כן, זאת אני!

כן, זאת אני!

כן זה מה יש.. זאת אני! שמה לב לכל שטות, כל מילה שנאמרת ובעיקר מה שלא נאמר... קוראת בין השורות... מנסה להבין מבעד לדברים... מנתחת הכל.. נפגעת בקלות... כן, זאת אני! עם הלב הקטן, שכבר אין בו מקום... ועדיין הכל עוד נכנס אליו... אותו לב שמתרגש בקלות... שנפגע עוד יותר בקלות... כן, זאת אני! עם כאב שעצור ומילה שלא נאמרת... עם עצב בלב... ודמעה שזולגת... כן, זאת אני זה מה שיש...

סנדי32

New member
גיורא למה אתה מדבר הרבה ?.........

(_____________________________________________________) (_____________________________________________________) (_____________________________________________________) (_____________________________________________________) הבנת?

מלאך39

New member
דפיקה......

בדלת התכוונתי... מה שהבנתי בזמן האחרון זה..... שמה שמייצר את החשמל זאת הטורבינה והטורבינה מסתובבת לה מלחץ המים שאין להם לאן לפרוץ... וטורבינת החיים זאת החכמה להתמלא בשליטה לתת לרגש מחסומים עד שיפרצו כמו הר געש איפה שנרצה... אבל כשהכל שט ללא אבחנה אין חשמל..... לומר לכם שביקרתי? אמרתי....... שגעגעתי? געגעתי..... וד"ש חמה לכוכביתוש.......

אם זה מה שהביא אותך לכאן...

אז היה שווה... גם הכאב, וגם הדמעה... געגעתי אליך המון... (((((((((חיבוק)))))))) (לא עולים לי האייקונים)

תמיד...אבל תמיד...........

השיר הזה עושה לי טוב , מקווה שגם לך
<> אם תתכסי ככה סתם ותירדמי בלאט אצעד על קצות אצבעות ואעלם לאט אז תחלמי בשקט על מה שאת חושקת תנסי לאבד את הראש לפעמים להעיר משנתם עולמות נרדמים תנסי להפריד בין המים למלח בסוף תגלי טעם מתוק ... תתעוררי יום חדש שרק יבטיח טוב אהיה שלך לא אפסיק לרצות ולאהוב... אז תחלמי בשקט על מה שאת חושקת תנסי לאבד את הראש לפעמים להעיר משנתם עולמות נרדמים תנסי להפריד בין המים למלח בסוף תגלי טעם מתוק שלך....... בין המים למלח – פאבלו רוזנברג

../images/Emo12.gifרגע רגע משפשפת עיניי האם זה הוא?

זה מלאך?????????????? יווווווווווווווווו אני לא מאמינה כמה געגעתיייייייייי מלאכון

תודה אישה...

שיר בהחלט מקסים... וכיף לאותה אחת שהשיר נכתב עבורה... אם המילים האלה היו נכתבות עבורי... הייתי בהחלט ישנה טוב יותר עכשיו...

U מה קרה?

מי הצליח לחדור את חומת המגן ולפגוע? איך שר ההוא שאנחנו אוהבות: "ואני תפקידי לנגב לך את הדמעות..."... תיכף מתקשרת לבדוק אם התעוררת...

למעלה