חוסר כבוד
מבחינתי הוא כשאדם שאתה מנהל עימו דיון מתעלם באופן עיקבי לחלוטין מכל שאלה אותנטית, רעיון או שיתוף. אתה בעיקביות ולאורך זמן בוחר לנהל דיונים עם עצמך זהו חוסר כבוד! אתה רוצה לכבד אותי? תתיחס בהתאם להודעות שלי, אך אני לא חושב שאתה מסוגל לכך. התקשורת שאתה מנהל עם כולם חושפת בפניי את הקושי הרגשי שיש לך לשתף אדם אחר, לחלוק להשתתף, ובכלל לתת מעצמך משהו למען הכלל מלבד ציטוטים של כל מיני, או תוכחות עם הרבה סימני קריאה. תבין מיסט, אני לא חושב שאתה טמבל ופה טמונה הבעיה, בתור אחד שהוא לא טמבל אתה אמור לפחות לנסות לתקשר קצת מעבר לעולם המצומצם של הדרך הרביעית, לא כל מי שלא מבין את השפה הזו הוא מחוץ לתחום, כולנו עושים מאמץ ומצליחים לתקשר. אולי אתה לא אוהב את הגישה שלי, אולי אני מפחיד אותך, אולי אתה בסרט ובכלל לא מסוגל לראות אין לי מושג, המציאות היא שמאז שנפגעת ממני פעם אחת, מחקת אותי מפנים, אתה לא מוכן לחשוף את עצמך שוב. אני מבין זאת. אך עלייך להבין שאין לך מה לצפות ממני לתקשורת תקינה בגישתך הנוכחית. אתה מוזמן לשנות את הגישה שלך כלפיי ואתה תופתע לגלות שעודני פה גם בשבילך. וכעת כמיטב המסורת, אחרי שהשקעתי אנרגיה על מנת לתקשר עימך שוב ממקום של אדם, אני מכין את עצמי להודעה שלך שעל פי ניסיוני הולכת להיות קצרה, עם הרבה סימני קריאה, תוך התעלמות מוחלטת מכל מה שרשמתי, עם הערה עוקצנית משהו לגביי האישיות הקלוקלת שלי, הטועה ומטעה ברעיונות מוזרים לגביי דרך התנהלותו התקינה של אדם בתקשורת שלו עם העולם. על מנת להמשיך לקבל ממני אתה תצטרך לתת מעצמך. עד אז, אני לא מתכוון לגרום לך לחוש בנוח או לעשות צעד לאחור, כל פעם שאתה תבוא בגישה לא נכונה אני אהיה כאן. בוקר טוב