחזר התחיל לעבוד כמאבטח. למלא את הימים הרגועים האלה, מתעניין בלימודים וזהו. חזר בערך לשגרה.זה קשה..אבל אפשרי. -חברה של אחותי גרה לפני שנתיים בניו יורק או מיאמי..לא זוכרת, כמעט שנה. יום אחרי (!) שנחתה פה חזרה לעבוד בעבודה שעבדה לפני, נמאס לה.. חזרה שוב לניו יורק..והפעם לא הסתדרה שם. חזרה לארץ.ושוב,יום אחרי(!) חזרה לאותה עבודה שגרתית ומשעממת. -בן דוד שלי היה גר באמסטרדם ואוסטרליה כמעט שנתיים,חזר לפני שנה וחצי..ואיבד את עצמו (לא,לא בגלל הסמים)..עבר לגור בתל-אביב,עבד בסתם עבודות..חזר לי-ם..ועד היום לא חזר לעצמו. התבלבל.לא מוצא את עצמו. -ידיד מהצבא טס לתאילנד לחצי שנה אחרי השחרור , חזר לארץ..לא מצא את עצמו. ושוב טס לתאילנד.היום הוא גר ביפן,פתח עסק..הוא שם כמעט 4 שנים.לא רוצה לחזור.

PrInCeS LiAh

New member
וואו!

יפה! סתם חשבתי איך טיסות משפיעות על אנשים כי חברה שלי טסה ל3.5 חודשים למזרח והיא חודש בארץ ועוד לא חזרה לעצמי ( משהו שמשום מה לא נראה לי נורמלי) וסיקרן אותי איך אנשים מסתגלים לחזרה לארץ אחי תקופה בחו"ל , כל אחד לוקח את זה אחרת.

rotesh8

New member
יכול להיות שעוד מעט

לדרום אמריקה. אבל עדיין לא סגור. אם ייסגר אני אדווח ובכל מקרה זה יהיה עד לתחילת הלימודים השנה באוקטובר

ChilD SouL

New member
האמת היא...

שהתגייסתי שלושה ימים אחרי הבגרות האחרונה שלי והתחלתי ללמוד חודשיים אחרי שהשתחררתי אז לא היה לי יותר מדיי זמן לבלות בטיולים\אוטובוסים או מטוסים, ולמען האמת
גם לא ראיתי כ-זה רצון או צורך עז לעשות זאת. אולם עכשיו [עוד חודש] אני טסה למשלחת למחנה סקי בשוויץ-צרפת ובשבילי זה יהיה כמו הטיול שמעולם לא היה לי. זה גם יוצא באמצע סמסטר, אז אני גם אוכל לנוח מהלימודים המטורפים.

lil d

New member
כן

ניו זילנד , אוסטרליה, תאילנד, לאוס. 9 חודשים... שינה אותי ברור, ולא חזרתי להיות מה שהייתי לפני זה.

b0redavid

New member
איזה כיף, סקר

טסתם לחו"ל אני מתכוונתם טיול אחרי צבא טרום לימודים? לא. לאן? לשומקום. לכמה זמן? |שוםזמן. זה שינה אתכם? |לא. תוך כמה זמן חזרתם לעצמכם? (חיפוש אחר עבודה \ לימודים \ חיים) משעמם לי.

PrInCeS LiAh

New member
פשששששששששששש!

סחטיין! אני בטוחה שאם הייתי שואלת כמה פעמים עשית חוקן השנה? ואיפה המקום שאתה הכי אוהב להתערטל? התשובות היו אחרת לא?

PrInCeS LiAh

New member
../images/Emo7.gif

סליחה זה נפלט לי , לא התכוונתי באמת שלא. אני אפצה אותך במסאז' בטחורים סבבה?

TriPax

New member
חו"ל!! רוצה לחזור....

טסתי - אחרי הצבא. הרבה אחרי הצבא. עבדתי שנתיים וקצת, ואז טסתי עם עוד חבר טוב שלי. לאן - דרום אמריקה: ארגנטינה, צ'ילה, בוליביה, פרו, אקוודור, גלפאפגוס, ברזיל ועוד קצת ארגנטינה בסוף. זמן - 7 חודשים בול. שינה אותי - לא כל כך... תוך כמה זמן חזרתי - אחרי חודש וקצת מרגע שנחתתי, חזרתי לאותה עבודה, אחרי חודשיים התחלתי לימודים. איך שנחתתי אני והחברה נפרדנו (אחרי שלוש שנים וחצי), מה שהיה קצת עצוב. אבל החיים ממשיכים

Yellow Fever

New member
גמני גמני גמני !!

טסתם לחו"ל אחרי צבא טרום לימודים? אממ לא. לאן? אמרתי לא לכמה זמן? אבל אמרתי לא !! זה שינה אתכם? לא אותי אבל זה השאיר את העו"ש בבנק במצב יציב. תוך כמה זמן חזרתם לעצמכם? הרופא אמר שעד היום לא חזרתי לעצמייי

למעלה