כן, היא מתה 100% חבר'ה!! קשה לקבל את זה אבל זו המציאות...
N Nino Schibetta New member 4/9/03 #3 הקטעים המובחרים בפרק לדעתי לפחות... הקטע המרגש - ג'ק בוכה כששומע שקים מתה הקטע החזק - פאלמר אומר לשרי I don't want to see u again ! הקטע העצוב - טוב נו... אתם יודעים
הקטעים המובחרים בפרק לדעתי לפחות... הקטע המרגש - ג'ק בוכה כששומע שקים מתה הקטע החזק - פאלמר אומר לשרי I don't want to see u again ! הקטע העצוב - טוב נו... אתם יודעים
C cj20 New member 4/9/03 #20 הוא ועוד איך של ג'ק וכבר דנו בזה שרשורים רבים... בקיצור - יש הוכחות: ראיון עם 1 הכותבים שאמר שהתינוק של ג'ק וגם הגיוני - כי אי אפשר שהריון יתגלה לאחר כמה שעות תמימות מהמעשה...
הוא ועוד איך של ג'ק וכבר דנו בזה שרשורים רבים... בקיצור - יש הוכחות: ראיון עם 1 הכותבים שאמר שהתינוק של ג'ק וגם הגיוני - כי אי אפשר שהריון יתגלה לאחר כמה שעות תמימות מהמעשה...
G gurfi New member 4/9/03 #28 עד כמה שזכור לי אמרו שהתינוק לא שלו... אבל אם אתה אומר שאחד הכותבים אמר אז... אוקי.. מהסרט מובן אחרת....
עד כמה שזכור לי אמרו שהתינוק לא שלו... אבל אם אתה אומר שאחד הכותבים אמר אז... אוקי.. מהסרט מובן אחרת....
G gurfi New member 4/9/03 #41 אמממ זה היה באחד הפרקים הראשונים שראיתי (לא ראיתי מהפרק הראשון , כי אז לא היה לנו לווין..) אני כבר לא זוכר בדיוק מתי זה היה...
אמממ זה היה באחד הפרקים הראשונים שראיתי (לא ראיתי מהפרק הראשון , כי אז לא היה לנו לווין..) אני כבר לא זוכר בדיוק מתי זה היה...
W wheather BITCH New member 4/9/03 #61 ברור שהוא שלה ושל ג'ק ההוא שאנס אותה עבר לפחות שלוש שעות אחרי זה שהיא עשתה את הבדיקה אפילו ב-24 שעות לא ניתן לדעת שאת בהריון דההההההההההההההההה
ברור שהוא שלה ושל ג'ק ההוא שאנס אותה עבר לפחות שלוש שעות אחרי זה שהיא עשתה את הבדיקה אפילו ב-24 שעות לא ניתן לדעת שאת בהריון דההההההההההההההההה
א איירה גיינס New member 4/9/03 #6 בהתחלה בגלל ש... טרי כל כך נודניקית מפגרת אז זה שמח אותי אבל איך שעשו את זה זה כבר נראה לי עצוב. עכשיו אני מוריד את העונה השנייה. אין לי סבלנות
בהתחלה בגלל ש... טרי כל כך נודניקית מפגרת אז זה שמח אותי אבל איך שעשו את זה זה כבר נראה לי עצוב. עכשיו אני מוריד את העונה השנייה. אין לי סבלנות
ד דפי26 New member 4/9/03 #8 אפילו שמעולם לא הייתי פה ראיתי את הסדרה כמו שאומרים"למהדרין"!כל שבוע ולא בDVD עם הפרסומות וכל הציפיה. די באסה שהיא מתה לא? ואיזה מרגיזה שרי!!!!!!!!!!!
אפילו שמעולם לא הייתי פה ראיתי את הסדרה כמו שאומרים"למהדרין"!כל שבוע ולא בDVD עם הפרסומות וכל הציפיה. די באסה שהיא מתה לא? ואיזה מרגיזה שרי!!!!!!!!!!!
G GoLd FlOwEr New member 4/9/03 #7 לללאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!11!!! טטרייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!1 איזה מסכנה!! מסכן ג'ק!!!! נינה חתיכת כלבההההההההה!!!!!!! שונאת אותהה!!!!!!!! מסכן ג'ק, קים וטרי!!!!!! שרי גם כלבה!! ברוך שפטרנו משרי!!!! שונאת אותה!!!!!
לללאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!11!!! טטרייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!1 איזה מסכנה!! מסכן ג'ק!!!! נינה חתיכת כלבההההההההה!!!!!!! שונאת אותהה!!!!!!!! מסכן ג'ק, קים וטרי!!!!!! שרי גם כלבה!! ברוך שפטרנו משרי!!!! שונאת אותה!!!!!