כן...גם אני גם אני....

BabyGirl 4 Ever

New member
../images/Emo65.gif מזל-טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

באיחור קצת

StarChild

New member
כן...גם אני גם אני....

דחף עז בער בי כל היום...הסתובבתי על היום חסרת מנוחה (חברי יכולים לאשר), לספר לאמא, לא לספר,לספר או לא הממ המממ... התקשרתי לכל העולם אז החלטתי, היום אני מספרת לאמא... ניסיתי ניסיתי אבל עם שני אחים כל הזמן נכנסו... בסוף הושבתי אותה וחצי שעה מילמלתי כשהיא מגחחת לה... בסוף סיפרתי- אני לא אעיף אותכם בויכוח של שעתיים שהיה לנו אם נסיון קובע נטייה מינית או לא ואם אני צעירה מדי או לא לדעת מה אני (אני בת 18 חודש ושיבעה ימים!!) בקיצור אחרי שעתיים היא אמרה שכל עוד אני בטוחה- היא מקבלת, לא שיש לה השפעה על זה.... ייאי לי!!! אני כל כך שמחה אמא יודעת!!!
למורות שהיא עוד לא מקבלת אבל היא בסדר אם זה, בסדר איתי

יע לה

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

מקנאה בך נוראאאאאאאאאאאאאא....

miss tamborin

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif

זה רק אני או שכולם יוצאים מהארון בזמן האחרון?

יע לה

New member
YESSSSSSSSSSS

וכל הכבוד להם!!! רק אני נשארתי לבדי בדלת הארורה הזאת....(תקועה באצמע...)

מזל טוב מתוקה!!!!! :)

מזל טוב חבובונת! אני כל כך מאושר בשבילך... אני הבא בתור, אינשאללה! :)

StarChild

New member
אני מרגישה נ-ה-ד-ר!!!!

אמא נתנה לי נשיקה היום בבוקר כמו בכל יום ואז נפל לי האסימון- זה באמת לא שינה לה כלום, היא עדיין אמא שלי והיא עדיין אוהבת אותי וייאי!!!

Luckybob

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב!!! ../images/Emo49.gif

כפי שאת יודעת גם אני סיפרתי לאמא שלי כמעט לפני שבוע, ואני ממש שמח בשבילך, והמון המון הצלחה!!!!!

טיטפר

New member
קודם כל-

מדהים בעייני לקבל בכל בוקר נשיקה מאמא, אפילו שאותי זה מרגיז כשמעירים אותי בבוקר, ובטח כשאני בכלל לא אמורה לקום.. דבר שני, הלוואי וכל ההורים היו מגיבים בצורה הזאת! בורכת!

יפה!

כל הכבוד והמון מזל טוב... עם הזמן תראי שהיא תקבל יפה מאוד... ככה זה, את הילדה שלה. בהצלחה לכל המחכים לרגע הזה.

../images/Emo49.gif מותק

ותרגישי טוב, כי קיבלתי את ההודעה שאת חולה(תכף אני אתקשר אליך לומר זאת בקול שלי
). גאה בך על האומץ ומזמין אותך לכוס קפה עמוס קפאין מתישהו בפסח בתל אביב(כן, אני יוצא הביתה, ורק ברביעי עד ראשון- אז תתחשבו, ואם בא לכם להפגש תגידו).

למעלה