כן, כן, הוא הגיע!

yoni©

New member
כן, כן, הוא הגיע!

פרק י'!!! במלוא הדרו! פרק שמשפיע המון על המשך העלילה, לא עוד פרק מקשר פשוט, אלא פרק שהקעתי בו המון מחשבה וזמן ואני מקווה שתאהבו אותו! דוליז של מנואל ושל חברתו ליזה אני אפרסם בקרוב, פשוט לפני כן אני אפרסם אותן בפורום דוליז כדי לשפר אותן.

yoni©

New member
אוקיי אני לא יכול לחכות

קבלו את הדוליז; בדוליז האלו מנואל וליזה לבושים כמו שהם היו לבושים כשראו אותם בפעם הראשונה. במקור עשיתי את הדוליז האלו בשביל להציג את המשפט Love Knows No Color בגלל שאני מתחיל פרוייקט דוליז נגד גזענות, והחלטתי לשלב בין השניים.

yoni©

New member
לפתוח בגדול כדי לראות את האנימציה

ככה הם נראים בתלבושות *החושפניות* שלהם.

yoni©

New member
אוקיי, הדוליז האחרונות להיום

מנואל וליזה במשך הקרב, עם בגדים קרועים.

yoni©

New member
מצטער אני עסוק מדי

ובזמן האחרון כשאני מכין דוליז אני עושה דוליז גותיות (התחלתי להתמכר לזה, ואני אפילו מתחפש בפורים לגותי) או שאני מכין דוליז בשביל הפרוייקט שהתחלתי שנקרא love knows no color. אם אתה רוצה דוליז של אקס מן רק תגיד של מי.

chatenoire

New member
סטורמי

לסטורם היו הרבה תלבושות. אם תשיב לב, אפילו בין שתי הסדרות המצוירות היא משנה תלבושת. את זו בחרתי מתוך חוברת שג'ו מדורירה צייר, בין אלה שתורגמו לעברית בזמנו. ותסלח לי שאני אומרת, זה נראה לי בזיון לנסות לעשות אקס-מן או כל סופר-גיבור אחר על דולי מהסוגים שהזכרת. אין בהם שום דבר "סופר" או "גיבורי".

Evil Beast

New member
צודקת..

בתור צייר קומיקס מתחיל ולא מוצלח אני ניסיתי לצייר קומיקס סופר גיבורי בסגנון המאנגה.. אבל כמה שאני מוכשר זה לא יוצא טוב, אין בזה את הטאץ' המציאותי והרגיל.. כי אחרי הכל לא תמצא במארבל או בדי.סי. קומיקס סופר גיבורי עם סגנון מאנגי(ככה אני קורא לזה..) תמצא קומיקס סופר גיבורי שהדמויות נראות דומות למציאות בלי עיניים גדולות כל כך. ומי שרוצה לראות את הקומיקס שלי"ספלאש מן(Splash Man)"יכול לרצות.. סתם. מי שרוצה שיחכה חצי שנה עד שאני אסיים.. בינתיים אני סתם מכין דמויות...

ביקשתי דולי

על בייס אנימה או מנגה כאילו הבייסים שיוני משתמש בהם ואני משער שהוא לא רגיל לבייסים אחרים אוקיי?

Evil Beast

New member
נכון.. אבל..

זה בדיוק אותו דבר.. ואם יורשה לי לומר מה שאביב עשתה מאוד מאוד יפה. והרשה לי לצטט:"זה לא הבייס, זה לא ם הבייס מושקע או יפה, מה שחשוב זה מי שעושה את הבגדים וכמה הוא מוכשר.."

למעלה