בנות, אני זקוקה נואשות לעזרתכן!
אז ככה, קיבלתי עבודה חדשה באומנות, העבודה ניקראת "קטן- גדול" אני אמורה לבחור דימוי אחד (כלומר חיה, חפץ, בן-אדם..) ולצייר אותו פעמיים, ציור אחד אמור להיות לא קטן מ2 גיליונות מחוברים ביחד (גדול), והציור הקטן לא גדול מגודל של גלויה (קטן).
הבעיה- 1.לדימוי אמורה להיות משמעות, אני חשבתי על רגע אינטימי של בנאדם.. הרעיון הראשון שלי היה לקחת נניח גיטריסט כלשהו שקוע בסולו שלו- חשבתי על הגיטריסט של אבנג'ד סוון פולד כי ראיתי תמונה מתאימה אבל במבט שני מצאתי אותה כפחות מתאימה. אה עוד משהו, אני רוצה "לנקות" את כל הרגשות מהציור ולהפוך את זה ממש לכרזה, פירסומת.. ובקטן להתרכז בהקפאת הרגע הפרטי שלו, כמעט כמו תיעוד של הרגע. 2. כאמור הגדול אמור להיות כמו כרזה, כמה שפחות פרטים וכו' והקטן כמה שיותר פרטים, כלומר בכל מיקרה הם אל אמורים להיות אותו דבר, אסור שהקטן יראה כמו הגדול, או הקטנה של התמונה הגדולה- כי אז אני חורגת מהתרגיל. עוד משהו, אני בשונה לכל הכיתה שלי בחרתי לעבוד על בד (כולם עובדים על בריסטולים או קרטון ביצוע, עוד לא למדנו לעבוד על מצע- כלומר על חומרים אחרים.. המורה נתנה לי "אישור מיוחד"
), והעבודה שלי יוצאת הכי גדולה.. משהו כמו 8-6 גיליונות מחוברים.. די גדול בקיצור.
מה אני צריכה ממכן? אם כשקראתן את ההסבר שלי עלה לכן רעיונות לתמונה שיכולה להתאים לי או שיכולה לתת לי רעיון בבקשה בבקשה תיצרו קשר או שאפילו תפרסמו כאן.. אם זה לא סרוק כמובן..
תודה רבה!!! אני ממש אודה לכל העוזרות היצרתיות והמקסימות!