כן היה שוחד!

כן היה שוחד!

כן, היתה שחיתות, חייב להיות, הרי מי המוכשר שיקבל 20000 דולר לחודש עבור שרותיו! ואפילו אם אפל העניק לו את המשכורת ביד רחבה בגין יחסי החברות עם אבא שלו, הרי אביו היה צריך למנוע את זה ברגע ששמע על המשכורת הדמיונית! אם אני הייתי שופט שאינו כבול בהגבלות החוק היבש, הייתי מאשים את שרון ואת בנו בשחיתות וזורק אותם לכלא מזמן, והייו מספיקות לי שתי עובדות בלבד, בשביל לבסס עליהן את גזר דיני: המשכורת של גלעד וידיעת אביו אודות המשכורת הזו. אולם הבעיה היא הרבה יותר מורכבת: מדובר כאן במערכת מסורבלת ומסועפת וממוסדת ומבחילה של מקבלי שלמונים ונותני שלמונים בכל מיני דרכים פתלתלים ועקיפין; וכשאנחנו מסתכלים על העניין של שרון, מהצדק הוא לומר- ועד כמה שהעניין נשמע אבסורדי: למה שרון אשם וכל השאר לא! אני מסתכל על ההתנהלות של הפרקליטות ורואה, ושוב למרות האבסורד שבעניין, רואה עד כמה הם ביקשו לדפוק את שרון בכל מחיר, למרות שבסה"כ הם ביקשו לעשות את אותו הצדק שאני הייתי עושה בעצמי. השאלה היא: מדוע ביקשו לדפוק אותו! מדוע ארבל ביקשה את זאת ואפילו דרסה בדרך את אושייות החוק והפרה ביודעין את האתיקה המקצועית, ויותר מפעם! אני אומר: מדוע לא זרקו את הנשיא לשעבר לכלא למרות שהוכחה אשמתו בקבלת שלמונים! איך שאישה כל כך שנויה במחלוקת עולה לסולם הגבוה ביותר של החוק והצדק! הינה היום למדנו מפי איש משפט על אישיותה המתוחמנת! איך יתכן שראש ממשלה משקר לציבור ולעיני המצלמות פעם ופעמיים ואף אחד לא קם! הוא אמר, אני שמעתי אותו באוזני, שיכבד את משאל הליכוד! איך יתכן שהחברה שלנו עוברת כל כך בקלות על הממצאים האלה, ומספיק הממצאים שמניתי רק בדף הזה, ופשוט הופכת עמוד... ליבי ליבי עליך ישראל. באמת ובתמים כואב לי. וכן אני כותב את זה מפנמה! מפנמה הרחוקה והרגועה. להזכיר למי ששכח. אלברט שבות

פרנקי 123

New member
מדינה מושחתת,ר"מ מושחת ../images/Emo46.gif

לא לחינם נבחר הטוניסאי לרועץ המשפטי לממשלה,וכי מישהו היה מעלה על דעתו קומבינה יותר זולה מזו?

פרנקי 123

New member
בכוונה הדגשתי את מוצאו הטוניסאי ..

לא הסתדר לי הענין,טומי לפיד בוחר טוניסאי לתפקיד חשוב זה? משהו רקוב בממלכת דנמרק לא?

shy-1

New member
מה זה שייך? אין כמעט לפחות על פי

הבדיחות, יותר מטומטמים מהפולנים, אז אין לבחור יועץ פולני ? נ.ב. בישראל זה כבר יותר ממשהו. עובדה.

סוהי

New member
שי,של נעליך מעל גרביך מול הפולנים..

לפחות מול פולני אחד מסויים....

אבו-דני

New member
הקץ לפאשיסטים השמאלנים

--- פאשיסט שמאלני (כן כן יש חיה כזו של פאשיסט באיצטלה של סוציאליסט כלום הנאצים לא כינו עצמם סוציאליסטים בתחילת דרכם?) פאשיסט כמו פרנקי הדורש להחליף את השלטון לא בידי העם אלא בידי קומץ משפטים מושחתים.

lmatan1

New member
סוהי הכל זה כסף ואין בלתו חיים../images/Emo39.gif

אם אתה לא נציג של השלטון ומקבל מהם כסף לכלבל אותנו אתה שרוף אם אתה סתם פוץ שפולט מילים בלי לחשוב אני מרחם עליך ואם אתה יותר חכם מהיועץ תוכיח לנו,ואל תחלק שמות תואר לחברים, אם אתה מתכוון באמת למה שאתה אומר תשתדל לעזור ולא להזיק,

סוהי

New member
ניסים,אל תשית עלי את השקפת עולמך...

את הכסף שלי אני מרוויח למרות השילטון,ולא בעזרתו.... קשה לי לשמוע אנשים הפוסלים דעת חכמים ומשכילים מהם,ללא יכולת לנמק את פסילתם זולת השימוש בסיסמא סתמית כזו או אחרת....

סוהי

New member
איזה פירצה בחוק???

החוק אומר שניתן להרשיע אדם בעבירה רק אם הוכחה אשמתו מעבר לכל ספק סביר!!! על איזו פירצה אתה מדבר? - במקרה שרון - אין ראיות כאלה שאיתן אפשר להרשיע אותו.נקודה.

shy-1

New member
בלב נקי וללא שום שנאה לשרון או לבנו

(את אפל אני קצת מתעב-סליחה), אני אישית בטוח שהיה פה מין סוג של שוחד, אולי לא שוחד נוסח עדות אשכנז, אבל בטוח סוג מסויים. אני מריח אותו, אני רואה אותו, אני גם מבין את הגיונו (עם רוב העם). אבל, כנראה שלעיתים בהיסטוריה צריך להתעלם מחטאי מנהיגים, בכדי לתת להם לסיים מהלך חשוב בהרבה מהנחת שתהיה לנו, אם הם ישבו היכן שצריכים אנו היינו לשבת, לוא אנו חטאנו כך. בכל מקרה אני מאחל למשפחה מברוק על הזיכוי, ויתר זהירות בפעם הבאה

lmatan1

New member
שי יש לך חושים בריאים

הבעיה שאתה משקר במצח נחושה, אני לא רוצה לחשוב שאתה מדבר שטויות,

lmatan1, אולי תנמק...

גם אני יכול לטעון שאתה משקר! כל אחד יכול לטעון כל טענה; לא כל אחד יכול לנמק את טענתו.

lmatan1

New member
אלברט נעים מעוד מה לנמק בדיוק,

תטען מה שאתה רוצה בשמך ואני בשמי, אני פה כבר מספר שבועות ונוכך לדעת שאנשים כאן רק יורדים אחד על השני אולי תבא הישועה ממך מה בדיוק לדעתך אני משקר נמק,

תשובה

אתה אמרת ל-shy-1 שהוא משקר במצח נחושה! ואני שואל אותך: תנמק! למה אתה חושב שהוא משקר? להזכירך- הוא טען ששרון כן מושחת.

למעלה