כן... גם זה קורה...

Lonely In Blue

New member
כן... גם זה קורה...

זה קורה, שהדרך מתמשכת... (סתם, סתם )
זה קורה, שאתה מתיישב מול המחשב הכבוי, ובוהה אל הצג החשוך, וחושב. לא כל כך בא לך, להדליק את המחשב. מה כבר יש לך לכתוב שם ? ממילא איש לא יבין. להעיר את זוגתי ? לא בא בחשבון. מסתבר, שהמחשב הפך להיות, תחליף לראי. משהו שאליו אתה יכול לדבר, והוא מגרה את יכולת המחשבה. וכמו שאינך מצפה, שראי ישיב לך, כך אינך מצפה, שמחשב ישיב לך. הראי, כבודו במקומו מונח. וגם המחשב, כבודו במקומו מונח.

Lonely In Blue

New member
ואני חושב לי...

שבילדותי, בלעתי מצויירים. ולא רק מיקי ודולנד. היריעה תקצר מכדי לפרט. ואני חושב לי, שישנו סיכוי סביר, ש... מי שהייתי רוצה לקרוא לו בני, אבל הוא בעצם בנה, ועל כך אין ויכוח ( היא קמה בלילות, והיא פירנסה, והיא... הכל ), הולך להיות מאייר דגול. אבל... לעזאזל, אם איני יכול להתגאות בו ( כי אין לי עליו זכויות ), אני יכול בהחלט להתגאות בה. וזה בדיוק מה שאני עושה.

Lonely In Blue

New member
מעבדות לחירות...

האמנם ? מה נשתנה הלילה הזה ? שבלילה הזה, הבננה הפכה להיות מתוקה מדי ( כדי שיהיו לה חיי מדף ארוכים ), והעגבניה, הפכה להיות מימית מדי ( אולי כדי שזה יתבטא במשקל ), והאידיליה, הפכה מקור ללעג. והתמימות, פינתה מקומה. ועל השלטון, חבל להרחיב מילים. והפרדת הרשויות, היתה בסך הכל חומר טוב בלימודי האזרחות. רשע, מה הוא אומר ? "מה העבודה הזאת לכם". ואני, מאז ומתמיד, את הדיקלום של דברי הרשע בעת קריאת ההגדה, נטלתי על עצמי. "לכם ולא לו, שאילו היה שם, לא היה נגאל"... קטן עלי.

כן, גם זה קורה...

ולא רק עם המחשב כראי. בחיים יש הרבה מראות, החל בזוגתך, במשפחתך, בחברייך לעבודה... כמו גם ביצירה, בכתיבה, ציור, מוסיקה וכו"... אז אתה אומר משהו ומצפה לדיאלוג, ובמקומו אתה מקבל שתיקה או אמירה של "איזה יופי", או חוסר הבנה וכו"... וכשאתה חושב על זה, על מהו בעצם שאתה מצפה, ומהי בעצם ה"הבנה" והדיאלוג, גם זה אינו ברור כל כך... בסופו של דבר אפשר רק להגיע למסקנה שאלו האינסטינקטים של ההשרדות בחיים...

wxyz2006

New member
לפעמים גם מראה משיבה ...

ולפעמים אפילו השתקפות של רחוב בחלון ראווה. אנו מוצפים בטריגרים מכל הכוונים וכל הזמן, הכל תלוי בתגובה שלנו. הרי בסופו של דבר - הכל בראש שלך! זה לא שאין עולם חיצוני, ודאי שיש, אלא שהכל תלוי בדרך בה אנו 'קוראים' את העולם. כך גם מחשב.

למעלה