]=]כן כן הגיע הרגע...

A K I R A

New member
]=]כן כן הגיע הרגע...

שבו גם אני מתגייסת לצה"ל. אז... זהו זה ;_; ביום חמישי אני כבר לא יהיה אזרחית חופשיה אלא חיילת .... חיילת. כרב סידרתי את התיק והכל ._. חשבתי שנאי הולכת לקחת תיק ביה"ס קטן וחמוד אבל.. נראה שממש לא >> ממ אני ממש מקווה שתהיה לי טרונות של שבוע וחצי D: ושהכל יגמר מהר ^^ בכל מקרה... בהצלחה לכל אלו בהולכים לחזור ללימודים ב1 לספטמבר או בכל תאריך אחר. (>u< החהחהחהחהח!!!! החחההחהח!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחהההה!! DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: אין יותר ביה"ס *-* האושר!!!) ו... לכל אלו שלא... שימשיכו להנות מחופש כל עוד הם יכולים. [= אחחח... אני זוכרת שאת הימים שבהם אנשים היו פותחים שרשורים כאלה... *-* ואני היתי חושבת לתומי... *בלה בלה בלה* *חפירות חפירות* *קולות מלמול ברקע* *בלה בלה*. וזהו ;O; אוהבת אותכם~ ביי ביי~!
|תמונה||מסגרת|
=| נ.ב היום בדרך לבנק ראיתי אוטובוס שכתוב עליו:"המועצה האזורית משגב". XDDDDDDDDD כאילו.. WTF האוטובוס הזה עושה ליד הבית שלי בחולון Oם זה היה הזוי:p ^^

karkason

New member
שירן ../images/Emo24.gif P: זה שוב אורי

שירן!!!!!!!!!!!!! אל תלחי
מי יקח אותי ללגו לנד במייפל T__________T ו... ו... טוב לא נראה לי שזה תחת שליטתי T_T אז אני מאחל לך שהכל יעבור בשלום P: ושתחרי לבקר פה מדי פעם P: . אוטובוס של משגב? XDDDDDDDDDDDDDDD יאי אנחנו מפורסמים XDDDD גם אני ראיתי אחד שחזרתי הבייתה מבני דודים ביום שישי P: וזה היה הנהג שהסיע אותי בבוקר כל יום לפני אממ... שנתים או משהו P: אקיצר אני סתם חופר... המונים של הצלחה לך בצבא... P: ובחיים בכלל D:~ .אורי.

A K I R A

New member
:p מי יודע... אולי אני יחזור ואתה

לא תלך XD בכל מקרה... בהצלחה שם~ XDDDD ותודה

lgmtk

New member
SHIRAN OMGGGGG ;;

mmmmm enjoy the army and have nice time! i shall miss you (haha i started 1 month ago and a half) :D write in the forum once in a while love <3 omg it has started :(

benedek22

New member
שירן גיוס נעים!!!!

ותזכרי לא להתכופף לסבון במקלחת... או שזה בכלא... בכל מקרה שתצברי הרבה חוויות וחברים חדשים ואל תזניחי את הפורום התמים שלנו

A K I R A

New member
תמים? XDDDDDDDDDDDD

או קי :> זה המקום הראשון שבו אני אשפוך את כל החיוויות :O כבר יש לי 1! היום הלכתי לעשות בדדיקת דם והאחות הזאת נוונה לי את יד ימין ולקחה לי דם גם מיד שמאל!! נאצנציזם!!! T_____T וזה כואב!!! לעאזאזל!!!! T____________________T

לוחם 96

New member
ספרי לי על זה

שיהיה בהצלחה. לאיזה תפקיד את מצפה? או רוצה? לא משנה , שהשנים יעברו לך כמו חודשים , והחודשים כמו שבועות, והשבועות כמו ימים , והימים כמו שעות , והשעות כמו דקות, והדקות כמו שניות, והשניות כמו מאיות.. עד מתי נוב 5! ^_^

A K I R A

New member
חח :p אני מצפה להיות קרוב לבית

לבוא כל יום (להוציא רשיון כבר ^^"""") ולכתוב בפורום! D:

¥otamsh

New member
שירן T_____________T

כבר שנים שאני מנסה לתפוס אותך במסנג'ר ואת לא עונה >< שיהיה לך גיוס נעים וקל ומוצלח!! חחח גיוסים בחמישי זה הכי סבבה כי חוזרים הביתה=) ככה שבכלל יצא לך טוב... גם הבנתי שמחר זה לכל מיני חיל אוויר וזה אז מקווה שתקבלי תפקיד טוב... בכל מקרה, אם את בברו"ם בתל השומר מחר אולי עוד נתראה לנו ושיהיה לך המון קל ונחמד ואל תשכחי אותנו......מתגעגעים כבר...

A K I R A

New member
כן.. גם אמא שלי אמרה לי שיכול להיות

שאני ישר אחזור... אז למה לעאזאזל לקחתי ציוד ולשובעיים למה?!?!?! >__<" אני לא רוצה ללכת לחיל האוויר. אני רוצה לחזור כל יום הביתה =| והלוואי ונתראה *-*

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifשירן!! *O* שירות מוצלח ומהנה

בדיוק עכשיו ראיתי סרט על צבא וזה T.T מלחמת העולם הראשונה T.T אני מקווה שכן תגיעי למפגשים~ ^0^ זקנה ;;

A K I R A

New member
-_- *מכוונת נעל לכיון של עדן*

זקנה!? עד עוד שנה בצבא!!!!!! >< את כמוני T_T והשנה את בי"ב! ;; לא יאומן! *מלטפת את עדן..* אני עוד זוכרת אותך שהית בכיתה ט' (וגם את עדיXDD ^^) כולך נביות קטנה, קופצנית ותמימה אחח אחח T_T ואני מקווה שאני אגיע למפגשים ^^

ליסאן

New member
שירני T_T../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

המון המון בהצלחה ואל תשכחי לקחת את כל הדברים שדיברנו עליהם ברשימת מכולת שעשיתי לך. ותהני המון כי בסה"כ טירונות זה די כיף. והלוואי שתקבלי תפקיד טוב. ותזכרי שכומתה זה בצד שמאל וה"שפתיים" שלה כלפי חוץ :p ושוב המון בהצלחה ותקפצי לפורום/מסנ לפעמים

למעלה