כן יש דבר כזה

king211

New member
כן יש דבר כזה

שבוע טוב לכל הנוכחים כמידי שבת בשבתו הלכתי לעבוד כמלצר בשבתות חתן בבית הארחה בצפון הכסף די טוב אבל פה לא הנקודה העניין הוא שהשבת היה שבת חתן של זוג חמוד שהתחתנו להם. הזוג הביא עימו מספר זוגות של חברים חרדים נשואים-די צעירים. עיני התבלבלו לכמה רגעים כל הכלות היו כוסיות עולם אחת אחת דוגמנית למזלי הטוב אני מלצרתי אותם אז ככה שהייתי ממש קרוב אליהם ואני מודה בחיים לא האמנתי שיש כאלה כוסיות חרדיות, אחת מהם הציעה לי קצת להתחזק בדת והיא תשדך לי גם איזו חרדית אמרתי לה בתנאי אחד שהיא תהיה יפה כמוך! אולי סוף סוף זה שבשמיים יביא לי איזה כוסית ואני יטפח לעצמי על החזה ויגיד באנה אלוקים יצאת גבר!

חחחח

באמת? יש דבר כזה? חשבתי שהפגם הגנטי שאחראי לאמונה אחראי גם לכיעור. אז אולי בכלל אין קשר בין דת לגנטיקה. לא יודע. מה שהכי חשוב הוא: שאם האמנת שאין חרדיות כוסיות ופיתאום התנפצה אמונתך, מן הראוי שתעביר תחת שבט המבחן את מכלול אמונותיך לבל תתנפנצה לך בפרצופך לעתיד לבוא. וחוץ מזה אל תכתוב כאלה דברים בבלוג-אחרת יגידו "איזה שקרנים הם, אלו שכותבים בפורום יוצאים בשאלה-הם משחקים אותה כאילו הם היו חרדיים והם אפילו לא ידעו שהיו חרדיות יפות.." - אני מקווה שכולם מבינים שכשהיית חרדי פשוט שמרת על העיניים וכשיצאת בשאלה פשוט עזבת, בעיניים עצומות, את השכונה החרדית, עד ששיערת על פי ריח הנבלות ותחושת הטומאה המרחפת באוויר-שהשכונה חילונית ואו אז פקחת את עיניך... הכל בהומור...

סלסרו

New member
לא מכיר את החרדיות הישראליות...

אבל, תאמין לי, בבורו פארק, בפלטבוש, ובקראון הייטס יש בחורות יפהפיות.. (בוויליאמסבורג קשה לדעת..) היה לי רומן עם בחורה חרדיה, ואני חייב לציין שהיה לה הגוף היפה ביותר שראיתי אי פעם (שראיתי! לא רק שהייתי עם..). סקסית בטרוף, ש-כנראה-בגלל החסך המיני שלה היתה אש להבות.. פשוט משהו שלא ראיתי אצל שום בחורה אחרת. הלוואי שכל בנות העולם היו כמוה.

אבזץ

New member
נו... מה חדש?

ואגב, הן הולכות בלי תחתונים (אליזד בדק!).

זה לא חדש

ראיתי הרבה כאלה בחיי רק שהם היו כוסיות והם שמנים מפוטמים ונראים כמו הצרות שלי.איך זה קורה אין לי מושג. מעבר לזה איך הם שוכבות עם כאלה סוסי יאור שעירים? אחד מחברי שכב עם אחת כזו וההנאה לא הייתה מי יודע מה גדולה בלשון המעטה.כך שיופי זה טוב לאגו אבל לביצים לא מי יודע מה.

uri80

New member
לבי נשבר לשמע האשמות נוראות אלו.

ועוד לאחר שבחרתי לשרשר את התגלית המדהימה כי ישנן במחוזותינו נשים חרדיות יפות ואפילו, הסכיתו ושמעו, המגיעות ללא זנב וקרניים כלל. מי היה מאמין? התגובה האינטילגנטית להדהים הנוגעת לסוסי היאור השעירים בכלל גרמה לי להתלהבות יתרה, שמחה וששון. משום מה, נראה לי שאמשיך לחיות עם מצפון שקט לאחר השרשור הנ"ל.

../images/Emo45.gif

ושלא נדבר על השימוש החוזר במילה "כוסית". זה הפריע לי אפילו יותר מהתגלית המדהימה. *מקווה מאוד שלא הכנסתי את עצמי לדיון בנושא* לילה טוב. אוי פאק! מחר בגרות ואני לא נרדמת. בלעכס.

ביום שבולבולון תהיה מחמאה לגיטימית

אני אקבל את זה ש"כוסית" היא מחמאה לגיטימית. זה ששופט קבע שזו מחמאה לא אומר שאני כאישה רואה את המילה הזאת כמחמאה. זו אומנם לא הטרדה מינית, אך זו מילה שלא נוחה להרבה מאוד נשים (וגברים). כשאדם רוצה להחמיא לי הוא יכול להשתמש במגוון מאוד רחב שלי מילים. השימוש במילה כוסית הוא מיותר לגמרי. אני מבינה את זה שהמילה כוסית נתפסת אצל חלק מהא\נשים כמחמאה ואין לי בעיה עם זה שגבר יחשוב שאני מה שמייצגת המילה כוסית (=נראית טוב\גוף טוב\סקסית\בעלת סקס אפיל\וואטאבר), אבל שלא ישתמש במילה הזאת.

אני בעד

בואי נבדוק עם זה עובד. שיח פקאצות בבר פ"בט (פקאצה בלונדינית טבעית): שיוואו אחותי שימי עין על ההוא משמאל, לא כפרה שמאל שמאל זהו שופי עליו איזה בולבולון פ"מ (פאקצה מנוזמת יעני מנסה לשווק את המראה הפריקי) פחחח גם כן בולבולן, שימרית אחותי כבר עשתה אותו. פב"ט:שקרנית!! באימא'שלך. שרמוטה זאתי -השתיים מתרחקות במבט מאוכזב- וואלה, זה עובד. יאומץ הבולבולון לאלתר. חשבתי שאם הבאתי את הפסיקקה(הטעות במקור) בהקשר הזה הדבר יביע את עמדתי לגבי העניין. מהסתומרת ש'כוסית' היא מילה לגיטימית? זה מוציא את כל הכייף! איזה מדינה זה הא? מה השלב הבא? לגטימציה של גראס?

../images/Emo6.gif

אני אוהבת את ההומור שלך. ובקשר לציניות בסוף- לא ביקשתי שיאסרו אנשים על שימוש במילה "כוסית". רק קצת התחשבות. זו יכול להיות נחמד.

אבזץ

New member
אוי אוי אוי...

שיגידו בולבולון-כוסון שיגידו מה שיגידו... למי בכלל איכפת?

למעלה