כן גורו לא גורו?

Mist2

New member
מודה לך מעמקי ליבי

אולי ציטוט למסר האישי שלך יעזור לך להזכר? הרי רצית לעשות סדר?? אתה לבטח כבר היית מביא עשרות ציטוטים לפורום אבל אני עדיין מעדיף לכבד את מה שנשאר לכבד.

o n m y w a y

New member
חוסר כבוד

מבחינתי הוא כשאדם שאתה מנהל עימו דיון מתעלם באופן עיקבי לחלוטין מכל שאלה אותנטית, רעיון או שיתוף. אתה בעיקביות ולאורך זמן בוחר לנהל דיונים עם עצמך זהו חוסר כבוד! אתה רוצה לכבד אותי? תתיחס בהתאם להודעות שלי, אך אני לא חושב שאתה מסוגל לכך. התקשורת שאתה מנהל עם כולם חושפת בפניי את הקושי הרגשי שיש לך לשתף אדם אחר, לחלוק להשתתף, ובכלל לתת מעצמך משהו למען הכלל מלבד ציטוטים של כל מיני, או תוכחות עם הרבה סימני קריאה. תבין מיסט, אני לא חושב שאתה טמבל ופה טמונה הבעיה, בתור אחד שהוא לא טמבל אתה אמור לפחות לנסות לתקשר קצת מעבר לעולם המצומצם של הדרך הרביעית, לא כל מי שלא מבין את השפה הזו הוא מחוץ לתחום, כולנו עושים מאמץ ומצליחים לתקשר. אולי אתה לא אוהב את הגישה שלי, אולי אני מפחיד אותך, אולי אתה בסרט ובכלל לא מסוגל לראות אין לי מושג, המציאות היא שמאז שנפגעת ממני פעם אחת, מחקת אותי מפנים, אתה לא מוכן לחשוף את עצמך שוב. אני מבין זאת. אך עלייך להבין שאין לך מה לצפות ממני לתקשורת תקינה בגישתך הנוכחית. אתה מוזמן לשנות את הגישה שלך כלפיי ואתה תופתע לגלות שעודני פה גם בשבילך. וכעת כמיטב המסורת, אחרי שהשקעתי אנרגיה על מנת לתקשר עימך שוב ממקום של אדם, אני מכין את עצמי להודעה שלך שעל פי ניסיוני הולכת להיות קצרה, עם הרבה סימני קריאה, תוך התעלמות מוחלטת מכל מה שרשמתי, עם הערה עוקצנית משהו לגביי האישיות הקלוקלת שלי, הטועה ומטעה ברעיונות מוזרים לגביי דרך התנהלותו התקינה של אדם בתקשורת שלו עם העולם. על מנת להמשיך לקבל ממני אתה תצטרך לתת מעצמך. עד אז, אני לא מתכוון לגרום לך לחוש בנוח או לעשות צעד לאחור, כל פעם שאתה תבוא בגישה לא נכונה אני אהיה כאן. בוקר טוב

Mist2

New member
לא ברור לי מה הבעיה

כל מה שאמרתי לך, הוא שאני לא מעוניין לתקשר איתך, מסיבות שלי... לא אמרתי שאני לא מכבד, או שאתה לא צודק, או שאני חכם ממך. פשוט לא מעוניין לתקשר עימך. אז אתה ממתין להזדמנות הראשונה שאני מופיע בפורום זה ותוקף. אני עניתי לך לכל השאלות שלך בזמנו, אם אתה חוחר לראות בתשובות שלי חוסר כבוד, או תשובות לא לשאלותך, זו זכותך! אני הפסקתי לנסות, אך זה לא אומר שאני לא מכבד. אז בדוק את עצמך טוב טוב. אם ברצונך להמשיך להתנהג בצורה שבחרת, אין לי שום בעיה.

o n m y w a y

New member
אתה פשוט מסרב להבין אה?

תחשוב מה בא לך. אין שום מצב שאני מצליח לתקשר איתך כמו שצריך. יאללה דלג בדילוגים, לא בא לי על הכבדות הזו, אתה ככה ואתה לא ככה, בסדר שנינו ככה ולא ככה, ואני רק מצטער על האנשים האחרים שצריכים לקרוא את זיוני השכל של שנינו. הזוג החדש של הפורום. אין לי כוונה כזו, מקווה שגם לך. אני הולך. לא מכאן. ממך...

קמהדנו

New member
../images/Emo171.gif

אתם בכיוון הנכון, אבל יש עוד הרבה מה לשפר. יש מודלים לא רעים לחיקוי הנה שיר שאני עתיד לחבר ממש בשניות הקרובות עברנו סמוך זה לזו, זו לזה
שאלתי התרצה לשתות אולי תה
ענית מכאנית אנ'לא חברך
אז.. אני הולך. לא מכאן. רק ממך...

Mist2

New member
אבל אני לא רוצה לתקשר איתך

אלוהים יעזור לי....אמן אמרתי לך לפני כמה חודשים במסר ואמרתי לך כאן בפורום. און, אני לא מעוניין לתקשר איתך. איך אתה יכול ללכת ממני, אם לא נתתי לך מעולם להתקרב אלי? שלום, כל טוב, ושוב כל טוב.

Mist2

New member
זו הפעם הראשונה

שאתה כותב משהו לא פלצני בפורום... אבל מטומטם כרגיל... אם תמשיך בסוף אולי תצליח....

Mist2

New member
לא מתקבלת

אתה ממשיך להיות פלצן, ההודעה החדשה שלך פלצנית במיוחד.

Mist2

New member
כמה שאתה שולט על התגובות שלך

אחרי התרגיל הקטן שעשיתי איתך, אתה ממש מוכן להכל. ממש מואר אמיתי....

אייבורי

New member
תודה רבה

לא נראה לי שחיפוש גורו יהפוך למטרה אולי הגורו צריך לחפש אותי בתור מטרה.

בת דמות

New member
חח.. חכה חכה

הצעתי לך- אם תרצה למשוך אליך אור אל תשחק הארד טו גט כל עוד אתה במאמבקי כוחות עם עצמך תמשוך אליך מלמדים שמשקפים את המאבק: תן לי ואתן לך כשתדע מה אתה רוצה תמצא שפע כזה של עזרה וחסד שבכל יום תנשק את האדמה ותקרא להכל גורו מרוב שלא תוכל למצוא את מקור השפע ואין לו מטרה אלא להיות

אייבורי

New member
מחייך

אני לא משחק אותה הארד טו גט אני פשוט לא נלהב מכל אדם שחושב שהוא גורו או מבין בנושא מסויים. וגמרתי לנשק אדמה מעדיף לגדל בה צמחים. אני בהחלט יודע מה אני רוצה וקיבלתי שפע של עזרה נתחיל בקטן ונראה אם מדיטציה מתאימה לי ואם תוכלי לבאר לי למה כוונתך בשפע שאין לו מטרה אלא להיות אני אודה לך כי מפה זה נראה כמו שיר בצרפתית

בת דמות

New member
ביאור

קודם כל כן בהחלט יתכן שעברתי אי שם באמצע לשיר בצרפתית :) זה קורה מדי פעם שפע- שאי אפשר למצוא את מקורו גורו- עבור התלמיד, התגלמות השפע הרוחני, המשפיע גורו- שאין לו מטרה אלא להיות שתקרא להכל גורו- כי עם מיצוי הצורך לראות בגורו את מקור החסד (או אמצעי לחסד) יש רגע שבו הגורו נעלם, ואיתו נעלמת מערכת היחסים (המטרתית). למה שנשאר נדמה לי שאפשר לקרוא אהבה וזה גורם לי לרצות לשיר שירי הלל ושבח בשפה שאיני מכירה :)

אייבורי

New member
הבנתי

אני חושש שאני האיש הלא מתאים לגורו. אין לי צורך בו אני אסתפק במורה ללא יומרות שאינו מכיל שפע אלא קצת ידע וניסיון.

למעלה